9-15 Nisan Haftalık Burç Yorumları

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,674
Reaksiyon puanı
56,830
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Koç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,
Gökyüzü haftanın ilk 2 günü iş haytınızda destekliyor sizleri önemli görüşme ve projelerinizi girişimciliğinizle birleştirip sunabilir ve istediğiniz hali ile kabul ettirebilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda detaylara dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Küçük bir ayrıntı başınızı ağrıtabilir ve buna bağlı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Hafta boyunca özel hayatınıza her şey olumlu yönde ilerleyebilir siz yeter ki kimin ne dediğine aldırmadan duygularınızı örselemeden özgür bırakın ve yüreğinizin götürdüğü yere doğru yol almayı bilin. Sağlık ve finansal konularda iyileşmeler ile moral bulacaksınız. Bu hafta ego ve üstünlük duygusu ikili ilişkilerinizde sorunlara neden olabilir dikkatli davranın. Aksi takdirde üzülebilir ilişkinize verdiğiniz zararın pişmanlığını fazlası ile yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,
Bu hafta özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizin hazırladığı süprizleri sizleri heyecanlandırarak romantizmi arttırabilir. İşinizle ilgili finansal olarak sizleri rahatlatacak önemli bir teklifin tarafınıza sunulması gibi keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Enerjinizi olabildiğince yüksek tutun bu hafta sizler için oldukça hareketli geçecek. Yeni girişimler ve fırsatlar sizlerle birlikte. Özel yaşamınızda aldığınız dersleri hayatınıza yansıtacak kimsenin mutluluğunuzu bozmasına izin vermeyecek ve herkese gereken tavrı sergileyeceksiniz. Bekar Boğalar sizlerde fiziksel çekiciliğinizin dorukta olduğu zamanlardasınız. Öğrenciler için eğitim araştırmalarında son derece yararlı etkiler söz konusu. Bu hafta Sınavlarda iyi notlar istenilen okul / üniversiteye kabul gerçekleşebilir. Özellikle yabancı üniversitelere kabul için hazırlanan öğrenciler yurt dışından iyi sonuçlar ve iyi haberler gelebilir. Bu hafta kısa süreli seyahatlerde siz Boğa lar için çok faydalı olacaktır. Hafta sonuna doğru, Eşin ve eşin yakınlarının sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Hafta boyunca uyku düzeninize de önem vermelisiniz.

İkizler Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,
Gökyüzü bu hafta ilişkilerinizi yeniden yapılandırmanız ve size zarar veren her türlü alışkanlık ve davranışlarınızdan uzaklaşmanız için bir fırsat sunuyor sizlere. Bu hafta göksel enerjiler kendinize adil davranmanız daha önce fark edemediğiniz ayrıntıları fark etmeniz için harekete geçmenizi sağlayacak. İş ve özel yaşamınızda sizin için neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu ayırt edecek ve yeni kararlar alıp uygulamaya geçeceksiniz. arkadaşlıklarınız size mutluluk getirecektir bir çok konuda. Nisan ayı enerjileri öğrenciler için de olumlu olacak. İletişim matematik gibi alanlarda eğitim alan öğrenciler, bu hafta diğer öğrencilere kıyasla iyi sonuç alacaktır. Öğrenci İkizler konsantrasyon ve tek fikirli yaklaşımla hazırlanırsanız en iyi sonuçlara sahip olabilirsiniz. Yüksekokul ve yüksek sınıflara hazırlanan öğrenciler, kendi üniversitelerinden ve başvurdukları üniversitelerinden uygun sonuçlar alabilirler. Gökyüzü bu hafta kendi sağlığınız ya da eşinizin sağlığı için dikkatli olmanız için uyarıcı. Dengeli beslenme ve egzersiz yürüyüş vb. Konularına odaklanmanız faydalı olacaktır. Spor salonlarına üyelik iyi bir fikir olabilir sizler için.

