Fatih Terim'den Belhanda'ya Övgü Dolu Sözler!

Maskeli Fedai

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mayıs 2012
Mesajlar
36,407
Reaksiyon puanı
37,566
Puanı
1,059
Konum
Troller Kasabası
07a8fd4a9c6443b4b145df4b945a5aea.jpg


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim kritik Schalke 04 maçı öncesi basın toplantısı yaptı. Geldiği günden beri sürekli eleştirilen Faslı yıldıza sahip çıktı. "Kendisini seviyorum; çünkü kalbi ile beyni bir" dedi.

Younes Belhanda'nın antrenmanda çok hırslı olduğunu ifade eden tecrübeli çalıştırıcı zaman zaman zor tuttuklarını da söyledi.

Basın ve medyanın oyuncusuna çok yüklendiğini belirten Fatih Terim şu açıklamaları yaptı.

"Belhanda oynasa da oynamasa da iyi oynasa da oynamasa da hep eleştiriliyor. Bunun nedeni bu oyuncular gelirken beklentilerin çok yüksek tutulması. Artık rakamları bir yana bırakalım. Kimse zorla almadı. Bir defa Belhanda düzgün davranan bir futbolcu. Ben daha bir gün bir yeri ağrıdığından izin istediğini hatırlamıyorum. Düzgün bir insan. Elinden gelenin maksimumunu yapmaya çalışan bir oyuncu. Çok da memnunum. Geçen seneden bu yana sadece sağda değil sol kenarda da oynayabilir. Küçük bir oyun değişikliğinde kenarlarda da oynayabilecek oyunculardan bir tanesi. Elinden gelen her şeyi verebilir. Bu sizi tatmin eder veya etmez; ama o tamamen oyuna konsantre. Antrenmanda bile hırsı çok yüksek seviyede. Zaman zaman zor tutuyoruz. Daha iyi oyunlar bekliyorum. Gol atmasını, asist yapmasını bekliyor ama Belhanda şu an bizim orta sahamızdaki önemli oyunculardan bir tanesi." dedi.

Oyuncusunun kalbinin ve beyninin bir olduğunu ve bu yüzden sevdiğini söyleyen Terim, basında çıkan haberlere itibar edilmemesi gerektiğini belirtti.

images (76).jpeg
 

takas

Favori Üye
Katılım
18 Kasım 2011
Mesajlar
69,374
Reaksiyon puanı
51,208
Puanı
1,059
Mecburen övüyor hoca elinde başka alternatif bile yok yoksa leş olduğunu hoca bizden daha iyi biliyor
 

BesaleT

Emekli
Katılım
8 Şubat 2011
Mesajlar
30,415
Reaksiyon puanı
5,673
Puanı
1,061
Konum
***İzmiR***
Övdüğü adam geldiğinden beri ne yapmış? Hangi maçı kazandırmış da fark yaratmış? Biz bi Sneijder olmasını bekledik ama Guiza çıktı bildiğin.