Cristiano Ronaldo'ya 5 Maç Ceza!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
16 Ekim 2011
Mesajlar
35,622
Reaksiyon puanı
17,835
Puanı
1,061
,PJIpa4F5xkugLxUMH53sCA.jpg


Barcelona ile oynadıkları Süper Kupa maçında ikinci sarı kartla atılan Real Madrid'in Portekizli yıldızı hakemi ittiği için 5 maç ceza aldı.

Cristiano Ronaldo, Nou Camp'ta Barcelona'ya golünü attıktan sonra geçen sezon Messi'nin Bernabeu'da formasıyla yaptığı şovun benzerini tekrarladı. Real Madrid futbolcuları da Ronaldo'nun golünde büyük sevinç yaşadı. Ancak formasını çıkartması sebebiyle Ronaldo sarı kartla cezalandırıldı.

Golden iki dakika sonra Ronaldo Barcelona ceza alanına girmişken Umtiti ile mücadelesinde kendini yerde buldu. Ronaldo'nun penaltı beklediği pozisyonda Umtiti'nin de Portekizli yıldıza tepkisi vardı.

Hakem Ricardo De Burgos, pozisyonda Umtiti'nin müdahelesini nizami olarak değerlendirdi ve Ronaldo'ya kendisini aldatmaya çalıştığı için önce ikinci sarı kartını, sonra da kırmızı kartını çıkardı. Cristiano Ronaldo'nun kendisine oyundan atan hakem Ricardo De Burgos'u sırtından itmesi hakem raporuna da girdi.

Hakemi ittiren Portekizli yıldıza talimatlar gereği 4 ile 12 maç arası ceza verebilecek olan federasyon kararını açıkladı. Ronaldo'ya 5 maç ceza verildi.
 

S.G.A.T.

Favori Üye
Katılım
12 Şubat 2012
Mesajlar
22,974
Reaksiyon puanı
8,356
Puanı
1,061
Ronaldo profosyonelliğindeki adam hakemi mi itmiş? :eek: Bi izleyelim. :A