Yengeç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,
Gökyüzü hafta boyunca çevrenizdeki pek çok kişinin hayranlığını kazanacağınıza işaret etmekte. Bu hafta sevdiklerinize karşı daha duyarlı olmak sizlere çok şey kazandırabilir İş hayatınızda gelecek iyi haberlerle kendinizi daha da iyi hissedecek ve kendinize olan güveninizi kazanacaksınız. Finansal konularda ise oldukça şanslı bir haftadasınız. Kişisel bakımınıza da zaman ayırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise hafta boyunca olumlu gelişmeler söz konusu. Haftanın ilk günleri ilişkiniz için sıkıntıları vurgulayan enerjiler söz konusu. Evli olanlar hayat arkadaşlarıyla küçük anlaşmazlıklar yaşayabilirler. Sınırsız arzularınızı kontrol etmelisiniz; Anılarda yaşamak hiç bir zaman iyi değildir. Eşinizle beklentilerinizi anılarınız üzerinden belirlememelisiniz. Aksi takdirde ayrılmayı gerektiren olaylar sizin bu tutumunuz nedeniyle olabilir. Bu hafta, öğrenciler için güzel bir ay olacak. Nisan gayretlerinizin doğru karşılığını alabileceğiniz enerjileri barındırmakta. Hedefinize biraz sıkı çalışma ve konsantrasyon ile ulaşabilirsiniz. Bu ay, mülakatlar ve yeni işe katılmak için de olumlu enerjiler hakim bu hafta. Beraberliği olmayan Yengeç’ler sahip olduğunuz kuvvetli enerjiler sayesinde sürpriz teklifler alabilirsiniz. Yaşamın size sunduğu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye bakın.

Aslan Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,
Bu hafta huzurunuzu kaçıracak düşüncelerinizden uzaklaşmalı ve ruhsal enerjinizi yükseltecek aktivitelere yönelmelisiniz. Maddi konularda bu hafta başı güzel bir haber ya da gelişme yaşayabilirsiniz. Haftanın son günü haftanın ilk günlerinde pek dikkat etmediğiniz konuların ayrıntılarını düşünerek yanınızda görünen fakat sizin karşısınız da aleyhinize çalışan insanları fark ederek onlara nasıl davranmanız gerektiği yönünde taktikler geliştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kalbiniz AŞK la beslenirken bunu yok saymamalı aşka gereken önemi göstermelisiniz. Aslanlar geçmişle ilgili bazı zorluklar yaşayabilirler hükümet veya vergi daireleri ilgili sorunlar ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Manevi yönünüz ise güçleniyor özellikle aşk ve aile hayatınızda yolunda gitmeyen pek çok şeyi düzeltebilecek güçlü sevginiz ile pek çok zorluğu aşabileceksiniz. Evli ve ilişkisi olan Aslan’lar Sevginizi daha güçlü hale getirmeli eşiniz ile yakınlığınızı daha samimi bir hale getirmek için uzlaşmacı olmalısınız. öğrencileri için çok şanslı bir dönem. Kendinizi geleceğe hazırlamanın doğru zamanıdır. Başarı elde edebilmek için çok güçlü bir şansa sahipsiniz. Bu nedenle, bu haftanın pozitif enerjilerini en iyi şekilde kullanmaya çalışılmalısınız.

