2016 El Değmemiş Aşk - Film Yorumları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,610
Reaksiyon puanı
62,932
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
2013185-107380949.jpg


El Değmemiş Aşk (2016)

Türü: Komedi, Romantik
Yönetmen: Umut Kırca
Senaryo: Ömer Pınar & Yaşar Arak

Oyuncular:
Emre Karayel
Ceren Moray
Begüm Kütük Yaşaroğlu
Ümit Erdim
Cem Kılıç

IMDb Sayfası

Konu:

Tuttuğu futbol takımı ve sevgilisi Duygu dışında bir yaşamı olmayan Zafer'in hayatı, çocukluk arkadaşı Feryal ile zorla evlendirilmek istenmesinden ötürü değişir. Bu evlilikten kaçmaya çalışan Zafer, Feryal ve Duygu arasında çözülmesi zor bir aşk üçgeni doğar.

Fragman:
 

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,610
Reaksiyon puanı
62,932
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Filmi iki hafta önce izledim ama konusunu açmama rağmen yorum yapmaya üşendim. Öncelikle BKM'nin yaptığı neredeyse her filme ilk günden koşa koşa giderim, çünkü gözü kapalı kaliteyle aynı kefeye konulabilecek nadir markalardan.

Tabii bu filmden büyük beklentilerim yoktu. Kendi halinde bir romantik komedi olacağını biliyordum, öyle de çıktı. Neredeyse tüm komik sahneleri fragmanda göstermiş olsalar bile ilk kez izliyormuş gibi güldürüp eğlendirdi ki bunun da öyle yabana atılabilir bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Senaryoda genel olarak bir sıkıntısı yok olması gerektiği gibi yazılmış. Yönetmen Umut Kırca da ilk film için ortaya temiz bir iş çıkarmış. Oya Başar, Tülay Bursa, Şafak Sezer de ufak rolleriyle renk katmış.

Emre Karayel, Ceren Moray ve Begüm Kütük Yaşaroğlu'nun performansları gayet iyiydi ama neyse ki tüm yükü onlara vermemişler. Ümit Erdim, Cem Kılıç ve Ececan Gümeci başta olmak üzere yan kadro da üstlerine düşeni yerine getirmişler.

Son sahnede Feryal ve sonrasında Zafer çatıdan atlayınca öleceklerini düşünmüştüm, ama neyse ki hiçbir şey olmadı ve tatlı bir sonla bitti. Senaryoyla ilgili en dikkatimi çeken nokta ise Zafer'in Feryal'a aşık olduğunu anlamasının çok çabuk gerçekleşmiş olmasıydı, ama sonuç bölümüne de bir şekilde gelmek gerekiyordu. :)

Sonuç olarak keyifle izlenecek sempatik bir film olmuş. Kafa dağıtmak isteyenlere önerilir. BKM'den sezona iyi bir başlangıç da denilebilir. :)

7.5/10
 

MayısKralı

Emekli
Katılım
31 Mayıs 2015
Mesajlar
13,637
Reaksiyon puanı
11,795
Puanı
710
Filmi vizyondayken izlemek istiyordum ama sıcak yaz günlerinde sinemaya gitmek pek cazip gelmemişti. İnternetede daha yeni düşmüş. Aslında Ceren Moray için izlemek istiyordum ama diğer rollerde onun kadar başarılıydı, senaryo güzeldi. Konusu çok ahım şahım değil fakat güzel işlemişler. Fragmanınıda 2-3 ay önce izlediğimden unutmuşum böylesi daha iyiydi aslında. Zaferyal beklediğim sonla bitti, Duygu tam anlamıyla bir yılandı,fotoğrafları paylaştı.ss Kısırlık testide sonuca varsaydı keşke. :D

Puanım 8.5/10

@xemrexxx @Bully izlemediyseniz izleyin mutlaka kısa ama güzel.:D