11 - 17 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,687
Reaksiyon puanı
56,847
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Koç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,

Çok çalkantılı ve zorlu bir süreçten sonra büyük bir değişim enerjisi ile karşı karşıyasınız. Bir dizi sınavdan çok zorlu deneyimleri geride bırakıyorsunuz. Yeni fırsatlar ve kariyerdeki yeni gelişmeleri memnuniyetle karşılayacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Haftanın ilk günlerinde dikkat etmeniz gereken en önemli konu saldırgan ve öfkeli tutumlar içinde bulunmamak olmalı. Özellik ile işinizle ilgili konularda kötümser davranışlarda olmamaya özen göstermeli başkaları ile kendinizi kıyaslamamalısınız. Öncelikle mesleki ve genel sosyal konular şans, umut ve umutsuzluk arasında sıkışıp kaldığınız enerjileri arkanızda bırakmanız gerektiğinin bilincine vakfı olmalısınız. Geçmişin olumsuzluğu ve kötümserliğinde arınacak pozitifliğe iyiye güzele odaklanacaksınız.
Mesleki ve kişisel konularda çok fazla başarı elde edebilirsiniz geleceğe yönelik vizyonunuz özellikle yıl sonuna doğru iyimserleşir ve ikili ilişkilerinizi daha iyi hale getirmenin maddi avantajlarını deneyimleyebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren İlişkiler çok olumlu olacaktır ve evli veya bir ilişki halindeyseniz ilişkinizin daha iyi hale geldiği ve daha olumlu olacağı bilmelisiniz.
Aile ile ilgili ve evlilik konularında bazı öngörülemeyen olaylar yüzünden meslektaşlarınızla olan yakınınızla ilişkileriniz, aileniz ve ilişkileriniz gereksiz karışıklığa maruz kalabilirsiniz. Bu süre boyunca büyük kararlar almaktan kaçınmalı dengeleri korumaya özen göstermelisiniz.
Sosyal çevrenizde ki olumlu enerji eğitim hayatınızda da iş hayatınızda da ilham ve motivasyon kazanmanızı sağlayacak. Yeni bir iş bulabilir aynı anda iki işi birden doğru yöneterek yeni bir gelir kaynağı ile karşılaşabilirsiniz.

Boğa Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,

Yenilgilerinizi ardınızda bırakıyor ve dünya aleminde ki yerinizi bu kez savaşçı ruhunuzla yeniden belirliyorsunuz. Akılcı çevik, yeni fikirlere açık olmayı başarıp değişimleri kabullenip özde ki güzellikleri harmanlamayı başardığınız anda yeni bir yol başlıyor sizler için. Son birkaç yıldır olumlu ve olumsuz bir çok olay yaşadınız. Akıl yönetimi ile ortaya koyacağınız bir meydan okuma haftası olacak sizler için.
Çok ve disiplini çalışmak sizleri zorlasa da her zorluktan sonra kolaylıklar vardır ilkesi ile yürümeyi seçtiğiniz anda her şey sizler için başarıya giden yolda yoldaşınız olacak. Her zamanki tavrınızdan bira daha esnek ve değişiklikleri kabul etmeye istekli iseniz çok fazla başarı ve olmasını arzuladığınız bekleyen olumlu olaylar. Bu dönemde sizi etkileyecek başlıca zorluklar, Gökyüzü, evlilik ve işler ile ilgili konularda beklenmedik zorlukları ve zorlukları getiren burcunuzdaki karanlık bir bölgeye hareket etmesinden kaynaklanacaktır.
Çoğunlukla şans ve kariyeri kendi çabalarınız ve güçlü iradeniz ile elde edebileceksiniz. Kazanç elde etmek ve evinizi düzene sokmak için iyi bir dönem. Aşk ve ilişkiler konusunda etkili kararlarınızı bu hafta almalısınız.

