Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,613
Reaksiyon puanı
62,936
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Episode Dergi Yeni Sayısıyla Geliyor!

C4VIHfFXUAUmVJa-736x1024.jpg


9 Aralık'ta ilk sayısıyla okuyucu ile buluşan dizi kültürü dergisi Episode, yeni sayısıyla raflara geri dönmeye hazırlanıyor.

2 aylık sürelerle yayınlanan derginin 2. sayısında 'Çoban Yıldızı' ile ekrana dönecek olan Şükrü Özyıldız, 'Hayat Şarkısı'nın başrol oyuncuları Burcu Biricik ile Ahmet Mümtaz Taylan, son olarak 'Umuda Kelepçe Vurulmaz' ile ekranda yer alan Begüm Birgören, başarılı yönetmenler Cem Karcı, Zeynep Günay Tan ile Hilal Saral, yaptıkları işlerle milyonların beğenisini kazanan senaristler Mahinur Ergun, Ece Yörenç ile Seray Şahiner'le yapılan röpörtajlar yer alacak.

Öte yandan stilist Başak Dizer Tatlıtuğ ile Deniz Marşan, cast direktörü Rabia Sultan Düzenli, BluTV'nin merak edilenlerini açıklayacak olan Aydın Doğan Yalçındağ ve akademisyen Nükhet Sırman da yeni sayının konukları arasında.

Yerli ve Yabancı olarak 2 bölümden oluşan Episode Dergi, yeni sayısıyla 15 Şubat Çarşamba günü gazete bayileri, kitapçılar, süpermarketler ve online sitelerdeki yerini alacak.
Orijinal formatta oku
 
Son düzenleme:

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,613
Reaksiyon puanı
62,936
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
İlk sayıdaki Farah Zeynep Abdullah ve Taylan Kardeşler röpörtajlarını beğenmiştim, arttırmaları güzel olmuş. Tabii bir Hayat Şarkısı sever olarak özellikle Burcu Biricik, Cem Karcı ve Mahinur Ergun'u merakla bekliyorum. :Z
 

kerim yavuz

Favori Üye
Katılım
17 Haziran 2012
Mesajlar
597
Reaksiyon puanı
179
Puanı
144
İlk sayısı iyiydi. İkincisi de iyi olacaktır eminim. Ama derginin tek kötü yanı iki ayda bir yayınlanıyor olması.