Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

  • Aldatmak - 46. Bölüm | ATV

    Oy: 0 0.0%
  • Sakla Beni - 4. Bölüm | Star TV

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

Alemdar

Favori Üye
Katılım
12 Mayıs 2016
Mesajlar
3,212
Reaksiyon puanı
2,952
Puanı
310
Ben artık okumuyorum bile o yorumları. Her cuma aynı kelimeler ile aynı yorumlar :A
------
Total'de GGS'nin tekrarını, günlük dizi Esaret'i, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'yi ve Esra Erol'da özeti bile geçmiş BDV'yi. ABC1'de de durum farklı değil. Final kararı gün içerisinde gelebilir.
Perşembe günü diziyi, cuma günü yorumları zevkle okumayı sağlayan bu değil mi ? :A

Halo'muz "Derdi" olanları temizleyerek biz devam ediyoruz diyor :F
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,626
Reaksiyon puanı
62,950
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Bir Derdim Var için hiçbir şey diyemiyorum. :( Hani kötü dizi olur da tutmamasını anlarım ama gerçekten güzel ve tek derdi günümüzün sisteminde karşılığının olmaması. Geçen sezonki Darmaduman misali gün değişikliğine gidilir mi yoksa kalan bölümler de perşembe mi verilir bilmiyorum ama belli ki bu anlamlı hikaye çok daha fazlasını hak ederken tek haneli bölüm sayısıyla sınırlı kalacak. En azından bozmadan devam etsin de kısa ama güzel bir iş olarak akıllarda kalsın ne diyeyim..

Sakla Beni ne yapmış etmiş reytinglerini yine artırmış. Dizi berbat olsa da Star'ın çok iyi sahip çıktığını kabul etmek lazım zira ne zaman açsam tekrarını görüyordum ve bu durum da dizinin hep göz önünde kalıp yayılmasını sağladı. Keşke ikinci haftadan Bir Derdim Var tekrarlarını şak diye kesen Kanal D de biraz örnek alabilseydi (tabii ki sadece çok tekrar vermek bir dizinin tutmasını sağlamıyor ama yine de yeni diziler için hemen pes edilmemeli).
------

Sakla Beni tutacak mı tutmayacak mı kendi de karar veremiyor ama 4+ aldığı sürece haziranı görür, yeni sezon meçhul...

KDA BDV'ı tüm gruplarda geçmiş, BDV en az izlenen dizi olmuş, hiç bakmadım ama güzel bir setup oluşturamadılar gibi geliyor dışarıdan...
Cnm zahmet edip bak o zaman İngilizce parçalayacağına. :A