21 – 27 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,942
Reaksiyon puanı
57,093
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
KOÇ
Genel:
Enerjisi yüksek ve karışık bir hafta karşılıyor sizleri. Düşmanlarınızla yüzleşebilir yasal konularda başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Eğitim hayatında başarılı bir hafta. Hafta boyunca araç kullanırken hız dan uzak durmanızda fayda var. Hafta boyunca gereksiz harcamalardan uzak durun borç almayın ve aşırı lüksten kaçının. Emlak alım satımı yada araç alma ile ilgili planlarınız varsa oldukça olumlu etkiler söz konusu. İş değişikliği söz konusu olabilir kariyerinizde ilerlemeniz için doğru zamandasınız.
Sağlık: Ruhsal gerginlikler bu hafta sizi rahatsız edebilir ve uyku problemleri yaşayabilirsiniz. Uzun yolculuklarda uzak bir yere seyahat ediyorsanız, derin sulardan ve sokak köpeklerinden uzak durun. Bu etkenlerden dolayı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.
Aile ve Arkadaşlar: Aile bireylerinizle ilişkileriniz de ego ve öfkenize yenilmemeli sağ duyulu sakin davranmalısınız. Gizli meseleler gün yüzüne çıkacak rahatlayacak ve sıkıntıları ardınızda bırakacaksınız. Düşmanlarınızla yaşayacağınız yüzleşmeler aşk hayatınızda ki sorunlarında kökünü kurutmanızı sağlayacak. Bekar Koçlar sizlerde hızlı ilişkiler yaşayıp pişmanlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

BOĞA
Genel:
Bu hafta sizin için güçlü enerjilerle dolu. Gelirleriniz birden fazla kaynaktan gelebilir. Babanız ya da resmi kurumda ki kişiler veya patronunuz ile zorluklar fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Bu alanlarla ilgili pek çok noktada kızgın ve rahatsız hissedebilirsiniz. İsyankar ve öfkeli tutumlardan uzak durun ve kendi kendinizi zor duruma sokacak davranışlar sergilemeyin. Bu hafta eğitim ve çocuklarla ilgili konularda sıkıntılar söz konusu olabilir. Gizli düşmanlar işinizle ilgili gelişmeleri öğrenmek için her türlü entrikayı yapacaklardır. Adımlarınızı gizlilikle atın ve kontrolcü davranın.
Sağlık: İş ve eğitim hayatınızda ki gerginliklerden dolayı uyku düzensizliği ve kan basıncınızın düşmesine bağlı yoğun halsizlik yaşayabilirsiniz. Hafta boyunca yemek ve uyku düzeninizi iyileştirmek için çabalamalısınız.
Aile ve Arkadaşlar: Eşiniz ve iş ortağınızla haftanın ilk günleri fikir ayrılıkları yaşayabilir baskıcı tavırlarla yorulabilirsiniz. Bu günlerde işinizle ilgili konsantre olmanız zordur dikkatli davranın. Ayrıca yaptığınız işle ilgili fikir hırsızlıkları söz konusu olabilir. Evrak ve dokümanlarınıza özen gösterin. Uzun seyahatlerden de haftanın ilk 2 günü uzak durmakta fayda var. Bekar ve ilişkisi olmayan Boğalar sizde hafta sonuna doğru ruh eşinizi bulabilir kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz.


İKİZLER
Genel:
Bu hafta maddi manevi iyi etkilerle dolu sizler için aklınızı kullanabildiğiniz takdirde. Parasal kazançlar elde edeceğiniz iş birlikleri ve ilerlemeler söz konusu. İş hayatınızda herkes sizi takdir edecektir. Ayrıca yaptığınız iş ya da projenizle dikkat çekebilir kariyer hayatınızda büyük bir ilerleme yaşayabilirsiniz. Bunca iyi etkiye rağmen ruhunuz huzursuz olabilir ve kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Eski eş ya da sevgilinizle anlaşmazlıklar söz konusu olabilir dikkatli olun. İş hayatınızda yeni sözleşmeler anlaşmalarla yeni ve parlak bir dönemin kapılarını aralıyorsunuz. Tıbbi alanlarında çalışan İkizler büyük faydalar elde edebilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz rahatlamalar bu ay boyunca etkili oluyor iş değişikliği yeni bir işe başlama sizlere istenen sonuçları verecektir. Aile bireyleriniz ve sizden yaşça büyük insanlardan Büyük destek göreceksiniz.
Sağlık: Hafta boyunca sağlık sorunları yaşamak istemiyorsanız Keskin şeylere, elektrikli ev aletlerine dikkat edin.
Aile ve Arkadaşlar: Özel yaşamınızda da kelimelerin gücünü sonuna kadar kullanmalısınız böylelikle sorunları aşacak ilişkinizi güçlendireceksiniz. Çocuk sahibi İkizler sizlerde onların hayatında yaşanacak olumlu etkilerle mutlu olacak eğitim hayatlarında ki istikrarla gururlanacaksınız. Çocuk sahibi olmak isteyen ve bebek bekleyen İkizler bu hafta düşme çarpma ve yorgunluğa bağlı sorunlara karşı çok dikkatli olun. Bekar İkizler aşk hayatınızda keyifli gelişmeler söz konusu.