İkizler Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,

Enerjilerin çarpışacağı enerjisi yüksek bir hafta karşılıyor sizleri. Ay sizin için gün gün anlam kazanacak. Sorumluluk duygunuz geçen aylara göre daha fazla ön planda olmalı bu ay özellikle işiniz ile ilgili konularda çoğunlukla fikirlerinize muhalefet edecek kişiler ile mücadele verebilir bu anlamda baskı görebilirsiniz. Bu hafta eş eşin yakınları ve iş hayatı ile ilgili direnç engeller mücadele gerektiren konuları oluşturabilecektir.
Eşinizin yanında yer alır onunla birlikte motivasyonunuzu yüksek tutmayı başarabilirseniz bu süreçte yaşayabilecek zorluklar aşılabilir olacaktır sizler için. Bununla birlikte, iş hayatınızda yeni projelerinizi hayata geçirebilir ve uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir eserinizi engellere rağmen ortaya çıkarıp zincirlerinizi kırabilirsiniz.
İş ve finansla ilgili konularda fırsatları doğru değerlendirdiğiniz takdirde yeni bir gelir kaynağı oluşturulabilir ve iyi planladığınız takdirde kalıcı uzun süreli başarı yakalayacağınız yeni alanları da iş sahanıza ekleyebilirsiniz. Bu günlerde bekar İkizler bir çalışma arkadaşınız ile romantik bir yakınlaşma içine girebilirsiniz. Bu dönemde iş yerindeki rekabet seviyesi sizi rahatsız edebilir ve iş yerinde de sorun yaratabilen bir kadınla uğraşmak zorunda kalabilir onun baskıları yüzünden gerginlikler yaşayabilirsiniz
Özetlemek gerekirse, esnek ve tartışmadan kaçınmaya çalışmanız akıllıca olacaktır. Sakin kalmalı öfkeyi yenmelisiniz. Aile ve arkadaşlık ilişkilerinizde hoşgörünün getireceği güzellikler bağlarınızı güçlendirmek elinizde.


Yengeç Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,

Bu hafta öncelik sıralamanızda ilk sırayı kendiniz almalı başkalarını düşünürken yok saydığınız sizi değerli kılmak için çabalamalısınız. Çok çalışırken ve yükselişte olduğunuzda yanınızda yer alanlar ile düşüş yaşadığınız günlerde sizi yalnız bırakmayanlar arasında ki farkı ayırt edebilmeli ve iyi gün dostları ile ilişkilerinizi sonlandırma cesaretini göstererek değişimin içinde ki yerinizi almak için gayret etmelisiniz.
Gökyüzü büyük bir değişime işaret eder. Zihnindeki olumsuz ve hoş olmayan düşünceler, çok olumlu ve pozitif bir düzeye dönüşebilir. Disiplinli çalışırsanız, hayallerinizi gerçekleştirirsiniz. Aynı tekrarlar ile hareket etme eğiliminde olursanız başarı sizlerden oldukça uzak kalacaktır. Bu hafta hiç bir konuda kendinizi tüketmeyin.
İş hayatınızda farklı kaynaklardan gelirler elde edebilirsiniz. Ancak başarınız dan dolayı bir sürü problemle de karşılaşabilirsiniz. Hükümet ve vergi ile ilgili engeller bazı sorunlar ile karşılaşabilirsiniz.
Siz kötü bir evlilik ya da ilişkinin acısı ile aşka küskün bir yengeç burcuysanız sağlam temeller üzerine bir evlilik gerçekleştirebilir yeni bir ilişki ye adım atabilirsiniz. İlişkisi devam edenler ise, mükemmel enerjiler hayatınızı yapılandırmanız için sizleri destekleyecek. Yeter ki geçmişin gölgesini yaşamınızdan kaldırmak için mücadele edin ve şüphe kıskançlık gibi kavramların ilişkilerinizi yaralamasına izin vermeyin.

Aslan Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,

Bu hafta siyasete meraklı Aslanlar bu alanda önemli gelişmeler yaşayabilir bu anlamda faaliyetlerde bulunarak dikkatleri üzerinize çekerek bu alanda başarı sağlayabilirler. Deniz aşırı yolculuklar kazançlar yatırımlar ve başarıyı beraberinde getirebilir iş hayatınızda sizlere. Maddi ve manevi kazanımlar ile ilerleyebileceğiniz enerjileri getiriyor sizlere. Bu ay hırçınlıklarınızdan kendinize zarar veren davranış ve alışkanlıklarınızdan uzaklaşmayı başardığınız anda istikrar okları sizden yana yer alacaktır.
Yatırımlar ve genel statü iyi olsa da, çocuk sahibi Aslanlar sorunlar yaşayabilir özellikle boşanmış bir anne ya da babaysanız bu anlamda eski eşle yaşanan krizlere bağlı çocuğunuz ile ilgili sorunlar la mücadele verebilirsiniz. Ayrıca yetişkin çocukları olan, Aslanlar sizden bağımsız alınan kararlar karşısında duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz.
İş ve özel yaşamınızda keskin kararlar almamaya dikkat etmeli işinizle ilgili belirsizliklerin endişesi ile farklı alanlara yönelerek iş değişikliği ya da ek iş gibi eylemlere yönelmemelisiniz. Bu dönemde yapacağınız planlar var olanı korumak ve iyileştirmek üzerine olmalıdır.

Başak Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,

Bu hafta kariyerinizde yükselmek için birçok fırsatı beraberinde getirecek sizlere kontrollü olup hırsla hareket etmediğiniz takdirde. İş hayatınızı kontrollü şekilde güçlendirecek ve çalışmalarınızın sonucunda başarıya doğru ilerleyeceksiniz. Özellik ile sağlık sektöründe çalışan Başaklar başarı çıtanızı yükselteceğiniz enerjileri iyi değerlendirmelisiniz. Bununla birlikte, kendi merkezinizde olmalı yönlendirmelere itimat etmeden hareket etmelisiniz, Bu hafta miras hukuk ile ilgili konularda sıkıntılar söz konusu olabilir. İkili diyaloglarda dikkatli olmalı gizliliğe önem vermelisiniz. Hafta sonu itibariyle özel yaşamınızda dengeler oturmaya çalışıyor.
Ailevi ve sağlıkla ilgili sorunlar sonra azalabilir. Sabırlı olursanız azminiz sayesinde iş hayatınızda ve finansal konularda muazzam bir sıçrayış yaşayabilirsiniz. Ayrıca, Bu hafta içinde sosyal değerlere önem vermeli ilişkilerinizi güçlü tutmak için çaba göstermelisiniz.
Duygularınız yükselmeye başlıyor ve süre gelen ilişkinizde alışılmadık olaylar ile karşılaşabilirsiniz dikkatli davranmalı evlilik ile ilgili kararlarınızı bu hafta almamaya gayret göstermelisiniz. Bu süre zarfında önemli bir adım atmayın, yeni bir ilişkiye adım atmakta evlilik yada ayrılık kararı almakta acele etmemelisiniz. Ayaklarınızı yere sağlam basmalı anlık kararlar almamalısınız.

Terazi Burcu
Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,

Düşünceleriniz iyilik ve güzellikle ayın ortasında kendini gösterecek ve özel hayatınızda egemen olacaktır. Haftanın ilk günlerinden itibaren iş ve yurtdışından gelen olumlu haberler hayatınızı kolaylaştırabilir. Yaşamın çeşitli yönlerinde iyi ilerleme ve gelişmeler ile iyi hissedecek doğru kararlar alıp uygulayabileceksiniz. Hafta ilerledikçe şansınız başarı ve büyüme düzeyinizi artıracak enerjiler hakim. Maddi manevi zenginliğinizin ve ailevi ilişkilerinizin düzene gireceği enerjiler ile karşı karşıyasınız. Statünüz ve faaliyetleriniz bu dönemde iyileşme ve yükseliş içinde olurken kim dost kim değil farkına varmalı tavrınızı da buna göre alarak hareket etmelisiniz. Bu enerji evli ve çocuk sahibi Terazileri de etkileyecektir.
Çocuklar ve yatırımlar ile ilgili sorunlara neden olabilir ve dengeleri sağlamak için biraz daha fazla özveri göstermek zorunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda ani yeni bir faaliyet hayatınıza girebilir ve kariyerinizde önemli gelişmeler yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özel hayatınızda ise zorlu sınavları vererek kendinizi aşkın tam merkezinde bulabilirsiniz.

Akrep Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,

Bu hafta seyahatleriniz maddi kazançlarınızı arttırmanızı ve güçlü iş birlikleri yapmanıza katkı sağlayabilir. Dostlardan gelecek faydalar iş hayatınızda yarım kalan bir projenin tamamlanmasını ve hukuki bir meselenin lehinize sonuçlanması ile rahatlamalara neden olabilir. Haftanın ilk iki günü yakınınızdaki kişiler ile her şeyi paylaşmamaya özen göstermeli ve tüm düşüncelerinizi açık etmemelisiniz. Gökyüzü bu hafta yatırımlar yeni bir mülk ve evle ilgili konularda sizi destekleyecektir. Amaçlarınızı belirlemeli şikayet etmek yerine çözüm üretmelisiniz.
Bu hafta çevrenizdeki bazı insanlara mesafeler koyabilir bu insanların özel yaşamınızda söz sahibi olmasını sonlandırabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren işinizle ilgili başkalarından kaynaklanan aksilikler engeller ve gizli düşmanlıklar ile karşılaşarak mücadele verebilirsiniz. Sakinlik ve diplomasi bu süreci akıllıca yönetmenizi sağlayacaktır. Özel yaşamınızla ilgili konularda ise bekar Akrepler bu hafta içinde çok özel bir beraberliğe adım atabilirsiniz.
Bekar Akrepler başlangıçların sizin kalbinizden geçenlerin hayat bulması arzusundaysanız başkalarının ağırlıklarını omuzlarınızdan bırakmalı ve kendi hayatınızın efendisi olma çabası içinde bulunmalısınız.

