Efsane İsmin Aramızdan Ayrılışının 13. Yıldönümü..

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
11 Ağustos 2012
Mesajlar
22,228
Reaksiyon puanı
16,580
Puanı
1,061
89243.jpg


Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Süleyman Çakır aramızdan ayrılalı tam 13 yıl geçti..

2000'lerin en büyük yeraltı mafyalarından Süleyman Çakır, Ordu'da dünyaya geldi. Babası cami avlusunda gözleri önünde öldürülünce annesi Emine ve kardeşi Derya ile beraber İstanbul'a geçen Çakır, annesinin yaptığı nohutlu pilavı satarken kardeşini döven zabıtayı ekmek bıçağıyla öldürmüş ve hapse girmiştir. Hapiste Duran Şatıroğlu ile tanışmış ve böylece mafya dünyasına adım atmıştır.

Yeraltı dünyasında hızlı bir şekilde yükselen Çakır, "Kurtlar Konseyi" üyesi Laz Ziya'nın kızı Nesrin ile evlenmiş, Pusat ve Selvi adında iki çocuğu olmuştur. İstanbul sefirliği için Şevko ile kıran kırana bir yarışa giren Çakır, Şevko ölünce sefir olmuştur. Fakat devlet görevlisi olduğunu gizleyen Polat'ın Cerrahpaşalı Meto'nun kafasını kesmesinin ardından Halit ile düşman olmuş ve 5 kurşun ile kahpe bir pusuya kurban gitmiştir.

Çakır'ın Polat'a emanet ettiği Nesrin, İzzet ile beraber olmuş ve trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Yine Çakır'ın Polat'a emanet ettiği oğlu Pusat ise yakın zamanda Polat'ın düşmanı Tilki Andrei tarafından babasının mekanında öldürülmüştür. Çakır'ın ve Memati'nin Polat'a emaneti Selvi ise İsviçre'de kayıptır. Buradan Polat'ın Çakır'ın emanetlerine ne kadar sahip çıktığını görebiliyoruz.

Türk televizyon tarihinin en dolu dizgin karakterini ölümünün 13. yılında özlemle anarken, en çok sevdiği türküyle yazıma son veriyorum.

 

Angelica

Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,691
Reaksiyon puanı
56,850
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
13 yıl oldu hiç unutamadığım bir karakterdir çakır karakteri sahnelerin bin kerede izlesem bıkmam aynı heyecanla izlerim valla ya;)
 
Son düzenleme: