Favori Gazete 3. Sayı | 23.05.2011

KrAlemci

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
10 Ağustos 2008
Mesajlar
1,484
Reaksiyon puanı
48
Puanı
169
Konum
İNÖNÜ'den
Web Sitesi
www.eacakici.com
sayi3.jpg



VELİ KAVLAK BORSAYA BİLDİRİLDİ

İFFET BAŞROL KRİZİ



DİZİ TV HABERLERİ

MUHTEŞEM HATALAR ZİNCİRİ BİTECEK Mİ ACABA?
Muhteşem Yüzyıl dizisi başladığından bu yana yaptığı “ tarihi hatalar “ ile gündemde. Dizide bir hafta geçmiyor ki hata olmasın. Bu hatalara örnek vermeye gerek dahi yok. Hepimiz biliyoruz artık. Bahsetmek istediğim bu kadar büyük maliyetli ve ilgi çeken bir projede hiç tarih danışmanı yok mu? Varsa bu büyük hatalar neden es geçiliyor? Bir dönem dizisinin en büyük amaçlarından biri anlattığı dönemi, tarihi gerçekleri çarpıtmadan tarafsızca yansıtmaktır bence... Ama Muhteşem Yüzyıl dizisinin senaristi Meral Okay “ tarihi gerçeklerden “ çok başka şeylere odaklanmış galiba... İsteğimiz Türk gençlerinin, çocuklarının ilgiyle izlediği bu dizide “ tarihi gerçeklerin “ gençlere çarpıtılmadan anlatılması. Gençlerin tarihimiz konusunda doğru bilgilenmesidir. Eleştirimizin de niyeti budur.
OSMAN ASLAN


Her Şeye Rağmen devam edecek
Her Şeye Rağmen dizisinin 9. bölüm fragmanı başta final diye yayınlandı. Sonra değiştirilip “ sezon finali “ ibaresi konuldu. Her Şeye Rağmen dizisi sezon finaliyle izlenme oranında anormal bir artış yakalayarak hayranlarını sevindirdi. Haber ajanslarının ve hayranların yapımcıdan bizzat aldığı bilgilere göre dizi “ yenilenmiş bir ekip ve senaryo “ ile devam edecek. Dizi TOTAL’DE 34.’lükten 13.’lüğe, AB’de ise 25.’likten 9.’luğa yükselmiş; izlenme oranını ikiye katlamıştı.
OSMAN ASLAN



FOX TV BİR PROGRAMINI KALDIRDI
Fox TV’de ekrana gelen Bambaşka & Style by Jury adlı yapım, ekrana veda etti. 22 Mayıs'ta yayınlanan final bölümüyle ekrana veda eden yapım, Tuğçe Kurt’un sunumuyla geçtiğimiz Ocak ayında ekrana merhaba demişti.

İŞTE PARGALI’NIN GERÇEK SULTANI
Uzun süredir birlikte olan Okan Yalabık ile Hande Soral ilk kez görüntülendi. Alışveriş merkezinde görüntülenen ikili sorulara yanıt vermezken bu görüntü "Pargalı gerçek sultanını buldu." yorumlarına neden oldu. Hande Soral, son olarak Küçük Kadınlar adlı diziyle izleyicilerle buluşmuştu




YANLIŞ HABER FAKE HESAPTANMIŞ!


Hazal Kaya'nın Muhteşem Yüzyıl'a konuk oyuncu olarak katılacağını iddia eden yanlış haberlerin kaynağı, Twitter'daki fake hesap çıktı.

Adını Feriha Koydum'un başrolünde yer alan başarılı oyuncu Hazal Kaya'nın, Muhteşem Yüzyıl'a Mahidevran Sultan'ın kız kardeşi Lebriz Sultan'ı canlandırmak üzere katılacağını iddia eden haberlerin kaynağı, Hazal Kaya adına, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da açılan fake hesap çıktı. Hazal Kaya'nın adına açılan sahte hesap, oyuncunun Facebook'ta kullandığı hesabından alınan fotoğraflar da kullanılarak gerçekmiş gibi yayın yapmaya devam ediyor. Hazal Kaya konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı "Twitter'da hesabım yok. Benim adıma hesap açan kişi, Facebook'taki hesabımdan aldığı fotoğraflarla ve uydurma iddialarla sahtekârlık yapmaktadır. Muhteşem Yüzyıl'a konuk oyuncu olacağım haberleri asılsızdır."

Bu olayla birlikte, Hazal Kaya da fake hesaplarla başı ağrıyan ünlüler kervanına katılmış oldu.

