18 - 24 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,936
Reaksiyon puanı
57,092
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Koç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,

Gökyüzü; iş hayatınızda değişimlere açık olmanız gerektiği vurgusunu yapmakta. İş birlikleri yeni fikir ve önerilere açık olun ve girişimci davranın. Bu hafta özellikle arkadaşlardan dolayı finansal konularda zorluklar yaşayabilirsiniz dikkatli olun. Sağlık sorunları olan Koçlar hafta boyunca dikkatli olmalı ve sağlığınıza her zamankinden daha fazla önem vermelisiniz. Bu hafta uzun zamandır satmaya çalıştığınız bir mülkü elinizden çıkarabilir karlı yatırımlara adım atabilirsiniz. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz, Yapabileceklerinizin farkındasınız buda sizleri güçlü kılacak. Bu hafta dikkatli olmanız gereken konu Size özel bir takım belgeler görüntüler başkalarının eline geçebilir ve size karşı kullanmaya kalkan gizli düşmanlıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Duygusal davranışlar içinde olmadan gerçekçi hareket etmeli riskli yatırımlardan yeni başlangıç ve ortaklıklardan uzak durmalısınız. Maddi konularda risk gerektiren her şeyden uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda geçmişte kalan biri tekrar hayatınızda yer almak isteyecektir. Sizlere tavsiyem bugünün olgunluğu ile kararlar almalısınız. Bekar ve ilişkisi olmayan Koç’lar sizlerde aşkta heyecan verici olumlu gelişmeler yaşayacaksınız.

Boğa Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,

Gökyüzü güçlü etkilerle iş ve özel yaşamınızda istikrarlı gelişmelerle moral bulacağınızı müjdeliyor sizlere. Popülaritenizin yükseleceği bir süreç. Yıldızınızın parladığı bu dönemde kıskanç insanların negatif enerjilerine karşı savuma kalkanlarınızı hazırlayın ve başarınıza müdahale etmelerine fırsat vermeden kararlı bir şekilde ilerlemeye devam edin. Bu hafta taşınma satın alma gibi konularla ilgili düşünceleriniz varsa beklemede kalmalısınız. Size zarar veren kişilerin haksızlığının ortaya çıkması ile maddi manevi hakkınızı almanın haklı gururunu yaşatacak sizlere. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Boğa’lar yeni ortamlar yeni arkadaşlıklar ve onların sayesinde tanıyacağınız birinin yakın ilgisi ile şaşırabilir ve bir anda kendinizi aşkın seline kaptırabilirsiniz. Beraberliği devam eden Boğa’lar ise emek verdiğiniz aşkın karşılığını alamamak ayrılık kararı almanızı sağlayabilir.

İkizler Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,

Bu hafta iş hayatınızda ortaklıklarda ya da devam eden işinizde kendi isteğinizle yol ayrımları yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız sürpriz teklifleri değerlendirmeli ve sizi daha üst seviyelere gelebileceğiniz her imkanı değerlendirmelisiniz. İş ve özel yaşamınızda gerginliklere geçmişte yaşanan sorunların üzerinde durmanıza eş ya da sevgilinize haksız davranışlar içinde bulunmanıza neden olabilir. Gün geçtikçe şiddetlenen tekrarlayan tartışmaların içinde kalabilirsiniz. Sevdiğiniz insanı kaybedecek davranışlar içinde olmamalısınız. Bekar ve ilişkisi olmayan İkizler sizlerde kalıcı beraberliklere adım atabilir ve geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise uzun süredir beraberliği devam eden evli İkizler duygularınızı korkusuzca ifade etmelisiniz ki AŞK kazansın.

