Curry Durakladı LeBron Parladı!

Frank Slade

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
20 Mart 2011
Mesajlar
10,225
Reaksiyon puanı
1,355
Puanı
535
SAS'ın erken vedası sonucu bu sene pek takip etmedim play-off maçlarını.Ama merak ettiğim Curry ve Thompson'un krallığının yükselme döneminden imparatorluğa geçip geçemeyeceğiydi.Thunder serisi uzayınca dedim Durant ve Westbrook biraderler bizim yükselme döneminin devletini yıkacak heralde.Ama Curry ve arkadaşları sazı yine ele alıp en iyi bildikleri makamdan çaldılar bize.Zaten Curry ve Klay gününde olursa tek baslarina 70-80 sayı bombalıyorlar karşı takımın potasına.

Geldik Cleveland maçına.Açıkçası LeBron'a saygı duymama rağmen tamda bir "hater"ıyım.2 sene önce SAS'la tımar etmemize ve takım değiştirtmemize rağmen elimizden çaldığı şampiyonluğu unutmam.

Her ne kadar sevmesemde bu Curry-Thompson A.Ş'yi durdurabilecek(bireysel anlamda) ligteki tek kişi olduğunu kabul ediyorum.Hani tribünler onun için "MVP! MVP!" diye bağırıyor ya şaşırmamak gerek.

6 maçtada bir Curry ortaya çıktı bir LeBron ortaya çıktı ve durum 3-3'e geldi.NBA yayın organlarının isteyebilecegi tek şey oldu.7.maç ve şampiyon belirlenicek.

Ben Golden State'in kendi evinde oynaması ve Curry'nin seyirci gazıyla bu maçın fişini çekeceğini düşünüyordum.Ama Cleveland,özellikle LeBron ve Kyrie Irving, müthiş konsantre çıkmışlar maça.Maç başa baş gitti ta ki LeBron'un bitime 2 dakika falan kala attığı maçı aslında bitiren fakat kimsenin o an farkedemediği kritik üçlüğüne kadar.

Liderlik savaşının bu seneki randevusu olan Curry×LeBron'un galibi LeBron oldu.

Peki seneye ne olur? Curry ve golden state imparatorlugun tahtı yeniden devralir mi yoksa Cleveland LeBron'la ikiler mi? Yoksa sürekli pusuda bekleyen Thunder bu sefer şeytanın bacağını kırar mi? Yada emekli olmaya hazırlanan Big 3 son bir sürpriz yapar mi? Hepsini gelecek sezon izleyip görücez.

Şimdilik National Basketball Association'dan bu kadar efendim,saygılar!
92833e03a1cc7b882a78a0ec50a4384a704x396x1.jpg


-BuraK-