25 Haziran - 1 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,688
Reaksiyon puanı
56,849
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Koç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,

Düşmanlarınızın oyunlarının bozulacağı size yaşatılanların karşılığını aldıkları olaylara şahitlik edeceğiniz enerjiler ile dolu bir hafta karşılıyor sizleri. Çocuk sahibi Koç’lar onlardan dolayı sıkıntılarla karşılaşmanız mümkün. Aşk hayatınızda ise her şey muhteşem görünüyor. İlerleme ve karlar meslek yaşamınızda zirveye taşıyabilir sizleri. Kendinizi ruhsal ve bedensel olarak çok daha güçlü ve huzurlu hissedeceksiniz. Yaşamınızı gerçekçi bir şekilde gözlemleyecek ve yolunda gitmeyen her şeyle mücadele etmeye başlayacak mücadelenizin karşılığını da uzun vadede almaya başlayacaksınız. Kendinizi sevin ve aldığınız her nefesin kıymetini bilerek hareket edin. Şükredecek ne kadar çok fazla şeyin hayatınızı taçlandırdığını fark ettikçe yaşama bakış açınız olayları değerlendirme tarzınızda değişecek. Daha doğrusu özünüzü bulmuş olmanın gelişimini deneyimleyeceksiniz.
Özellikle uzun vadede sonuç alacağınız işlere yönelmeli kısa süreli kazanımların peşinden gitmemelisiniz. İşinizle ilgili konularda ani kararlar vermemeli alışkanlıklarınızı zor da olsa değiştirmelisiniz. Ortak iş yapan Koç’lar haklarınıza sahip çıkarak fikir ve düşüncelerinizi özgürce ifade etmeli ve idareyi ortağınıza bırakmadan hareket etmelisiniz. Ortak iş yaptığınız kişilerle ortak noktalarda bulaşamadığınız takdirde ayrılmayı seçmeli kendi işinizi kurma yola tek başına devam etme kararı almayı başarmalısınız. Cesur adımlar atmanız gereken bir dönem sizleri karşılamakta.
Finans, İş ve Kariyer: İş hayatınızda üzerinize serpilmiş ölü toprağından silkelenmenizi sağlayacak kendi yeteneklerinizin hakkını vererek yeniden yapılanacağınız güçlü bir haftadasınız. Bu hafta yatırım yapmadan önce kar zarar hesabını çok iyi yaparak hareket etmelisiniz. Aksi halde kazanmaya başlarken göremedikleriniz ayrıntılar yüzünden büyük kayıplar yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,

Bu hafta tam anlamı ile sizin için güzellikler ile dolu. Kazanımlarınız tahminlerinizin çok üzerinde olabilir kazandıklarınızı aile ve arkadaşlarınızla paylaşacak çabalarınız ve yardımlarınızdan dolayı takdir edileceksiniz. Hangi meslek sahibi olursanız olun bu hafta Boğalar büyük başarılar elde etmeniz mümkün. Sizin fikir ve önerileriniz kabul edilip takdir edilecektir. Zaman isteklerinizi yerine getirmek için işlerken merhamet duygunuzu size geçmişte göstermeyenlere harcamamanız gerektiğini aklınızdan çıkarmamalısınız.
Popülaritenizin fazlası ile yükseleceği bir hafta. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken durum duygularınızla aklınız arasında ki bağı dengeleyerek sizin için neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu belirleyerek ilerlemek olmalı. Ruhsal tekamülünüzün fazlasıyla yoğun olacağı bu hafta boyu kendinizi yeniden keşfedecek ve dünyayı farklı değerlendirerek yaklaşımlarınızı bu doğrultuda geliştireceksiniz.
Bekar Boğa’lar iş yada eğitim hayatınızda tanışacağınız bir insanla aşkı yakalayabilirsiniz. Gökyüzü enerjileri sizleri bulunduğunuz noktadan çok farklı bir yere taşımaya başlıyor. temponuz bir hayli artacak durgun geçen zamanları geride bırakmanın coşku ve heyecanı sizleri her zamankinden daha da güçlü ve iradeli kılacak.