Yengeç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,

Finansal konularda şansınız oldukça yüksek bu hafta arkadaşlarınız aracılığı ile yeni iş imkanları ile karşılaşabilirsiniz. Gökyüzü sizlere seçimlerinizle başarıya ulaşabileceğiniz etkileri beraberinde getirmekte Değişim enerjisini akılcı karşılayın memnun olmadığınız bir işiniz varsa başka bir yere çok daha iyi şartlarda geçiş yapabilirsiniz. İş ve özel yaşamınızda kiminle nerede ne konuştuğunuza dikkat edin. Özel yaşamınızla ilgili bir anlık öfke yada duygusallıkla 3ncü şahıslarla yaptığınız paylaşımlarınız başınızı ağrıtabilir dikkatli davranın ve özel yaşamınız adı gibi özel olsun kendi içinizde birlikte olduğunuz insanla her türlü sorunu tolere edebilirsiniz ama bunu başkaları ile yapabilmenizin zorluğunu düşünerek hareket edin. Özellikle eşinizle sorunları aşmak için harekete geçmeli ve ilişkinizin gidişatını onun size yaklaşımına göre birlikte kararlar alarak değerlendirmelisiniz. Eski olan her şey ortadan yavaş yavaş kalkmaya başlıyor ve ruhunuzun derinliklerindeki güzellikler ortaya çıkmaya başlıyor ve siz yenileniyorsunuz. Mesleki konularda bugüne dek nasıl kararlar aldıysanız veya nasıl yaşadıysanız bunları yenilemek ve kuvvetlendirmek için kararlı olmalı ve bu yolda ilerlemelisiniz.

Aslan Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,

Enerjisi güçlü ve doğru şekillendirebildiğiniz takdirde kalıcı etkileri beraberinde getirebilecek bir hafta karşılıyor sizleri. Hayatınızı yeniden yapılandırabilirsiniz iş ve özel yaşamınızda tüm ilişkilerinizde bir ayıklanma arınma süreci gitmesi gereken gidecek kalmayı tercih edenler sizi gerçekten seven anlamak için çaba gösteren size değer verenlerle fikir birlikleri sevgi ve güzellikleri paylaşacağınız kişiler olacaktır. Güveninizi suiistimal edecek iş arkadaşları yakın çevrenizde değer verdiğiniz birilerinin arkanızdan çevirdiği dolaplar ortaya çıkabilir. Gerçeklerden uzaklaşmadan yaşananlara bahaneler üretmeden insanları olduğu gibi kabullenmeli ve herkese hak ettiği değeri vermelisiniz. Ancak bu sayede kendi doğrularınızı bularak başarılı olabileceksiniz. Bu hafta içinde seyahatlerde problemler yaşanabilir. Kişisel güvenliğinizle ilgili konular da da dikkatli olmalısınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın ailesinden kaynaklanan sorunların ilişkiniz üzerinde karabulutlar gibi dolaşmasını istemiyorsanız duygu ve düşüncelerinizi sevdiğiniz insanla paylaşmalı bu ilişkiyi devam ettirmek istiyorsanız birlikte hareket ederek var olan zorlukları aşmalısınız. Bekar Aslan’lar bu hafta sabrınızın karşılığını AŞK la almaya başlayacaksınız.

Başak Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,

Yeniliklere, Huzura, Değişimlere, Size güzellik katan gelişmelere HAZIR olun! Bilinçaltınızda yaşanan çatışmaların yansıttığı olumsuzlukların farkına varın ve yüzleşin kendinizle yaşanmışlıklarınızla; Sizler oldukça güçlü insanlarısınız gücünüzü ele alın ve cesaretle çıkın hayatın her rengini içinde barındıran o büyük sahnesine en yalın en duru en olgun en BİLGE halinizle. Dargın olduğunuz eş yada sevgilinizle yeniden bir araya gelebilir yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Aynı şekilde işinizle ilgili konularda da elinizden kaçan bir fırsatın daha iyi şartlarda karşınıza çıkması da bu haftanın getirileri arasında. İşinizle ilgili resmi bir konuda küçük bir ayrıntı bir anda her şeyi lehinize çevirebilir ve haksızlıklar bir anda sonlanabilir. İş hayatınızda zam yada ikramiye alabilirsiniz. Süreklilik arz etmeyen bir işiniz varsa bu sure içinde daha profesyonel düşünmeli işinizi sürekli hale getirmek için sosyal ilişkilerinize önem vermeli istemeyi bilmelisiniz! Bekar olanlar hafta sonuna doğru bir arkadaşınız aracılığı ile tanıyacağınız biri ile kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

