TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 53.Bölüm

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
25,130
Reaksiyon puanı
15,997
Puanı
1,060
WhatsApp Image 2017-07-03 at 11.00.08 PM.jpeg


PART 1
Beni 2. bölümümüzle 1500 hit ve 15 reyting alarak forumun senaryo reytinginde 1. yapan herkese teşekkürler.
Ve 1 hafta boyunca bana gelen itiraflar şöyle:

İtiraf 1
Birde yatutarsa'nın coolluk çabası var, forumdan çoğu kişiyle etkileşimde değilmiş görüntüsü veriyor ama sürekli forumda..
-Anonim-

İtiraf 2

Bazı üyelerin izlediği dizileri öve öve bitiremeyip izlemedikleri diziyi de kötülemelerine anlam veremiyorum. bkz: denizz19
-Anonim-

İtiraf 3

OzaN rütbesini niye "Founder" yaptı? Kurucu kelimesini kullanabilirdi yerine. Forumda bunu ilk defa belirtiyorum kendisi son zamanlarda itici gelmeye başladı kendiside farkındadır umarım. :(
-Anonim-

İtiraf 4

mesmeso61 konulara neden hep kötümser yorum yapıyor? Her yorumu felaketler gelecek, seller basacak, her şey kötü olacak havasında. İçimizi bu kadar karatma be kardeşim, pozitif ol biraz.
-Anonim-

İtiraf 5

Vadikızı hakkında onca itiraf yapılıyor kendisi bu duruma üzülüp değişiyorum diye durumlar paylaşıyor sonra yine eski haline geri dönüyor. Seni seviyoruz diyoruz sırf burada denilenler için değişmek zorunda değilsin diyelim değiştin bari değişirken bunu "artık yapmıycam madem birazda böyle olalım" şeklinde cümlelerle kurmana gerek yok. Not: Seni seviyoruz :)
-Anonim-

İtiraf 6

Tzira 'sözlük' bölümünü kendi üzerine geçirsin, foruma sırf oraya 2 konu açıp çıkmak için giriyor galiba
-Anonim-

İtiraf 7

-Kaldırıldı-

İtiraf 8

Bugünkü Deniz'le konuşmasından artık net anladım ki Aserat çok beyefendi, egodan tamamen uzak bir karaktere sahip bir insan. Hata yaptığını kabul edip arkadaşını kaybetmemek için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Takdir ettim. Deniz de gereksiz uzatıyor bu arada.
-Anonim-

İtiraf 9

Forumda miladımı doldurmuş gibi hissetmeye başladım. Eskiler dönse de biraz forum canlansa. Sıkıcı insan çok fazla. :) :)

-Anonim-


İtiraf 10

Yakın zamanda foruma veda edeceğim, ben kimim biliyor musunuz? Zamanı gelince.....
-Anonim-

İtiraf 11

Nedense forumda birçok kişi eşcinsel ama itiraf edemiyormuş gibi geliyor. Buradan onlara sesleniyorum. Biri sizi sevecekse yada saygı duyacaksa cinsel tercihiniden dolayı değil SİZ olduğunuz için duysun. Çekinmeyin, burası sosyal medya kırın zincirlerinizi.
-Thequeer-

İtiraf 12

Bully'i çok özlüyorum. :(
-mrt-06-

İtiraf 13

Forumda gözlemlediğim kadarıyla bana en yapmacık gelen üye Çiğdem, doğal olayım derken o kadar abartıp yapmacıklaşıyor ki 14 yaşında çocuk gibi.
-Anonim-

İtiraf 14

Evet bomba itirafta bulunacağım, @Yiğitt sana aşığım! Dayanamıyorum artık buna, bir gün sana açıldığımda duygularımın karşılıksız olacağından korkuyorum...
-Anonim-

İtiraf 15

Adminler, moderatörler olsun yönetim kadrosu çok cana yakın. Böyle hiyerarşiye can kurban :)
-Thequeer-

