2018 Cebimdeki Yabancı - Film Yorumları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,577
Reaksiyon puanı
62,897
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
2013991-692779067.jpg


Cebimdeki Yabancı (2018)

Tür: Gerilim, Komedi
Yönetmen: Serra Yılmaz
Senaryo: Murat Dişli ('Perfect Sconosciuti' filminden uyarlama)


Oyuncular:
Belçim Bilgin
Buğra Gülsoy
Çağlar Çorumlu
Leyla Lydia Tuğutlu
Serkan Altunorak
Şebnem Bozoklu
Şükrü Özyıldız


IMDb Sayfası

Konu:
Yedi eski arkadaş akşam yemeğinde bir araya gelir ve yemek boyunca bir oyun oynamaya karar verir. Herkes telefonlarını masaya koyacak, telefona gelen her mesaj ve bildirim yüksek sesle okunacaktır. Zaman ilerledikçe yeni sırlar ortaya çıkar, ilişki dengeleri altüst olur.

Fragman:
 

Emre Ozansoy

Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,770
Reaksiyon puanı
56,978
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Bir oyunun karakterlerinin hayatını değiştireceği bir konuya sahip ve çok güzel, ama biraz daha farklı işlenebilirdi diye düşünüyorum. Çağlar Çorumlu'yu böyle bir karakterde görmeyi beklemiyordum, sürpriz oldu. Buğra Gülsoy bıyık ile itici olmuş. Şükrü Özyıldız ve Şebnem Bozoklu harikaydı. :bhr:
Karşıdaki kişilerin telefonda, karakterlerin konuşmamasına rağen her şeyi anlatması çok saçma. Neden böyle saçma bir şey yazılmış, anlamadım.

Suavi'nin herkese Sevtap diye bahsettiği kişinin erkek ve eş cinsel çıkması? :eek: Kerem yağmurdan kaçarken doluya tutuldu, ama iyi de oldu. Suavi'den bir şey çıkacağını bekliyordum, ama böyle bir şey beklemiyordum.

Film boyunca Sinan'dan bir şey çıkmaz diye bekledim. Ama ondan da çıktı ve Tuğba'ya cidden büyük sürpriz ve yazık oldu. Küpelerini çıkardıktan sonra Banu'nun Sinan'ın yüzüne tükürmesi... :A

Sonundan hiç bir şey anlamadım? Yaşanan her şeye ne oldu? İzleyen birisi var mı? :A
Genel olarak güzeldi, ama daha iyi olabilirdi 8/10