İkizler Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,

Gökyüzü kararlarınızı doğru yönettiğiniz takdirde önemli yatırımlar gerçekleştirebileceğinize işaret etmekte. İş hayatınızda disiplinli olmak, profesyonel olarak karşılaşacağınız engellerin aşılmasında size yardımcı olacaktır. İş arayan ve iş hayatında uzun süredir problemler yaşayan İkizler yeni bir iş bulabilir iş değişikliğine gidebilirsiniz. Kendinizi pek çok konuda kabul ettireceğiniz önemli gelişmeler ile dolu bir hafta sizler için. Başarısızlık kaygısı yeteneklerinizi ortaya koyamamanıza neden olabilir.
Batmak ta insan için çıkmakta aklınızı kullanmalı kurban rolünden sıyrılarak cesaretle kararlar almalısınız. Mücadele etmekten ortaya koyamadığınız yetenekleriniz ve istekleriniz için bilinçlenme dönemidir. Bu ayın sonunda hem iş hem de özel hayatınızda radikal kararlar alarak uygulayabileceksiniz.
İş hayatınızda yaşanan belirsizliklerin ortadan kalkmaya başlamasıyla birlikte kendinize olan güveninizi ve parlak zekanızı ortaya koyarak bulunduğunuz ortamın vazgeçilmez kişi si olmaya adaysınız. Özel yaşamlarınızda ise karanlıklar bitiyor ve aşkın dirilişi ile yaralarınızı iyileştirmeye başlıyorsunuz.

Yengeç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,

Gökyüzü iş hayatınızda iş birliği halinde hareket eden rakip ya da mesai arkadaşlarınızdan gelebilecek zararlara karşı uyarıyor sizleri. Bu hafta büyük küçük tüm planlarınızı başarılı bir şekilde uygulayabilir özel yaşamınızda devam eden beraberliğinize resmiyet kazandırmak için ilk adımı atabilirsiniz. AŞK hayatınızda, Haksızlık ettiğinizi düşünüyorsanız özür dileyin, Haksızlığa uğradığınızın farkına vardıysanız buna bir son verin.
Yaşadıklarınız ve yaşattıklarınızı sorgulayın. Sizler özel yaşamınızda huzursuz olduğunuzda hayatınızın her alanına yansıtan ve adapte olmakta zorlanan duygusal insanlarsınız. Bunun bilinci ile hareket etmeyi başarmalısınız. Bekar ve ilikisi olmayan Yengeç’ler uzun zamandır kilitli olan gönül kapınızı AŞK’la açacak o özel insanla karşılaşabilir huzur dolu bir beraberliğe adım atabilirsiniz.
İş hayatınız da da uyumlu davranışlarınız ve yapıcı tutumunuz sayesinde ayın ilerleyen günlerinde terfi alabilir farklı bir pozisyona yükselebilirsiniz. Hafta boyu kişisel gelişiminize fazlasıyla önem verecek ve iç dünyanızda keşfedilmeyi bekleyen özelliklerinizi dış dünyaya yansıtacaksınız. Hayatınızda sizi sürekli eleştiren iş ve özel yaşamınıza yön vermeye çalışan bilmediğinin farkına varamamış kişilere karşı tavrınızı koyacak hayatınızın kontrolünü elinize alacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kararlılıkla ilerleyeceksiniz.

Aslan Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,

Bu hafta iç huzurunuzu yakalamak için maneviyatınızı yükseltmek için çaba harcayabilirsiniz. Geçmişte yaşanan olumsuzlukların izlerini yaşamınızdan söküp atabileceğiniz enerjiler söz konusu. Doğru insanlar hayatınızın karanlıklarını aydınlatmak için yaşamınızda ki yerini almaya başlamışken kıymet bilmeli geçmişin olumsuz düşünceleri gelecek kaygısından uzaklaşıp güzelliklerin tadını çıkarmaya gayret etmelisiniz.
İş hayatınızda ise akılcı yaklaşımlarda bulunmalı kaygılarla ile kararlar almamalısınız. Bu hafta alerjik reaksiyonlar ve göz sağlığınıza özen göstermelisiniz. Ayrıca bu hafta gizli düşmanlıklar iş hayatınızda sorunlara neden olabilir sezgilerinizin sesine kulak verin ve uyanık olmaya özen gösterin. Yeni enerjiler yeni başlangıçlar sizleri karşılıyor şimdi zararlı alışkanlıklarınızı zihninizde ki çok sesliliği karamsarlığı tamamen silmek sizin iradenizde! Ya geçmişe takıp kalmaya devam edecek yada iyi güzel olumlu olanı düşünerek ruhunuzu zihninizi berrak ve duru bir hale getireceksiniz seçim sizlerin!