Başak Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,
Gökyüzü bu hafta çevrenizdekilere karşı duygusal patlamalar yaşamamanız için sakinliğinizi korumanız gerektiğine dikkat çekmekte. Özel hayatınızı ilgilendiren konularda aşırı şüpheci yaklaşımlar sorunlara neden olabilir. Hissettiklerinizi paylaşın, Duygularınız olumluda olabilir olumsuzda birlikte olduğunuz insan sizi gerçekten seviyorsa ruh halinizi anlayarak düşündükleriniz ve hissettikleriniz için sizi aydınlatmaya çalışacak açıklamalarda bulunacaktır. Sezgileriniz oldukça yoğundur mistik konulara olan ilginizin arttığı bu süreçte konuyla ilgili araştırmalar yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz. Bekar Başaklar da bu hafta kalıcı beraberliklere adım atabilirsiniz. Bu hafta sağlıkla ilgili komplikasyonlar da mümkündür. Dikkatli olmalı genel olarak gerginliklerin içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde yeni bir işe başlamaktan uzak durmalı verilen sözlere itimat etmeden hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda gergin etkiler yaşanabilir. Aynı şeyleri tekrarlar sizin için geri tepebilir aceleci karar almamaktan kaçınmalısınız. Bekar Başaklar size aşık partnerinize daha yakın olursanız ilişkinizin pozitif yönde ilerleyeceğine emin olabilirsiniz.

Terazi Burcu
Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,
Haftanın ilk günleri iş hayatınızda eğitimle ilgili konularda ani kararlar değişiklikler içinde bulunmamalısınız. Karşılaşacağınız olası sorunları zekanızla alt edecek ve haklarınıza sahip çıkarak her türlü zorluğun üstesinden gelebileceksiniz. Yeni insanlarla tanışabilir oldukça farklı fikir ve önerilerle karşılaşabilirsiniz. Evlilik hayatınızda dikkatli olmalı anlayışı elden bırakmadan hareket etmelisiniz kıskançlıklardan korkulardan uzak durmalısınız aksi halde ilişkiniz bozulacaktır. Dürtüler ile dedikodular ile değil gerçeklerle hareket edin. Akrabalarınız kişisel hayatınızda düşmanınız olabilir. Her hangi bir yanlış anlaşılmanın olası bir parçalanmaya neden olabileceğini fark etmeli düşmanlarınıza onları besleyecek tuzaklara düşerek koz vermemelisiniz. Öğrenci Teraziler karşıt burcunuz Koç burcunda geri hareketine devam eden Merkür transiti biraz daha duyarlı ve kendi merkezinizde kalarak ilerlemeniz gerektiği vurgusunu yapmakta. Etki altında kalıp başarınızı gölgelemek istemiyorsanız dikkatli olmalısınız. Bekar Teraziler bir ilişki içinde değilseniz kalbinizi aşkla canlandıracak o özel insanla yollarınız kesişebilir bu hafta. İş hayatınızda ise mücadeleniz her ne ile ilgili ise haklılığınızdan eminseniz ve seçtiğiniz yolun doğru olduğuna inanıyorsanız gereksiz korkularla kendinizi huzursuz etmemeli haklarınızı arayarak hareket etmelisiniz.

Akrep Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,
Gökyüzü hafta boyunca yakın çevrenize ve aile büyüklerinize karşı daha hassas davranmanız yönünde uyarıyor sizleri. Onların fikir ve davranışları sizi rahatsız edecek şekilde olsa da siz yapıcı tutumunuzu sergilemeye devam etmelisiniz. Aile ilişkilerinizi 3ncü şahısları karıştırmamayı öğrenmelisiniz. Yaşadıklarınız ne kadar can sıkıcı olursa olsun bu size özel bir durumdur. Başkalarının dolduruşuna gelerek hareket etmemelisiniz. Unutmayın ki, bu durumda etki altında kalıp kırıcı tepkiler verdiğinizde gün gelir yaptıklarınız size karşı bu insanlar tarafından kullanılır ve canı yanan yine siz olursunuz. Özel yaşamınızda ise çocuk sahibi Akrepler eşinizle çocuk ya da çocuklarınız için tartışmalar yaşayabilir sorumluluklarını yerine getirmemelerinden kaynaklanan gerginlikler ile uğraşmak zorunda kalabilir ilişkinizle ilgili kaygılara kapılabilirsiniz. Süre gelen ilişkinizi bu hafta evliliğe taşıma kararı alabilirsiniz. Bugüne kadar Evlenmediyseniz ve hayatınızda aşık olduğunuz biri varsa , evlenebilirsiniz. Öğrenci Akrepler Kişilik gelişiminiz başarıyı getirecektir sizlere. Bu hafta alkollü içecekler içmekten kaçının Ayrıca, diyabetin ve kan basıncınızın arttığına dair gezegensel enerjileri dikkate almanız faydanıza olacaktır.