YENGEÇ
Genel:
Gökyüzü bu hafta aşk hayatınızda belirsizliklere ve hayal kırıkları na karşı 3ncü şahıslara dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Maddi konularda emeklerinizin karşılığı alacaksınız başarı devlet yada hükümet ile ilgili işlerden gelebilir sizlere. Mesleğiniz gereği tanışacağınız insanlardan fayda göreceksiniz. Çevrenizde saygınlığınızı arttıracaksınız. İş ve eğitim hayatınızda yurt dışı ile ilgili haberler gelebilir.
Hafta boyunca herhangi bir risk ya da yatırım yapmamaya dikkat etmelisiniz bu hafta olmasa bile ilerleyen günlerle birlikte ekonomik olarak zarar edebilirsiniz. Uzun zamandır iş arayan Yengeçler işe başlayabilir ve kalıcı olabilirsiniz.
Sağlık: Mevsimsel geçişler sizi rahatsız edebilir. Alerjik reaksiyonlara karşı dikkat edin.
Aile ve Arkadaşlar: Arkadaşlar veya iş arkadaşları ile herhangi bir anlaşmazlık içinde olmamalı dostluk ve güven bağlarınızı güçlendirmeye çabalamalısınız. Özel yaşamınızda ise , Evlilik hayatınızda ise sorunlar kendiliğinden ortadan kalkıyor ve eşinizle bütünleşiyorsunuz. Evli ve çocuk sahibi Yengeçler çocuklarınızla ilgili gerginlikler ortaya çıkabilir. Fevri olmadan anlayışlı davranın. Bebek bekleyen Yengeçler ise stresli ortamlardan kesinlikle uzak kalmalı ve stres yaratacak durumların olmaması için yakınlar ve eş tarafından çaba gösterilmelidir.

ASLAN
Genel:
Hafta boyunca, Yatırımlarla ilgili konularda her ayrıntıyı önemseyin ve keskin kararlar almadan önce iyice düşünün büyük kazançlarda büyük kayıplarda yaşayabilirsiniz son derece bıçak sırtı bir çizgidesiniz. Hafta sonuna doğru yaptığınız mesleğe bağlı olarak hiç beklemediğiniz kazançlar elde etme şansınız yüksek. İş hayatınızda ise promosyona sosyal iletişime reklama önem verdiğiniz takdirde önemli teklifler alabilirsiniz. Bu etkiler iş değişikliği yada önemli bir ortaklığı sağlayabilir sizlere.
Sağlık: Hafta boyunca dikkatsizliğe bağlı yaralanmalar mümkün olabilir.
Aile ve Arkadaşlar: Bu hafta aile bireylerinizle yaşanacak anlaşmazlıklar sizin için bu sefer fazlası ile zorlayıcı olabilir ve hukuksal sorunlara kadar varabilir. Sizlere önerim ailenizle sorunlarınızı çözmek için çalışın. Özel yaşamınızda da başkalarının etkisi altında kalan eş ya da sevgilinize karşı anlayışsız davranarak gerginlikler yaşatmamaya dikkat edin.

