Dar Elbise'nin Fragmanı Yayınlandı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,794
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Dar Elbise'nin Fragmanı Yayınlandı!

c7fbab7e-7df1-43ee-bf1b-4e1deb7fca1e-150x150.jpg


Sezonun merakla beklenen yapımlarından Dar Elbise'nin fragmanı yayınlandı.

Yapımcılığını IFP İstanbul Film Production'ın, yönetmenliğini ise Hinner Saleem'in üstlendiği filmde Tuba Büyüküstün, Hazar Ergüçlü, Caner Cindoruk, İnanç Konukçu, Veronique Wuthrich, Canan Ergüder, Menderes Samancılar, Devrim Yakut, Lila Gürmen ve Osman Alkaş gibi isimlerin başını çektiği geniş bir oyuncu kadrosu izleyici karşısına çıkacak.

Filmin konusu şöyle:
Genç Fransız moda tasarımcısı Lisa arkadaşı Helin'in önerisiyle kendi kasabasında bir defile yapmaya karar verir. Helin, Lisa Fransa'dan gelmeden önce ön hazırlıklara başlar ve defilede yer alacak modellerin arayışına girişir. Pek çok genç kadınla görüşüp defilede yer almaları için ikna eder ama işi düşündüğü kadar kolay değildir. Şimdi de kadınların hayatlarındaki erkekleri, babalarını, kocalarını, sevgililerini, abilerini, kardeşlerini ikna etmesi gerekmektedir. Böylece telaşlı bir karmaşa başlar ve ne yazık ki genç kadınlardan biri kaybolur. Hikâye kaybolan kız Gule’yi aramaya doğru yönelir.

Dar Elbise'nin (orijinal adıyla Tight Dress) önümüzdeki aylarda festivallere katıldıktan sonra Türkiye'de de gösterime girmesi bekleniyor.

Fragman:
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle
 
Son düzenleme:

FurkanTB

Favori Üye
Katılım
13 Kasım 2013
Mesajlar
986
Reaksiyon puanı
345
Puanı
185
Yaş
31
Çok iyi beee like it canan ve tuba varsa izlenir tabiki