Yay Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,
Gökyüzü yoğun geçecek bir haftaya işaret etmekte. Hafta boyunca yaşanan gelişmeleri akıllıca değerlendirmeye çalışın. Başkalarının etkisi altında kalmadan kararlınızı kendiniz belirleyin. Her türlü riski hesaplayarak hareket etmeniz faydanıza olacaktır. Ortaklaşa işler yapıyorsanız kendiniz değerlendirmelerinizi yaptıktan sonra onların fikirlerini alın. İş hayatınızda popülerlik artacak ve meslektaşları ve iştirakçilerinizden koşulsuz destek alabileceksiniz. Eski ve uzun süredir devam eden bir anlaşmazlığı haksızlığı ise siz kazanacaksınız ve bu sizin lehinize olacak. Düşmanlarınız yenilecek ve siz adaletin gerçek anlamda işliyor olması ile inançlarınızı daha güçlü hale getirebileceksiniz. Özel hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabileceğiniz bir haftasınız. Evli yada birlikteliği devam edenler ise kendinizi haklı görüp baskın tavırlar sergilememeye dikkat etmelisiniz. gerçekleştirebilir AŞK hayatınızda ise sizi yoran enerjilere karşı mücadele verecek ve sonunda kazanan da mutlu olan da siz olacaksınız.

Oğlak Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,
Haftanın ilk günleri özel hayatınız öncelik sıralamanızda ilk sıraya yelrşebilir. Sorunlu bir evliliğin içindeyseniz karşı tarafında isteğiyle ortaklaşa kararlar alarak yollarınızı ayırabilir ya da sevginin hakim olduğu ilişkilerde ortak kararla ilişkinize bir şans daha tanıyabilirsiniz. Bu süre içinde aile ve ev hayatınızda bitiş ve başlangıçlar söz konusu. İş hayatınızda son derece olumlu değişimler söz konusu olabilir. İşten ayrılma gibi durumlar gözünüzü korkutmamalı eski arkadaş ve meslektaşlarınızdan destek görerek yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Ek bir iş aracılığı ile gelirlerinizde artış yaşanabilir. Uzun vadeli finansal yatırımlar hayatınızın en büyük ve şanslı güvencesi olabilir. Özel yaşamınızda ise tutkularda romantizm de yüksek enerjiler olarak yansıyacak hayatınıza. Kişisel hayatta, kaynakların yetersizliği ve bu nedenle ortaya çıkan rahatsızlıklardan dolayı sorunlar yaşanabilir. Ancak, evlenmeyi dört gözle bekleyenler için iyi bir zaman dilimi. Geçiş yapan gezegenler olağanüstü sonuçlar getirebilir sizlere. Bekar Oğlak’lar bir türlü netleşmeyen bir beraberlik içindeyseniz sadece yüreğinizin sesi ile değil mantığınızla da hareket etmelisiniz ki üzüleceğiniz durumların önüne geçebilin.

