Familya'nın Detayları Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,791
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Familya'nın Detayları Belli Oldu!

2fbc8912-0973-42a0-930c-41f68cb2cd54.jpg


'Canım Ailem' ve 'Aramızda Kalsın'dan sonra yeni bir aile komedisiyle daha sevenlerinin karşısına çıkacak olan Uğur Yücel'in yeni dizisinin detayları netleşmeye başladı.

Yapımcılığını TMC'nin, yönetmenliğini Can Yücel'in, senaristliğini ise 'Ulan İstanbul' ile beğeni toplayan Uğraş Güneş'in üstlendiği dizide 'Poyraz Karayel'de tanınmış olan ve yer aldığı 'İftarlık Gazoz' filmi ile ödüller alan Berat Efe Parlar da Uğur Yücel'in torununu canlandıracak. Ranini.tv'ye röpörtaj veren Güneş, diziyle ilgili bazı detayları da okuyucularla paylaştı.
2002 yılında Dünya Kupası’ndaki Türkiye-Senegal maçıyla başlıyor hikâye. İlhan Mansız’ın altın golü attığı maçla Türkiye o gün en mutlu anını yaşadı. Herkesin kutlama yapmak için sokaklara döküldüğü gündü. Fakat hikâyedeki ailenin en acı anı yaşanıyor o maç esnasında ve dağılıyorlar. İkisi kız, ikisi erkek dört çocuklu ailemizin hayatı bu trajik günden sonra değişiyor tamamen. Ve Uğur Yücel’in oynadığı baba karakteri Güneşdağı kasabasına yani baba toprağına gidiyor. Bu olaydan tam 14 yıl sonra, öğrendiği üzücü bir haber sonrası mazideki defterlerin hepsini kapatmak zorunda hissediyor ve ailesini bir araya toplamak için kolları sıvıyor. ‘Babam ve Oğlum’un geçtiği çiftlikte çekilecek.

Büyük kız evli. Damadın familyasında da ayrı sıkıntılar var; renkli bir karakter. Bu dönemde çok sık karşılaştığımız erkeklere benziyor. Ailenin her bir üyesi kasabaya gelirken “Bir konuşup, babamı görüp geri dönerim” düşüncesi içinde olsa da bir şekilde orada kalıyorlar. Eski bir aşk, düşmanlar, engeller ve hiç beklenmedik bir aşka tanık oluyoruz.

Kadro neredeyse tamamlandı fakat o işin sürprizi olsun (gülüyor). Ekibin en büyüğünü söyledim, bir de en küçük ismi vereyim. Uğur Yücel’in torununu Berat Efe Parlar oynuyor. ‘İftarlık Gazoz’dan sevdiğimiz, yetenekli ve çok sempatik bir çocuk. ‘Ulan İstanbul’ seyircisinin tanıdığı isimler de var.

Çekimleri Temmuz ortasında başlayacak olan Familya'nın Eylül ayında FOX'ta yayına girmesi planlanıyor.
Orijinal formatta oku
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Berat Efe, İftarlık Gazoz filminde muhteşem oynamıştı. Kendisini böyle aile komedisinde izleyecek olmamız da güzel haber. :)
 

papuleoo

Tecrübeli Üye
Katılım
25 Kasım 2013
Mesajlar
11,550
Reaksiyon puanı
11,301
Puanı
710
Konum
İstanbul
Konusu güzel ama benlik dizi değil [emoji17] yine de Uğur Yücel için ilk bölüme bakabilirim.