Terazi Burcu
Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,

Gökyüzü her bakımdan iyileşmelerle dolu bir haftada olduğunuzu müjdeliyor sizlere. İş hayatınızda ortaklıkları olan Teraziler ortağınızın sizden sakladığı bir takım gerçekleri öğrenebilir iş ve arkadaşlık ilişkinizi bitirerek işinizin kontrolünü tamamen kendiniz alabilir ikili ilişkileriniz ve dostlarınız aracılığı ile kısa sure içinde istikrarı yakalayabilirsiniz. İş hayatınızda kendinize güvenerek hareket ederseniz her şey sizin beklediğinizden çok daha kolay ve hızla ilerleyecektir. Bu hafta meditasyon ibadet gibi ruhsal olarak güçleneceğiniz aktivitelere yönelmelisiniz. Finansal gelirlerde artış iş hayatınızda ki istikrarlı gelişmeler kendinizi çok daha huzurlu hissederek verimli çalışmanızı sağlayacak. Evli Teraziler eşten gelecek destekle hayalini kurduğunuz evin sahibi olabilirsiniz. Bekar Teraziler sizlerde iş arkadaşlarınızdan birinin aşk ve samimiyet dolu ilgisini karşılıksız bırakmazsanız keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

Akrep Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,

Arzularınızın yoğun ve yönlendirici olduğu enerjiler ile karşı karşıyasınız. Aşk ve iş hayatınız yeniden yapılanıyor. Zorluklardan sonra gelen kolaylıklar kararlı tavırlarınız sizi yaşamın her alanında söz sahibi ve başarılı kılacak. Evli Akrep’ler sorunlu bir ilişkiniz varsa şiddetli tartışmalar hakaret varan kırıcı sözler duyabilirsiniz eşinizden. Sakin olun ve bu sancılı süreci sizde aynı şekilde karşılık vererek daha da içinden çıkılmaz bir hale getirmeyin. Kararlılıkla sıkıntıya son noktayı koyun ve yeni başlangıçlara doğru huzurla yol alın. Retro süreci içinde hukuksal konularda resmi dairelerle ilgili bir takım prosedürler le karşılaşabilirsiniz. Hakkınızı aramalı ve olası bir yanlışı düzeltmek için çaba göstermelisiniz. Bekar ve ilişkisi devam eden Akrepler beraberliğiniz çok daha tutkulu ve heyecanlı bir hal alabilir. Geçmişte yaşanan pişmanlığını duyduğunuz bir aşk hikayeniz varsa o insanı hala seviyor ve sevildiğinize inanıyorsanız aşka teslim olun ve sevginin peşinden cesaretle gidin. Emin olun hak ettiğiniz mutluluğu alacaksınız. İş hayatınızda son derece şanslı etkiler söz konusu finansal olarak güçleneceğiniz bir haftadasınız.

Yay Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,

Bu hafta işinizle ilgili konu ve projelerde yanlış anlaşılmalar ve yanlış yönlendirmelerle karşılaşabilirsiniz. Dikkatli davranın. Başkalarının ne dediğinden çok siz yapmanız gerekenlere odaklanın kazanın. Ailenizi de ilgilendiren geçmişe dayalı bir takım hukuki konular maddi alacak verecek meseleleri tekrar gündeminizde yer alabilir. Geçmişte çözüme kavuşturulmamış sürüncemede kalmış pek çok mesele çözüme kavuşabilir ve bunun sonucunda alınan yeni kararlar ile kazanımlar elde edebilirsiniz. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken konular özellikle evli Yay’lar eşinizi arkadaşlarının yaptığı yanlış davranışlardan sorumlu tutar tarzda hareket etmemek olmalı, Ayrıca resmi evraklar anlaşmalar yaparken dikkati elden bırakmamalısınız. Hafta boyunca Aşk hayatınızda son derece keyifli gelişmeler söz konusu. Sağlam temeller üzerine kurulu bir ilişkiye adım atabilir yılın ilerleyen zamanlarında ilişkinizi resmiyete taşıyabilirsiniz. Bu ay ailenize gelecek yeni bir Bebeğin müjdesini alabilirsiniz.