BAŞAK
Genel:
Hafta boyunca gelirleriniz artabilir çocuklarınızla ilgili harika gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da başarılı bir haftadasınız. Bu hafta gökyüzü finansal konularda destekliyor sizleri. Birden fazla kaynaktan gelecek iş ya da gelirler yeni fırsatlar elde edebilirsiniz. Riskli işlerde şansınızı deneyebilir ve ayrıntılara önem vererek karlı kalıcı yatırımlar yapabilirsiniz.
Sağlık: Kendinizi mutlu ve enerjik hissedeceksiniz buda sağlığınızı olumlu yönde etkileyecek.
Aile ve Arkadaşlar: Özel yaşamınızda olumlu etkiler söz konusu aşık olabilir kalıcı bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Evlilik hayatınızda ise karışık etkiler söz konusu başka birine duygusal olarak bağlanabilir ve eşinizden tamamen uzaklaşabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeli tutkularınızın esiri olmadan hareket etmelisiniz.

TERAZİ
Genel:
Bu hafta mali konularda oldukça temkinli olmalı iş hayatınızda rakiplerinizle yarışırken harcama ve planlamalarınızı akıllıca yapmalısınız. Gökyüzü hafta boyunca var olan işinizi genişletme yeni bir ortaklık yeni yatırım ve her türlü mali riskten uzak durmanız için uyarıyor sizleri. İş arıyor ya da iş değişikliğine gitmek istiyorsanız tekrar tekrar düşünün ve şartları zorlamayın.
Sağlık: Gökyüzü eklemler le ilgili sağlık sorunlarına dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Özellikle ani hareketler bel kemiği ve eklemlerinizle ilgili sakatlanmalara neden olabilir.
Aile ve Arkadaşlar: Evli teraziler eşinizin arkadaş çevresi yüzünden gerginlikler yaşanabilir ve eşinizin sizi anlamamak için adeta direnerek hareket etmesi tam anlamı ile sizleri çıldırabilir. Sizlere önerim öfke ve kavga ile hiç bir yere varamazsınız. Bekar Teraziler sizler ise işiniz gereği tanışacağınız biri ile kalbinizi birleştirebilirsiniz. Çocuk sahibi Teraziler onların eğitim hayatında karşılaşacakları zorlukları aşmaları için yardımcı olmalı ve üzerlerinde baskı kurmaktan vazgeçmelisiniz. Anlayış sevgi sabır onların başarılı olmalarının anahtarı olacaktır.

AKREP
Genel:
Bu hafta aşırı harcamalar ve ani finansal kayıplara karcı çok dikkatli olmalısınız. İş hayatınızda üst düzey yetkililerden destek alarak uzun süredir emek verdiğiniz bir işin karşılığını almaya başlayabilirsiniz. Gökyüzü hafta boyunca kayıplara karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Kredi başvurusu alımlar için bir sonraki haftayı beklemeniz akıllıca olacaktır. İşinizle ilgili oynanan bir takım oyunları akıl gücünüzle çözecek rakip ve düşmanlarınızı amellerine ulaştırmayacaksınız.
Sağlık: Bu hafta mevsimsel hastalıklar öksürük ve soğuk algınlığı yaşayabilirsiniz.
Aile ve Arkadaşlar: Çocuk sahibi Akrepler onlarla ilgili gerginlikler söz konusu olabilir. Onların arkadaşları ile sorunları ya da başkalarından kaynaklanan etkilerle iş ya da eğitim hayatlarında zorluklarla karşılaşmaları sizlere sıkıntılar verebilir. Ailenizle gergin ilişkilerinizi düzeltiyorsunuz. Sorunlar arkanızda kalıyor ve doğruları görerek sahipleniyorsunuz. Aşk hayatınızda ise güçlü enerjiler hakim eski eş yada sevgilinizle bir araya gelebilir geçmişte yarım kalan fakat her gün yüreğinizde yaşattığınız aşkı birlikte en yüce hali ile yaşamaya başlayabilirsiniz.

YAY
Genel:
Gökyüzü hafta boyunca iş hayatınızda saygınlık kazanacağınızı müjdeliyor sizlere. Görmezden gelinen neredeyse yok sayılan emekleriniz fark edilecek ve tanınırlığınız artacak. Finansal konularda gelirlerinizin de giderlerinizin de artacağı bir haftadasınız. Yolculuklar keyifli olacak iş ve eğitiminizle ilgili gelecek vaat eden olumlu sonuçlar getirecek sizlere. Siz iş arıyorsanız bu hafta istediğiniz sonuçları elde edecek ve hayalini kurduğunuz işe başlayabileceksiniz. Haftanın ilerleyen günlerinde ise dikkatli olun vergiler resmi dairelerle ilgili ödemeler le ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.
Sağlık: Karaciğer, omurga kemikleri sırt ağrıları ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.
Aile ve Arkadaşlar: Hafta boyunca aile arkadaş ve özel yaşamınızda mutlu hissedeceksiniz ve cesaretiniz artacak. Kardeşininiz yada çok yakın arkadaşlarınızdan gelecek faydalar söz konusu. Çocuk sahibi Yayla mutluluk ve başarı çocuklarınızdan gelecek sizlere.. Bekar Yaylar sizlerde iş ya da eğitiminiz için yapacağınız yolculuklarda hayat arkadaşınız olacak o özel insanı tanıyabilirsiniz, ama aladanmadan önce iyi düşünmekte fayda var. Eski ilişkiniz bu zamanlar aklınıza gelebilir, hatalarınızı gözden geçirmekte fayda var!