Yay Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,

Bu hafta iş ve özel yaşamınızda hesapta olmayan problemler yaşanabilir. Yine bu dönemde sağlığınızla ilgili konuları özellikle mideniz ile ilgili rahatsızlıkları önemsemelisiniz. Bir çok gezegen R geri harekette olduğundan. Önemli kararlarınızı bu ayda almamalı girişimlerden uzak durmalısınız. Özel yaşamında problemler yaşayan Yay’lar çok önemli bilgiler öğrenebilir ve ilişkinizin seyrini bu bilgiler doğrultusunda değiştirebilirsiniz. Yaşamdan kazandığınız tecrübeleri yaşamınızda uygulama zamanıdır şimdi. Bu hafta boyunca bilgiye olan merakınızı giderebileceğiniz bir çok imkanla karşılaşacaksınız iyi değerlendirdiğiniz takdirde İş ve eğitim hayatınızda hızlı ve önemli gelişmeler söz konusu.
Kariyer ve özel yaşamınızda köklü değişimlerin yaşanacağı özel bir hafta karşılıyor sizleri... Tutumunuz ve durumlara tepkileriniz şansınızı ve kazanımlarınızı büyük ölçüde belirleyecek. Bir yandan, kazançlarınızın gelişeceğini olumlu olaylar artan temponuz ve ailenizden ve kendi kişisel konularınızdan kopuk olduğunuzu düşüneceksiniz. Öte yandan, kişisel sorunlarınızın yanı sıra kaygı ve hayal kırıklığı da artabilir.
Çaresiz hissettiğiniz durumlara girebilirsiniz, Beklentilerinizi netleştirmeli, anlaşmalarınızda açık ve dürüst olmayı seçmelisiniz. Çılgınlıklara yenik düşmeyin ve hayata olumsuz bakmayın. Değerleriniz hakkında açık ve net olanlarınız, sorunların ortadan kalktığını ve iyi sonuç vereceğinizi göreceksiniz. Özel yaşamınızda geçmişin gölgesinden kurtulabildiğiniz takdirde kalıcı bir ilişki gökyüzünün sizlere armağanı olacaktır.

Oğlak Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,

İş hayatınızda yakaladığınız fırsatlar konusunda net kararlar vermelisiniz. Kararsız kaldığınız takdirde gelen şansları değerlendiremeyebilir büyük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Bu hafta iletişime çok önem vermeli ve kendinizi en doğru şekilde ifade edebilmek için geliştirmelisiniz. Yeniliklere açık olmalısınız. Yeni insanlar ve işbirliklerinden doğacak büyük başarılar deneyimleyebilirsiniz. Haftanın 2nci yarısında ise iş ve özel yaşamınızda sorumluluklarınızı yerine getirmenin olumlu yansımalarıyla yaşamınız aydınlanmaya başlayacak. Sosyal yaşamınız oldukça hareketlenecek ve doğru yerde doğru insanlarla tanışmanın olumlu getirilerini deneyimleyebilirsiniz.
İletişim kurmakta zorlandığınız kişiler ile iletişim kurmaya özen göstermelisiniz İş hayatınızda alacağınız sürpriz teklifleri değerlendirmeli ve sizi daha üst seviyelere gelebileceğiniz her imkanı değerlendirmelisiniz. Yeni insanlarla tanışmalar yeni başlangıçları da beraberinde getirecek sizlere iş arıyorsanız uzun süreli ve huzurla çalışabileceğiniz bir işe başlayabilirsiniz. Bu ay iş ve eğitim hayatınızda Yurtdışı kaynaklardan ve yabancı bağlantılardan dolayı kazançlar ve önemli ilerleme bulacaksınız.
Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizle sevginizin gücü ile orantılı olarak bağlarınız oldukça kuvvetlenecek ve var olan sorunların çözüme kavuşması ile birlikte kendinizi daha huzurlu hissederek iş yaşamınızda da etkili girişimlerde bulunarak bulunmak istediğiniz noktaya güvenli adımlarla ilerleyeceksiniz. Bu hafta boyunca dikkat etmeniz gereken konu duygusal zekanızı mantıksal zekanızla dengelemek ve kendi yakınlarınızın arkadaşlarınızın ilişkinizi yıpratacak davranışlarına geçmişte olduğu gibi sessiz kalmamanız olmalı.
Kişisel gelişiminize fazlasıyla önem verecek ve iç dünyanızda keşfedilmeyi bekleyen özünüzün güzelliklerini dış dünyaya yansıtacaksınız. Hayatınızda sizi sürekli eleştiren iş ve özel yaşamınıza yön vermeye çalışan kişilerle keskin yol ayrımları ile doğru olanı yapacaksınız. Özel hayatınızda yaşadığınız talihsiz olaylar da ki hatalarınızı telafi etmek için samimi olmalı ve gayret göstermekten vazgeçmemelisiniz.