Başak Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,

Bu hafta iş hayatınızda duyacağınız her şeyi dikkate alın ve çalışmalarınızla ilgili istihbarat yaparak tedbirli davranın. Finansal konularda zarar görmenizi isteyen kişilerin yanlış yönlendirmelerine karşı uyanık olmalısınız. Şansınız yükseliyor ve siz kazanmaya başarınızla adınızdan söz ettirmeye başlıyorsunuz. İş değişikliği yapmayı düşünüyorsanız bunu bu ay içinde gerçekleştirebilirsiniz. İş hayatınızda ilgili beklemediğiniz gelişmeler ve teklifler alabilirsiniz. Yeni bir işe başlayabilir yeni bir oluşumun içinde şu anda bulunduğunuzdan çok farklı bir göreve getirilebilirsiniz. Ruhunuzu besleyin ve yenilenin! Yeni bir iş yeni insanlar farklı ve olumlu başlangıçları da beraberinde getirecek sizlere.
Özel yaşamınız evli Başak’lar iş hayatınızda yaşadığınız sorunların ilişkinize yansımasıyla geçirdiğiniz zorlu günlerden sonra anlayış ve saygıyla ilişkinizi güçlendirerek var olan problemleri aşacak zamanlarda olacaksınız. Bu süreçte birlikte olduğunuz insana zaman ayırmalı ve sevginizi göstermekte çekimser kalmamalısınız. Unutmayın’ ki hata hiçbir zaman tek taraflı değildir. İlişkinizin neden bu kadar yıprandığını bir de sevdiğiniz insanın cephesinden anlamaya çalışarak değerlendirdiğiniz de sorunun kaynağının çözümünü de bulabileceksiniz. Bekar Başaklar ise bencilce yaklaşımlardan tek taraflı isteklerden uzaklaşmayı başardığınız anda aşkta şansınız yüksektir.

Terazi Burcu
Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,

Bu hafta iş hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz bu enerji maddi olarak rahatlamalar yeni iş imkanları olarak sizlere fayda sağlayabilir. Bu hafta aile hayatınızda sorunları büyütmemeye özen gösterin. Finansal konularda önemli gelişmelerle standartlarınızı yükselme şansını elde edebileceğiniz enerjiler söz konusu. Bu günlerde yaşadığınız her şey sizi daha iyi bir noktaya taşıyacaktır bitmesi gereken bitecek daha iyisi gelecektir. Yaşadığınız zorlu olayları olumsuz olarak değerlendirmeden her sonun yeni bir başlangıç olduğunu kabul ederek yolunuza devam etmelisiniz.
Yaşamın akışına ayak uydurun ve ne kadar değerli olduğunuzun farkına varın. Hiçbir şey için geç olmadığına idrak edin ve isteklerinizi hedeflerinizi yükselterek bunları gerçekleştirebilmek için mücadele etmekten korkmayın. Aşk hayatınızda ise tahammülsüz davranışlarınızı kontrol altına almalısınız. Bir anlık öfke ve duygusallıkla hayatınızı etkileyecek keskin kararlar almamalısınız. Geç kalınmış pişmanlıklar hiç bir fayda sağlamayabilir.

Akrep Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,

Bu hafta beklenmedik olaylar la karşılaşabilirsiniz. Özellikle iş hayatınız ile ilgili konularda gelişmeleri akılcı duyarlı ve sakin bir tutum içinde değerlendirmeyi başardığınızda istikrar ve kazanımlarınız artacaktır. Ailevi konularda ise babanız ve babanızın hayatı ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise yıkıcı bir tutumdan uzak durmanız gereken bir haftadasınız. Alışmalı sorumluluk almaktan korkmadan hareket etmelisiniz.
Mutluluğu yakalamak için kendinize dürüst olmalı ve daha pozitif daha sevgi dolu yaklaşımlar içinde olmalısınız. Ancak bu sayede mutlu olup mutlu etmeyi başarabilirsiniz. Bekar Akrepler sizler içinde şanslı enerjiler söz konusu bu hafta yabancı uyruklu ya da yurt dışında yaşayan biri ile duygusal bir yakınlaşma içinde olabilirsiniz. Bu hafta Ur iner sistem enfeksiyonlarına dikkat etmelisiniz.