İFFET’TE CEMİL KRİZİ

1982 yapımlı Müjde Ar ve Faruk Peker'in başrolünde yer aldığı İffet'in, Gold Film tarafından Star TV’ye hazırlanan dizi uyarlamasında, İffet karakteri için daha önce Naz Elmas ve Fahriye Evcen'le son anda anlaşmalar iptal edilmiş Deniz Çakır'da karar kılınmıştı.

Dizide Faruk Peker'in canlandırdığı Cemil'i oynayacak kişinin ismi henüz belli değil. Kulislerde Cemil karakteri için Yavuz Bingöl’ün adı geçmeye başladı. Role sıcak bakan Bingöl, Gold Film’den 13 bölüm peşin para istedi. Yapımcı Turgut bu talebe olumsuz yanıt verdi ve Cemil yine isimsiz kaldı.


FavoriSpor
Şampiyon Fenerbahçe!
İşte Özel haberler

SANTOS’DAN ÖZEL AÇIKLAMALAR
İlk yarının takım adına pek olumlu geçmediğini ifade eden Santos, "İkinci yarıda taşların da yerine oturmasıyla bir aile olduk. Bu ailenin getirmiş olduğu bağımlılık ve bütünlük sayesinde de son 18 maça baktığınızda 17 galibiyet, 1 beraberlik göreceksiniz. Bu da gerçekten başarılması güç bir durumdur" dedi.
Şampiyonluğu kazandıkları Sivasspor karşılaşmasında takımın ilk golünü atan Santos, maça her çıktığında takımı için en iyisini yapmaya çalıştığını belirterek, "Şampiyonluk yolundaki son maçta ilk golü atabilmek, galibiyette pay sahibi olabilmek, takım arkadaşlarıma yardımcı olmak ve camianın bu mutluluğunda da pay sahibi olabilmek benim için gerçekten mutluluk verici. Her sahaya girdiğimde takım için en iyisini yapmaya çalışıyorum. Dün golü atmam benim açımdan çok iyiydi. Fakat önemli olan bizim maçı kazanıp, şampiyon olmamızdı. Bunu da başardığımız için çok mutluyuz" diye konuştu.
Takım olarak şampiyonluğa hep inandıklarını vurgulayan Brezilyalı futbolcu, şunları söyledi:
"Karamsarlığa düştüğüm anlar olmadı. Mutsuz olduğumuz anlar oldu. İlk yarıda bahsettiğimiz gibi sonuçlar gelmeyince insan kendi kendine üzüntüye kapılıyor. Fakat benim şampiyonluk yolundaki inancım 9 puan arkaya düştüğümüzde, ikinci yarıya başlarken bile inancım sonsuzdu. Bende olan bu inanç bütün takım arkadaşlarımda da vardı ki, sonuç olarak sizinle şu anda şampiyon bir takımın, şampiyon oyuncusu olarak konuşuyorum."


GALATARAY LİSESİ’Nİ FENERLİLER BASTI

Grup, lisenin önündeki demir kapıda asılı bulunan Galatasaray flamalarını indirerek yerine Fenerbahçe flaması astı.
Öte yandan, Galatasaray Nevizade Sokak’ta Trabzon ile Fenerbahçe taraftarları arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavgayı, Beyoğlu Güven Timleri büyümeden önledi.


Kanarya şampiyonluk turunda
Spor Toto Süper Lig'de 2010–2011 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe, üstü açık otobüsle şampiyonluk turuna çıktı.


Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nden üstü açık otobüsle Bağdat Caddesi'ne giden Fenerbahçeli futbolcular, binlerce taraftarın sevgi gösterileriyle karşılandı. Çok sayıda araç, otobüsün arkasında uzun bir konvoy oluştururken, taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle futbolcuları taşıyan otobüs güçlükle ilerleyebildi. Otobüste Fenerbahçe bayrağı açan futbolcular, taraftarlarla birlikte şampiyonluk tezahüratları yaptı.
Takım otobüsünde yer almayan teknik direktör Aykut Kocaman ve yöneticilerin, takımı taşıyan otobüsü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşılayacakları bildirildi.
Fenerbahçeli futbolcular, Bağdat Caddesi'ndeki kutlamaların ardından Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'na giderek, burada saat 20.30'da başlayacak görkemli bir törenle kutlamaları sürdürecek.
Araç arıza yaptı ama...
Fenerbahçeli futbolcuların Bağdat Caddesi'nde şampiyonluk turuna çıktığı üstü açık otobüs arızalandı.
Bağdat Caddesi üzerinden Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'na hareket eden Fenerbahçeli futbolcuları taşıyan üstü açık otobüs Suadiye'de arıza yaparak, yolda kaldı. Bunun üzerine Fenerbahçeli futbolcular arızalı otobüsten inerek, basın mensuplarının yer aldığı bir başka üstü açık otobüse geçti. Fenerbahçeli futbolcular daha sonra bu otobüsle şampiyonluk turuna devam etti.



