Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz - Bölüm Özetleri

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
eskiyadunyayahukumdarolmaz.jpg


Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 10.Bölümün Özeti
Savaş başladı...

Mafya dünyasına beklenmedik bir şekilde giriş yapan Alparslan'ın da amcaları gibi ölüm ensesindedir artık. İlyas evinde hasta yatarken Alparslan seçtiği yolda hızla ilerler. Hızır Çakırbeyli, Ünal Kaplan ve yakınları ile savaşırken bir yandan da ailesiyle savaşmaktadır. Son zamanlarda ev ahalisinin yaşadıkları sinirleri iyice gerer. Çocuklarıyla arası her geçen gün açılır. Aileyi sarsacak yeni gerginlik de Nazlı'nın evine hırsız gibi girip onu öldürmeye çalışan Dursun'un karısından gelecektir. Hızır'dan saklanan sırrın açığa çıkma ihtimali herkesi tedirgin eder.

Yayın Tarihi- 10 Kasım 2015 Salı
Yayın Saati- 20.00 ATV
 

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
11. Bölüm: Koltuğun yeni sahibi...

Devletin desteğiyle Hızır Çakırbeyli amacına ulaşır. Ünal Kaplan’ın koltuğunu Hızır’a devretmesiyle dengeler iyice değişecektir. Bu durumdan en çok etkilenense Alparslan’dır. Bir yandan sevgilisinden ayrılmak zorunda kalırken bir yandan da içine düştüğü hayatın sorumluluklarıyla baş etmeye çalışacaktır.

Hayriye Ana’yla barış imzalayıp onu evine geri döndüren Meryem ise yılmadan ailesini ayakta tutmaya çalışır. Diğer yandan canına kasteden Dursun’un arkasında Meryem’in olduğunu öğrenen Nazlı bu işin peşini bırakmaz. Fakat Meryem’le yüzleşmek sandığı kadar kolay olmayacaktır.
 

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
11. Bölüm: Düşmanların ortak kaderi

Ünal Kaplan masanın istihbarat tarafından dinlendiğini öğrenmiştir. Bu durum Hızır Çakırbeyli için büyük tehdit oluşturur. Masanın başındaki Çakırbeyli ve devlet işbirliğinin ortaya çıkması an meselesidir.

Artık oyun kurmak istemeyen Hızır ise devletle birlikte yürümekten vazgeçecektir. Ünal’ın, Çakırbeyli’ye masasını teslim ederken kurduğu plan işlemektedir. Arkadaki büyük güce git gide yaklaşacaktır. Nevzat’ı bir süredir saklayan kişinin Alparslan olması da İlyas’ı huzursuz eder. Çakırbeyli Ailesi’nde de sular bir türlü durulmaz. Nazlı’yı yanına alarak ölüme doğru gaza basan Meryem suyu iyice bulandırır.
 

Alemdar

Favori Üye
Katılım
12 Mayıs 2016
Mesajlar
3,101
Reaksiyon puanı
2,843
Puanı
310
108 . Bölümün Özeti :

IMG_1412-2.jpg

Hızır Çakırbeyli, bir yandan ardında bırakmak zorunda kaldıklarıyla hayatının en büyük sınavını verirken diğer yandan uluslararası arenada kendini göstermek için bir yola koyulmuştur. Gücüne güç katan yeni ortaklarıyla dünyadaki hiçbir kuvvetin karşılarında duramayacağını kanıtlama zamanıdır artık. Ünal Kaplan danışmanlığında, Avrupanın önde gelen ticaret adamlarının buluşacağı bir toplantı tertip edilir. Kendini masaya davet ettiren sürpriz bir isim ise yeni bir savaşın fitilini ateşler. Adeta meydan okuma yarışına dönüşen bu toplantıda, Çakırbeyliler bir kez daha itaat etmenin onlara göre olmadığını dünyaya kanıtlarlar. Masaya bıraktığı ölümcül hediyeyle asıl patronun kim olduğunu gösteren Hızır, yaptığı eylemin karşılığını çok geçmeden alacaktır.

Masada başlayan savaş, dışarıda yeni cepheler ortaya çıkartırken Alpaslan’a da büyük görevler düşer. Beklenmedik bir yerde ve zamanda, ailesinin hayatını kurtaracak bilgilerle karşısına çıkan eski bir dost, zorlu bir kararla karşı karşıya kalmasına neden olur. Hem devletine hem ailesine olan sadakatiyle tanınan Alparslan’ın kararı, O’nu yeni bir maceranın içine doğru sürükleyecektir.