'Fav10 Senaryo&Program Etkinlikleri' Bölümü Genel Kurallar (2017)

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Forumumuzun en çok ilgi gören bölümlerinden senaryo ve etkinlik bölümü için Şubat 2017 ile birlikte yeni bir düzenleme gelmiştir. Bölümümüzde düzeni sağlamak amacıyla altta yazılan maddelerin uygulanması ve devamlılığı kontrol edilecektir.

Bölüm Kuralları;

- Yeni bir dizi senaryosu ve yarışma, etkinlik yapmak istediğinizde önce mrt-06'ya özel mesaja atmanız gerekir.

- Bölümde etkinliğiniz yarışma ya da program ise konuyu buraya; https://fav10.net/forum/forums/fav10-yarışma-ve-program-etkinlikleri.825/ dizi senaryosu ise buraya konunuzu açmalısınız; https://fav10.net/forum/forums/fav10-senaryo-etkinlikleri.824/
Yanlış bölüme açılan konular ilk aşamada taşınır, devamı halinde silinir.

- Yazdığınız dizilerde sınır ikidir, var olan iki dizinizden birini final ya da sezon finali yaptırdıktan 1 hafta sonra yeni bir diziye başlayabilirsiniz.

- Kurallara uymayanlar için bu konuda ceza listesi yer almaktadır; https://fav10.net/forum/threads/fav10-senaryo-program-etkinlikleri-bölümü-uyarı-listesi.263731/ burada belli ceza puanını toplayanlar ilgili cezaları alırlar.

- Dizi tanıtımları tek bir tanıtım konusuyla sınırlıdır, yayınladığınız dizi ya da programınız için daha sonra şu gün yayınlanacak, finali ertelendi vs. konular yasaktır, bu duyurular konudan yapılabilir.

- Yayınladığınız dizilerde haftalık kota ikidir, bir haftada en fazla 2 bölüm yayınlayabilirsiniz. Yarışma, etkinliklerde ise bu kota dörttür.

- Dizilerinizde gerçek dizi isimlerini kullanmak yasaktır.

- Dizi ya da yarışma etkinliklerinde ilk bölüm dışında herkesi etiketlemek yasaktır, sadece ilgili olan kişileri etiketlemeniz önemle rica olunur. Tekrar tekrar etiket yapmayınız.

- Alakasız konularda, chat ya da özel mesajla, üyelerin profilinde dizi ya da yarışmalarınızın reklamını yapmak yasaktır. Tespit edildiği durumda ilk olarak uyarı daha sonrasında ilgili etkinliğiniz 2 hafta süreyle yayınlanması yasaklanacaktır.

- Yaptığınız yarışma ya da dizilerde rahatsız edici, ortamı kışkırtan mesaj yazanları, etkinliğinizi sabote ettiğini düşündüğünüz kişileri bana bildirebilirsiniz, gerekli olduğunda ilkinde uyarı ikincisinde ise etkinliğinizden banlanacaktır.

- Son zamanlarda bölümün içeriğiyle ilgisi olmayan konuların açıldığını tespit edildi bu konuları açmaya devam edenlere uyarı verilecektir. Bölümümüz anket ya da reyting bölümü değildir.

- Yayınladığınız etkinliğin başlığını forumumuzun bütün bölümlerinde olduğu gibi tümünü büyük harflerle "AAAAA BBBBB" yazmak yasaktır. Örnek başlık; "Aaaa Bbbb" şeklinde olmalıdır.

- Forumda yayınlanan dizilerde aşırı cinsellik, uygunsuz fotoğraflar içeren senaryoların tespiti halinde yayından kaldırma ve konunun kilitlenmesi söz konusudur.

- Yayınladığınız etkinliklerde mümkün oldukça imla ve yazı düzeninize dikkat etmeniz rica olunur.

- Bölümle ilgili aklınıza takılan, sormak istediklerinizi, rahatsız olduğunuz durumları kısacası istek ve şikayetlerinizi bana özelden bildirebilirsiniz.

- Bölümde yer alan 2011 - 2017 yılları arasındaki tüm diziler, yarışmalar, programlar bu konuda yer almaktadır; https://fav10.net/forum/threads/bölümde-yer-alan-tüm-senaryo-ve-etkinlikler-arşiv.226693/

FAV10 SENARYO&PROGRAM ETKİNLİKLERİ BÖLÜMÜ
Genel Kurallar - 2017
 

Keith Long

Favori Üye
Katılım
22 Eylül 2012
Mesajlar
50,870
Reaksiyon puanı
29,315
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Son düzenleme:

Yakamoz-Asi

Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,192
Reaksiyon puanı
29,113
Puanı
1,061
zaten kuraldan önce duyurdumda @mrt-06 izin almak gerekiyormu kuraldan önce duyulAN OLURSA Fenerbahçeye büyük darbe olur


Atacan kuralı hemen uygular ama karşı kuraldan önce bir diziye ikinci bölümde final yaptım
acaba kuraldan önce duyurduğum dizi Ne olucak

Yeni kurallar eski kuralların önüne geçer, yani bence yeni kurala göre hareket etmelisin. :D
 

Keith Long

Favori Üye
Katılım
22 Eylül 2012
Mesajlar
50,870
Reaksiyon puanı
29,315
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
bana fark etmez cnm sen memnun olda :F

@mrt-06 yarışma ve senaryo etkinlikelrini 2 gruba ayırman çok iyi olmuş vlla :Z
bende dizi bitiremicem her neyse yedekte sezon finali olan bir dizi var Adalet peşindenin sezon finalinde olması Arka sokaklar sezon finali yaparsa eğer özcan denizin dizisindende etkilenmezsek
En azından yaza bir dizi saklanabilir