Deniz Akkaya da 'Duymayan Kalmasın'dan Ayrıldı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,794
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Deniz Akkaya da 'Duymayan Kalmasın'dan Ayrıldı!

9ae9718e-2de9-47b9-8f79-f31931e92780.jpg


Star TV'nin magazin programı Duymayan Kalmasın'da sürpriz bir ayrılık daha yaşandı.

Yola Mesut Yar, Deniz Akkaya ve Seren Serengil'in sunuculuğuyla başlayan ve Yar'ın ayrılmasından sonra iki sunucuyla yola devam eden yapımın içeriği, konu seçiminde hassasiyetten uzak davranılması gibi unsurlardan bir süredir şikayetçi olan Akkaya, dün gerçekleşen hain saldırı nedeniyle yayın yapılmasını istemeyince ekip ile ters düştü ve bu sabahki bölüme çıkmadı. Öte yandan onun yerini ise Cengiz Semercioğlu aldı.

Yakında yeni bir programa başlayacağını da duyuran Deniz Akkaya'nın açıklaması şu şekilde:
"Değerli dostlar; Bir bebek gibi büyütmüş ve kısa sürede fenomene dönüştürdüğümüz ‘Duymayan Kalmasın’dan eski partnerim Mesut Yar gibi ayrılma kararı almış bulunmaktayım. Ayrılık sebeplerimiz Mesut Yar ile paralellik göstermektedir; içerik ve konuların işleniş şekli ve formatın gereklilikleri gibi tamamen yayıncılık konuları, meslek mevzuatları yanında ülkenin içinden geçtiği bu sert süreçte belki de bir yayıncıdan beklenen PROFESYONELLİĞİ yerine getirmekte zorlanmamdır. Hele hele dün senenin ilk saatlerinde yaşanan hain saldırı sonrasında kendimde özel hayat konuşacak gücü bulamamam en önemli etkendir.

Bu nedenle yarın sizlerle vedalaşmak üzere yaptığımız plandan, geri çekiliyor ve yarın yayın yapılmaması konusundaki duruşumu burada devam ettiriyorum! Benim için yarın yas günüdür; şov da her zaman devam etmemelidir… Bir süre dinlenip yeni adresimde sizlerle buluşmak üzere enerji topluyor olacağım.Tekrar tüm ülkeme Allah sabır ve güç versin. İyi günlerde güleryüzlü yayınlarda buluşacağız."
Duymayan Kalmasın, canlı yayın ile hafta içi her sabah 09.45'te Star'da!
Orijinal formatta oku
 

Angelica

Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,687
Reaksiyon puanı
56,847
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Program başladığında Mesut Yar çok durmaz diye demiştim içimden öylede oldu
Denizin yerine keşke Seren hanım ayrılsaymış ne zaman izlesem hep birilerine laf sokma peşinde özellikle Gülben ergen ile ilgili:D
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Deniz Akkaya sevdiğim bir isim umarım ekranlardan uzak kalmaz fazla.

Ayrılmasa daha iyiydi ama kendi kararı... Bu programdaki ortam İkinci Sayfa ve Söylemezsem Olmaz'a göre daha iyiydi bence. :)
 

Jonsnow

Favori Üye
Katılım
15 Temmuz 2014
Mesajlar
2,118
Reaksiyon puanı
653
Puanı
155
Seren serengil bana çok itici geliyor. Alakası yok ama demek istedim :D
 

eemangt

Yeni Üye
Katılım
16 Ağustos 2013
Mesajlar
45
Reaksiyon puanı
21
Puanı
24
boş laflar. reytingler düşük, ilk 100'e bile giremiyoruz demiyor da... en samimiyetsiz insan modeli. başarısızlığı böyle süslü laflarla örtmeye çalışıyor. keşke o kadar hassas biri olsaydın.