Oğlak Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,

Gökyüzü bu hafta özel yaşamınızda ki dönüşüm enerjisi ile zorlanabileceğinize dikkat çekmekte eski eş yada sevgilinizden kaynaklanan sorunlar gündeminize gelebilir. Nafaka miras gibi konularla ilgili aleyhinize gelişen konular ile ilgilenmenin stresi ile karşılaşabilirsiniz. Bu hafta dikkat etmeniz gereken bir diğer durum ise hırsla söyledikleriniz ve yaptıklarınızın pişmanlıklarınıza yenilerinin eklenmesini sağlamamak olmalı. İletişimde işinizle ilgili zamanı doğru değerlendirmeye hiç bir şeyi atlamamaya dikkat etmelisiniz. Bunu yaptığınız anda başarı maddi kazanımlar olarak sizinle ilerleyecektir. Evli ve ilişkisi devam eden Oğlaklar bencilliklerden uzak durmayı başaramazsınız oldukça zorlayıcı enerjiler ile baş edemeyebilirsiniz. Bekar Oğlaklar ise anlamlı rastlantılar ile ruh eşinizle yollarınız kesişebilir ben bunu asla yapmam asla yaşamam diye düşünmediğiniz şeyleri yaşamanın güzellikleri ile karşılaşabilirsiniz.

Kova Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,

Gökyüzü bu hafta finansal konularda ve iş hayatınızda fazlası ile etkili enerjileri barındırmakta. Hızla gelişen olaylar yeni kazançlara elde etmenize yeni insanlar tanıyarak işbirlikleri ile maddi olarak gücünüze güç katmanıza yardımcı olacak. Bu hafta beklenmedik bir şekilde geçmişte yapılan hatalar gün yüzüne çıkabilir ve bu durum sizlere hukuksal ve maddi külfetler getirebilir. Aşk hayatınızda uzun yıllara dayanan bir evlilik ya da beraberliğin içindeyseniz son bir kaç aydır yaşanan sıkıntılar üzerine çözüm odaklı konuşun ve birlikte kararlar almayı deneyin seviyor ve seviliyorsanız öfkenin Aşk’ı sarsmasına müsaade etmeden karşılıklı olarak birbirinize anlayışlı davranmalı ilişkinizi daha heyecan verici keyifli hale getirmek için çabalamalısınız. Bekar Kova’lar sizlerde ayrılık yaşadığınız sevgilinizle bir araya gelebilirsiniz sürpriz bir şekilde.

Balık Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,

Bu hafta İş hayatınızda planlı olmanız anlık kararlar ve tereddütlere yer vermeden hareket etmelisiniz. Yeni bir iş kurmak istiyorsanız ya da iş değişikliğine yönelmek istiyorsanız beklemede kalmalısınız. Özel yaşamınız ve arkadaşlık ilişkileriniz konusunda dikkatli olmanız gereken bir haftadasınız kiminle nerede ne konuştuğunuza dikkat etmelisiniz. Aksi halde eş ya da sevginize yalan yanlış aksettirilen konular yüzünden gerginlikler yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden ve eğitim sektöründe görevli olan Balıklar engellendiğiniz haksızlığa uğradığınız konularda öylesine sürpriz gelişmeler yaşanabilir’ ki hepimizin seçimlerimizle cennetimizi de cehennemimizi de şekillendirdiğimizi çok daha iyi anlayacaksınız yaşadıklarınızla. Evli Balık’lar sizlerde eşinizin eleştirmek yerine anlamaya çalışmalı ona karşı öfkenizin sevginizi gölgelemesine izin vermemelisiniz. Karşısında ona nasıl davranacağınızı belirlemekte zorlanabilirsiniz.​