Açıklandı 2018 D. Kupası Fav10 Tahmin Yarışması Şampiyonu! Kim 1. Oldu? Kim İlk 3'de?

papuleoo

Tecrübeli Üye
Katılım
25 Kasım 2013
Mesajlar
11,550
Reaksiyon puanı
11,301
Puanı
710
Konum
İstanbul
@papuleoo arayı çok erken açtın turnuvada bizi 2.lik peşinde koşturtmaya mecbur bıraktın. çok iyi bir performansın vardı, şampiyonluğun için tebrik ediyorum.

@DiziTutkunu bu turnuva sana yazar, turnuva boyu her gün çok emek sarfettin, bazen 4 maçın olduğu günler oldu. Muhakkak zor bir süreçti senin için ve alnının akıyla bitirdin. ilk 1.5 haftanın lideriydi daha sonra @papuleoo iyi bir performans sergiledi ve arayı açtı. İnşallah o günleri görürüz de 2020 Avrupa Şampiyonası'nda tekrar böyle yarışırız.


Yarışan diğer tüm yazarları da tebrik ediyorum. Burayı dinç tuttunuz, Foruma çok sık giremesemde bu tür yarışlar hoşuma gidiyor ve hep katılmak istiyorum. bir başka turnuva da görüşmek dileğiyle...



İlk 5 te bulunan @papuleoo @DiziTutkunu @bazinga @s10 ile listedeki bütün arkadaslara Tebrikler..keyifli bir yarışmaydı..

Çok teşekkürler arkadaşlar.

@bazinga beğenmiş, demek ilk 3 'e o ünvanlar gelecek arkadaşlar ohoh :D @turkuazz @papuleoo

Bize halkımızın teveccühü yeter de artar da :)

Öncelikle gerçekten çok güzel bir yarışma oldu. Katılan bütün arkadaşları tebrik ederim. Kazanmaktan çok bu yarışmaya katılmak çok önemliydi. Başta bu projenin altına giren @DiziTutkunu olmak üzere katılan bütün arkadaşları tebrik ediyorum.