Albus Dumbledore'un Gençliğini Oynayacak Oyuncu Belli Oldu!

MEnes

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
18 Ekim 2015
Mesajlar
17,270
Reaksiyon puanı
19,072
Puanı
860
Konum
İstanbul
492409.jpg


Harry Potter evreninin spin off halkası olan Fantastic Beasts and Where to Find Them 2016 Kasım'ında ilk filmiyle vizyona girmişti. Hem gişede yaptığı başarı hem de aldığı Oscar adaylıklarıyla ve kazandığı kostüm Oscarıyla başarısını taçlandırmıştı.

Serinin daha önce 5 film olacağı açıklanmıştı. Hikayenin ilerleyen kısımlarında Harry Potter serisinin yaşlı kurt büyücüsü Albus Dumbledore'un gençliğinin dahil olması gerekiyordu ve oyuncu arayışları bir süredir devam ediyordu. Bu arayış son buldu ve karakteri oynayacak oyuncunun Jude Law olacağı açıklandı. 2 Oscar adaylığı bulunan başarılı oyuncunun bu karakteri de çok iyi yansıtacağından şüphemiz yok elbette.

Serinin devam halkası olan filmlerde ilk filmde Gellert Grindelwald rolüyle yer alan Johnny Depp'in de yer alacağı biliniyor. Avrupa'da büyücü savaşına sebep olan Grindelwald ile Dumbledore karşı karşıya gelecekler. Henüz Hogwarts'ta öğretmenlik yapmakta olan Dumbledore'un karşımıza nasıl çıkacağı ve karakterin nasıl yansıtılacağını ise merak etmememek elde değil.

Serinin ikinci filminin yönetmenlik koltuğunda Harry Potter evreninin gediklisi olan yönetmen David Yates yer alıyor. Senaryoyu ise yine elbette J.K Rowling yazıyor. Film ülkemizde ve Abd'de 16 Kasım 2018'de vizyona girecek.
 

FaJi

Banlı
Katılım
18 Eylül 2016
Mesajlar
2,236
Reaksiyon puanı
1,295
Puanı
195
Tam ben açacaktım açılmış :D GoT evreninden sonra en iyi bildiğim evren Harry Potter sihir dünyası. Kitaplarını tam okumadım ama kitaplarda geçen çoğu şeyi biliyorum. Benedict Cumberbatch, Christian Bale ve Dumbledore'u oynayan Richard Harris'in oğlu Jarred Harris de düşünülmüş rol için. Ancak başarılı bir seçim olmuş Jude Law. Grindelwald ve Dumbledore arasında arkadaştan öte bir ilişki olduğu için şimdiden meraklandırdı nasıl bir şey izleyeceğiz merak ediyorum.