beIN Sports, Başakşehir’i Satın Alıyor!

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,077
Reaksiyon puanı
47,695
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Sherlock yeni bir haber konusu açtı

beIN Sports, Başakşehir’i Satın Alıyor!

bein-logo-1024x615.jpg


Spor Toto Süper Lig’in yayın haklarını elinde bulunduran Katarlı şirket beIN Sports’un, Başakşehir’i satın almayı planladığı iddia edildi. Açıklamanın ise Spor Toto Süper Lig'in devre arasında, yani Ocak ayında yapılacağı söyleniyor.

Türkiye'nin dışında İspanya, Fransa ve İngiltere gibi liglerin de maçlarını yayınlayan beIN Sports’un uzun süredir Türkiye’de bir kulübü satın almak istediği öne sürüldü.

Son olarak Medipol Başakşehir kulübüyle görüşen beIN Sports'un, satın alma konusunda kulüple anlaşmaya vardığı iddia ediliyor.

beIN Sports’un sahibi olan Nasser El Khelaifi, Fransa’nın ünlü takımlarından ve yaptığı transferler ile gündemde olan Paris Saint Germain’in de sahibi. Eğer bir son dakika gelişmesi yaşanmazsa Khelaifi, Paris Saint Germain’in ardından ikinci kez bir futbol takımı satın almış olacak.
Orijinal formatta oku
 

mesmeso

Moderatör
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
17,618
Reaksiyon puanı
9,599
Puanı
860
Yaş
24
Konum
Trabzon
Ülkemizde dernekler yasası olduğundan hiç bir kulüp satılamaz. Ancak bu yasanın en kısa zamanda kaldırılması lazım. Ben şahsen kendi kulübümün satılmasını isterim çünkü ancak o şekilde başarı sağlayabiliriz.

Satın alan hem borcu kapatabilir hem de başarı için elinden geleni yapar çünkü oradan para kazanmak zorunda. Normal başkanlar ise buradan ne kadar koparabilirim hesabı yapabilir. Demem o ki eğer Avrupa kupalarında da daha çok başarı istiyorsak artık radikal kararlar alma zamanı geldi ve geçiyor.
 

FaJi

Banlı
Katılım
18 Eylül 2016
Mesajlar
2,236
Reaksiyon puanı
1,295
Puanı
195
Bugün Başakşehir alınır seneye Konya. İleride çok görülecek bu zaten.

BeIN sports bu sene çok fazla karışıyor lige. Maçların kaderine etki ettiklerini düşünüyorum. Kulüp yöneticileri ve kodamanlar yetmiyormuş gibi şimdi bunlar çıktı. Sadece spor olarak izlemeyin derim. Ben geçen sene ve bu sene eskisi gibi takmıyorum artık. Kendimi üzemem bu pislik için.