Kova Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,
Hafta boyunca; pek çok konuda sapla samanı birbirinden ayırt etmeyi başarabileceksiniz. İş hayatınızda kendinizi hak ettiğiniz yerde hissetmeyebilirsiniz. Bu duygunun sizi esir almasına izin vermeyin. İlerleyen günlerle birlikte gelişmeler hız kazanacak ve hak ettiğiniz karşılığı maddi manevi almaya başlayacaksınız. Kendi yakınlarınızın sebep olacağı olaylar özel yaşamınızda gerginliklere ayrılık noktasına gelmenize neden olabilir. Dikkatli davranın ve size seven insanın emeğine haksızlık yapılmasına da haksızlık yapmamaya da çok dikkat edin. Bekar Kovalar sizler de bu hafta eski ilişkileriniz ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geçmişte çözüme kavuşturulmamış pek çok meselenin iç yüzü tüm çıplaklığı ile ortaya çıkabilir ve bunun sonucunda alınan yeni kararlar alarak dostlarınız ile bağlarınızı güçlendirirken maddi konularda da ortaklaşa hareket etmenin avantajları ile karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken konular özellikle evli Kova’lar eşinizi yakınlarının yaptığı yanlış davranışlardan sorumlu tutar tarzda hareket etmemek olmalı, Ayrıca resmi evraklar anlaşmalar dikkat gerektiren konularda hassas davranmalısınız. Aksi takdirde resmi daireler ile ilgili sıkıntılar ve finansal zorluklar deneyimleyebilirsiniz. Bu hafta kaygılarınız, çoğunlukla çocukların meselelerinden kaynaklanabilir. Annenizin sağlığı sizi endişelendirebilir. Öğrenci Kovalar eğitimle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz.



Balık Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,
Bu hafta iş ve eğitim hayatınızda büyük işler başarabilirsiniz. Pozitif düşünün geçmişte kalması gereken düşüncelerinizden arının. Yeni başlangıçlar için içinizde ki enerjiyi doğru yönlendirin. İşinizle ilgili konularda önemli fırsatlarla karşılaşabilir büyük bir çıkış gerçekleştirebilirsiniz Hedeflerinizi planlı bir şekilde uygulamaya başlayın. Haftanın ilerleyen günleri ile geçmişe dayalı hukuksal sorunlar yaşayan Balıklar kazanacağınızdan emin olduğunuz dava yada davalarınızda beklemediğiniz sonuçlar alınmasına neden olabilir. İş hayatınızda yükselen farkındalığınız ve ne yönde ilerleyeceğinizi belirleyebilmiş olmanın gücü ile kendiniz adına neyin doğru neyin daha iyi olduğunu ayırt edecek. Aşk hayatınızda bir dargın bir barışık devam eden bir ilişki içindeyseniz buna bir son vererek yolunuza tek başınıza devam kararı alabilirsiniz. Birbiriyle uyum içinde olan fakat dışardan gelen engeller yüzünden sıkıntılar yaşayan çiftlerse sevgileri sayesinde her şeyin üstesinden gelecek ve huzuru yakalayabilecekler. Fiziksel çekiciliğiniz ve enerjiniz bir hayli yükselecek. Özel hayatınızda ise gerçeklerden kaçmadan hareket etmeli, sevdiğiniz insanla aranıza başkalarının girmesine izin vermemeli sevdiğiniz insanın kıymetini kaybetmeden bilmelisiniz. Bekar Balıklar ise bu hafta duygusal yakınlaşmalar söz konusu olsa da ani kararlar ile hızla gelişmelere hemen kapılmadan hareket etmelisiniz.
 

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
96,920
Reaksiyon puanı
62,498
Puanı
1,060
Bekar Oğlak’lar bir türlü netleşmeyen bir beraberlik içindeyseniz sadece yüreğinizin sesi ile değil mantığınızla da hareket etmelisiniz ki üzüleceğiniz durumların önüne geçebilin.

bak mantıkla hareket edin diyo,bende mantıklı(paralı) bi ilişki arıyorum @Çiğdem- :A:A:A
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
Bekar Oğlak’lar bir türlü netleşmeyen bir beraberlik içindeyseniz sadece yüreğinizin sesi ile değil mantığınızla da hareket etmelisiniz ki üzüleceğiniz durumların önüne geçebilin.

bak mantıkla hareket edin diyo,bende mantıklı(paralı) bi ilişki arıyorum @Çiğdem- :A:A:A
Aaa oğlaksın demek @destere de Koç :F biriniz boynuzlu diğeriniz boynuzsuz :A :A :A
hqdefault.jpg

800px-2005_04_27_1582_Dall_Sheep.jpg