Kova Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,

Bu dönemde sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız. Geçtiğimiz yıl bir ameliyat ya da tıbbi müdahale geçirdiğiniz bir durum varsa dikkatli olmalı rahatsızlıklarınızın tekrar nüksedebileceğini dikkate alarak kendinizi yormamalısınız. Bu hafta yolculuklarda sizin için olumlu sonuçlar vermeyebilir. Bu enerjiyi kendinizi yaşamınızı yeniden yapılandırmak için kullanabilir evlilik yada birlikteliğinizle ilgili radikal kararlar alabilir belirsizlikler ile devam eden bir ilişkiyi bitirebilir kendinize zaman ayırarak farklı yönlerinizi keşfedebilirsiniz. Keyifli sıcacık bir birlikteliğe adım atabilirsiniz.
Şans ayın son haftasında mali konularda olacaktır. Bununla birlikte, takıntı ve kaygılarınızı en aza indirilmelisiniz. Bu süreç kendinize güvenmek için çaba göstermenin zamanıdır. Başkalarının yönlendirmeleri ile hareket etmediğiniz takdirde dengeleri sağlayabilecek ve mali dengesizlerin önüne geçebileceksiniz. Sektör değişikliğine gidebilir olarak meslek sahibi olarak çalışarak ya da ortakla ve ortak çalışma alanlarında çalışarak muazzam bir kazanç elde edersiniz. Aynı zamanda eşiniz muazzam kazançlar elde edebilir ve eşten yararlanma hakkınız olabilir.
Özel yaşamınızda ise kendi yakınlarınızdan kaynaklı sorunlar söz konusu olabilir. Akrabalar ve kardeşlerinizle ilişkilerinizde ki gerginlikler özel yaşamınızda da sorunlar yaşatabilir sizlere. İlişkilerinize sınırlandırmalar getirmeli fevri davranışlar içinde olmamaya özen göstermelisiniz.

Balık Burcu
Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,

İş ve özel yaşamınızda sizin dışınızda yaşanan olaylar gerginlikler yaratabilir sevgi ve güvenin yetersiz kaldığı evlilik iş ilişkileriniz sizin müdahaleniz olmadan çıkıp gidebilir yaşamınızdan ve siz güçlü iradeniz cesaretli kararlarınızla yola devam edebilmelisiniz. Karamsar davranmayıp kaygılarınızı kontrol altında tuttuğunuz sürece bu dinamik enerji doğru değerlendirerek pek çok ilkin altına başarı ile imza atacaksınız! Siz ev hanımıysanız ve uzun zamandır hayata geçirmeyi düşündüğünüz yetenekleriniz varsa bu ayı harekete geçmek için iyi değerlendirmelisiniz.
Yılbaşından bu yana hayatınızda ama tatlı ama acı birçok değişiklik oldu zihniyetiniz ve düşünceniz artık geçmişteki durumdan farklı olarak gelişti. Bu hafta dikkat etmeniz gereken en önemli konu gizli düşmanların iş ve arkadaşlık ilişkilerinizde kuracağı baskılara karşı dikkat etmek tepkilerinizi zamanınızda ortaya koymak olmalı. Hafta sonuna doğru Popülariteniz artacak insanların üzerinde olumlu etkiler bırakarak takdir toplayacaksınız.​