FORUMDAN NOTLAR
Forumdan gelişmelerle karşınızdayız.
. Favori Forumumun enleri anketleri sonuçlanmıştır. Kazanan tüm arkadaşları tebrik ederiz.
.Kral Alemci adlı süper modumuz Favori Forumum TV etkinliğini başlatmıştır. En azından bir göz atmanızı istemekteyiz.

DİĞER SPOR HABERLERİ

VELİ KAVLAK BEŞİKTAŞ’A GELİYOR

Siyah-beyazlı kulüpten İMKB’ye bildirilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayınlanan açıklamada, "Rapid Wien Kulübü oyuncusu Veli Kavlak’ın transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır" denildi.

NECATİ YUVAYA UÇACAK MI?

Fatih Terim’in isteğiyle, tecrübeli forvetin transferi için yönetim yeniden harekete geçti. Bugün kızı Buse’nin mezuniyet töreni için ABD’de olacak Terim’in, başarılı golcüyü İstanbul’a çağırdığı ve ikilinin yarın görüşeceği kaydedildi.



Geniş Aile Özüne Döndü
Son zamanlarda aşk üçgenine girerek hepimize hayal kırıklığına uğratan Geniş Aile son 3 bölümdür özüne döndü ve bize de bunu ispatlamak için Cüney İnay'ın hazırladığı espri mayınlarıyla hepimizi gülme krizine soktu diyebiliriz. Hele ki Koyu Bilal’ın "yuvanı yıkma cevahir kaptan" diyerek hem Öyle Bir Geçer Zaman Ki'ye gönderme yapmıştır hem de bizi güldürmüştür. Diliyoruz ki Cüney İnay hızına böyle esprilerle devam etsin ve bir daha aşk olayına bu kadar fazla dalmayıp komediyi en yüksek çatıya çıkarsın. Haksız mıyım yani?

ULVİ Ç. KÖŞE YAZARI
 
Son düzenleme:

Mylasa

Favori Üye
Katılım
3 Nisan 2011
Mesajlar
5,383
Reaksiyon puanı
37
Puanı
159
Teşekkürler Emir zaten yaz olduğunda boş oluruz ve daha emek harcariz
 

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Katılım
2 Nisan 2011
Mesajlar
8,075
Reaksiyon puanı
20
Puanı
259
Konum
Ankara
Gazetenin ilk sayfası süper olmuş. 2. sayfa da 1. sayfa gibi olsa daha süper olur. Ellerine sağlık. Yazın ilgi daha yüksek olur ve katılım fazlalaşır. Bu sayı Favori Gazetenin çağ atlamasının başlangıcı.
 
Son düzenleme:

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Katılım
2 Nisan 2011
Mesajlar
8,075
Reaksiyon puanı
20
Puanı
259
Konum
Ankara
tirajımız daha ilk günden 90 olmuş. İlk sayımızı 289, 2.sayımız 322 tiraj almıştı. Bu sayımız bu tirajları geçebilir. Tiraj dediğim okunma yani görüntülenme...
 

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Katılım
2 Nisan 2011
Mesajlar
8,075
Reaksiyon puanı
20
Puanı
259
Konum
Ankara
116 okunma yani tiraj almışız. 2 günde güzel olmuş. İlk iki sayının okunma sayısını sollayacağız.
 

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Katılım
2 Nisan 2011
Mesajlar
8,075
Reaksiyon puanı
20
Puanı
259
Konum
Ankara
Okunma sayısı daha önemli. Ama yorum da isteriz. Ama yorum yapmak istemiyor kimse galiba kırmamak için :D
 

xdragxx

Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
49,702
Reaksiyon puanı
28,373
Puanı
1,060
Yaş
29
Konum
ANKARA
güzel bir sayı olmuş emeğinize sağlık adminin de dediği gibi herkes sınavla boğuşuyor
benim önümüzdeki hafta her gün 2 sınav ondan sonraki haftalarda perşembeye kadar günde 1 sınav