Yay Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,

Bu hafta İşinizi değiştirme planınız varsa bunu yapmayın ve var olan şartları iyileştirmek için çaba gösterin pişman olmayacaksınız. İletişimle ilgili sorunlar yaşayabilir öfkeye yenilip yanlış seçimler yapabilirsiniz dikkatli davranın. Siz öğrenme gücü yüksek disiplini bir doğaya sahipken kim olursa olsun sizi yolunuzdan çevirmesine izin vermeyin ve azimle çalışmaya devam edin. Özel yaşamınızda ise samimiyetinizin ödülü AŞK ile alacağınız bir haftadasınız.
Bekar ve ilişkisi devam eden Yay’lar kalıcı bir beraberlik hayaliniz varsa biraz daha sabırlı olmalı yanlış insanları değerli kılıp anlık kararlar almamalısınız. Yaşamınızı daha iyi hale getirmek için kendinize hedefler belirlemeli ve bu yolda mücadeleci ruhunuzu tüm gücü ile ortaya koyarak ilerleme gayreti içinde olmalısınız.

Oğlak Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,

İş hayatınızda uzun vadede başarılı olacağınız gelişmeler yaşayabilir güçlü insanlardan göreceğiniz destekle hukuki ve finansal sorunlarınızı çözüme kavuşturabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız bu hafta. Özel yaşamınızda ise Evli Oğlaklar için kritik enerjiler söz konusu baskıcı davranışlarınız karşı tarafın isyan eder noktaya gelmesine ve beklenmedik ayrılıklara neden olabilir. Bu hafta yin yang dengesini siz sağlamalı tahammül sınırlarını zorlamamalısınız aksi halde üzülebilirsiniz.
Bekar ve ilişkisi olmayan Oğlaklar ise yakın arkadaşlarınız aracılığı ile tanıyacağınız biri sizleri bir hayli etkileyebilir. Kendinizi geri planda tutmamalı gerçekçi olmalı şans gönül kapınızı ışığıyla aydınlatmaya başlamışken bu güçlü ve olumlu enerjiyi iyi değerlendirmeye bakmalısınız. Bu hafta Göz enfeksiyonu, uyku bozukluğu ve şiddetli baş ağrıları söz konusu olabilir. Stres ve yorgunluğa dikkat etmelisiniz.

Kova Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,

Bu hafta beklenmedik olaylarla karşı karşıya kalabilir hayatınızda köklü değişimler yaşayabilirsiniz. Her durumda sakin ve kontrollü olmak yararınıza olacaktır. Herkes birleşmiş üzerinize geliyormuş gibi hissedebilir yapmak istediklerinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Bu durumu açıkça belli ettiğiniz takdirde size zarar vermek isteyen kişilerin açık hedefi haline gelebilirsiniz DİKKATLİ davranın. Hafta boyunca iş ortakları ile yanlış anlamaların getirdiği riskler sizlere pahalıya patlayabilir. Yatırımlardan iş değişikliği gibi konulardan bilmediğiniz iş ve konulara yönelmemelisiniz.
Özel yaşamınızda ise ilişkinizle ilgili yorumlarda bulunurken aşırıya gitmemeli ve geçmişte 3ncü şahısların neden olduğu krizleri hatırlayarak sözlerinizi sevginizi öfkenizi içinizde yaşamayı öğrenmelisiniz. Bekar Kovalar ise eski eş ya da sevgilinizin tekrar hayatınızda yer alabileceği hayali yanlış seçimler yapıp daha üzücü durumlar ile karşılaşmanıza neden olabilir. Aklınızı başınıza alın ve geçmişte yaşadıklarınızı hatırlayıp aynı acılara sebep olacak yaklaşımlarda bulunmamaya özen gösterin.

Balık Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,

Bu hafta işinizle ilgili önemli ve kazançlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Girişimci olduğunuz takdirde. Hafta boyunca yakın çevrenizle arkadaşlarınız ile ilişkilerinizde hiç kimseye haksızlık etmemeye özen gösterin dilinizin esiri olabilir bunun karşılığında da gizli kalması gereken size ait özel bir durumun ortaya çıkması ile büyük bir krizle karşılaşabilirsiniz DİKKATLİ davranın.. Aile içinde miras ya da ortak bir payenin paylaşamaması ciddi gerginliklere neden olabilir. Bu ay uzun yolculuklardan uzak durmanız yararınıza olacaktır.
Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle sorunlarınızı çözmek için ilk adımı siz atmalı her şeyi birlikte olduğunuz insanın omuzlarına yüklememelisiniz. Hayat paylaştıkça güzelleşir ilkesi ile hareket etmeli zorluklardan kaçmadan iş işten geçmeden mücadele vermeyi tercih etmelisiniz. Bekar Balıklar sizler için bu hafta eski eş ya da sevgilinizden gelecek birliktelik teklifi oldukça şaşırtıcı olabilir. Ayak sağlığı ve alt batın ile ilgili hassasiyetler söz konusu olabilir.​