OĞLAK
Genel:
Bu hafta mali konularda zorlanabilir geleceğini beklediğiniz gelirlere güvenerek hareket etmenin zorluklarını yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda evraklarınıza resmi belgelere dikkat edin onları kaybedebilir ya da çaldırabilirsiniz aman DİKKAT! Gelirlerinizde düşüşler ve gecikmeler sizi zorlayabilir. İş hayatınızda düşmanlıklar ve üzerinize oynanan oyunlarla kaybettiğiniz amaçlarınızı geri kazandıracak ve zorluklardan sonra güçlü bir şekilde ayağa kalkacaksınız. Yatırımlardan uzak durmalı harcamalarınızı da kısıtlamalısınız.
Sağlık: Uykusuzluk herhangi bir işe konsantre olmakta zorlanma söz konusu olabilir. Meditasyon yapın dua edin ve zihninizi boşaltın ancak böylelikle sağlıklı olabilir olası sağlık sorunlarının önüne geçebilirsiniz.
Aile ve Arkadaşlar: Aşk hayatınızda ise heyecan artıyor eşinize olan sevgi ve ilginiz karşılıklı olunca her ikinizde romantizmin heyecanın mutluluğun doruklarına çıkmayı başaracak adeta birbirine kenetleneceksiniz. Bekar Oğlaklar yeni bir aşk ilişkisi gelişebilir. Heyecanı bir yana bırakın ve aşkın enerjisini tüm kalbinizle karşılayın.

KOVA
Genel:
Gökyüzü bu hafta uzun seyahatler ve seyahatlerden gelecek kazançlara işaret etmekte. Her bakımdan talihli bir hafta karşılıyor sizleri. Medya ya da iletişimle ilgili konularda çalışıyorsanız hayatınızın fırsatı ile karşılaşabilir çok önemli bağlantılarla hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İş hayatınızda karanlık günler bitiyor ve kalıcı işlerle adınızdan söz ettirmeye başlıyorsunuz.
Sağlık: İş ve özel yaşamınızda yorgunluk ve gerginlik sonucu Kan basıncınız düşebilir kalp problemleri yaşayabilirsiniz dikkatli olun.
Aile ve Arkadaşlar: Aşk hayatınızda ise o hayalini kurduğunuz beklediğiniz özel insan karşınıza çıkabilir ve aşkın engin güzelliklerine birlikte yol alabilirsiniz.

BALIK
Genel:
Ayın ortasında yeni bir ev ya da araç alma şansını yakalayabilirsiniz. İş hayatınızda ise beklenmedik kaynaklardan kazançlar elde edebilirsiniz. Bir iş değişikliği düşünüyor ya da yeni bir iş arıyorsanız uygun zamanlardasınız hareke geçin.
Sağlık: Bu hafta koşu yürüyüş ya da seyahat ederken çok dikkatli olmalısınız. Çok önemli değilse, geceleri yolculuk yapmaktan uzak durun.
Aile ve Arkadaşlar: Gökyüzü aşk hayatınızda büyük dalgalanmalarla karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Eski aşkınız karşınıza çıkabilir yeni bir insan tanıyabilir ve nasıl karar vermeniz gerektiğini belirlemekte çok zorlanabilirsiniz. Evli Balıklar sizlerde eşinizin üzerinde denetimi bırakıp mutlu olma çabası içine girdiğiniz anda sorunları kendinizin yarattığının farkına varacak ve mutluluğun tadını çıkaracaksınız. Çocuk sahibi Balıklar onların iş ve eğitim hayatında ki başarıları ile mutlu olacaksınız.​