İtiraf 16

yatutarsa ve berkann çok depresif değiller mi sizce de? Bir melankolik havalar. Hayata karşı bir sitem, bir isyanlar. Sanki 3 çocuk ile sokakta kalmış çaresiz kadın psikolojisine doğru gidiyorlar. Profillerine girin ne demek istediğimi anlayacaksınız. Abartmıyorum.Dönem dönem herkes bu havalar da olur ama bu 2 üyenin de bu kadar melankolik ve depresif olması şaşırtıcı. Eminim kendileri de bu depresif havadan kurtulmakistiyorlardır.Günlük hayatlarında nasıllar bilmiyorum ama forumda ki durumları hiç açıcı değil. Eski neşeli hallerinize geri dönersiniz umarım.
-Anonim-

İtiraf 17

İtiraf "1" , "3" ve "5" , 3'üde bana ait. :A
-Anonim-

İtiraf 18

'Thequeer' adlı üyenin forumdan birinin fake hesabı olduğunu düşünüyorum.
-Anonim-

vpaR74.jpg


PART 2

Öncelikle programızın 2. Kısmında herkese tekrar selam.

Keyifli okumalar dileriz efendim.

Bu haftaki konuğumuz 2013’de forumumuza üye olan ama çok sonra aktifliğini artıran ve kısa sürede büyük çıkış yakalayan ayrıca forum için büyük emekler veren, dobra lafları, tartışmaları ve çok sempatik tavırlarıyla herkesin sevgisini kazanan namı değer süper mod’umuz Yiğitt.

Ve Yiğit karşımızda. :Z
Ahmed: Selam Yiğit. Nasılsın? Sohbete başlamadan önce kısa bir tanışalım senle. Kendini anlat deseler ilk aklına gelen şeyleri bizimle paylaşbilir misin?


Yiğit: Adım nickimden de anlaşılacağı üzere Yiğit. 27 yaşındayım. Hukuk okudum. Ankara - Keçiören'de yaşıyorum. Dizi/film izlemeyi, sinemaya gitmeyi, yürüyüş yapmayı, müzik dinlemeyi severim. Yemek yapmaktan ve bebeklerden/çocuklardan nefret ederim.


Ahmed: Bu bilgiler eminim seni tanımak isteyenler için yeterli olmuşdur. :D Biraz forumdan bahsedelim. Herkes biliyordur askerde idin ve geri döndün. Bu kadar zaman sonra bile geri döndüğende hemen aynı aktifliği yakalabilmen güzel bişey bence. Orada olurken forumdan uzak kalmak nasıl duygu idi? O sürede neler hiss etdiğini merak ediyoruz.


Yiğit: Forum gerçekten ailem gibi bir yer oldu. Dışarıda da görüştüğüm güzel dostlar edindim, güzel anlar geçirdim/geçiriyorum. Gidişim zor oldu ama sonuç olarak mecburen gittim. Döndüğümde kaldığım yerden foruma devam ettim, forumdaki arkadaşlar sağ olsun hiçbir zorluk yaşamadım alışma konusunda. :) Sıkıntı olmadıkça burada kalmaya devam edeceğiz inşallah.


Ahmed: Benimle bile bu yakınlarda bi tartışma yaşadın, kırgınlık oldu aramızda. Malum forumda tartışma diyince en dobra isimlerden birisi olarak sen hemen akla geliyorsun. Sence bunun en önemli nedeni nedir? Şimdiye kadar ki tartışmalardan aklında kalanlardan neler var ve hiç sonradan çok yanlış tanımışım dediyin birileri oldu mu? –isim vererek- (iyi ve ya kötü anlamda)


Yiğit: Ben biraz kolay çabuk sinirlenebilen insanım, reel de öyle. Birisi yanlış bir şey yazınca ya da yanlışını görünce hemen patlıyorum. Biraz sakin kalmam lazım, o konuda tabi kusurum var. Biraz daha alttan almam lazım diye düşünüyorum ama ben de boş yere tartışmam. Lafımı esirgemediğim için çok yakın dostlarımla da tartışma yaşadım, tartışma sonrası barışır konuşurum. Kinci bir insan değilim ama bazı insanlarla konuşmaya gerek yok, değmez yani. :D Tartışma yaşadıklarım içerisinde tek pişmanlığım @mrt-06 ile geçen yıl tartışma yaşamıştık, fazla üzerine gitmiştim. Onun dışında diğer konularda pişmanlığım yok. :D


Ahmed: Malum hem de forumun çok kişiyle yakın ilişkisi olub ve forumun backstage’inde neler yaşandığını en iyi bilenlerdensin. Bizi şaırtacak ne gibi bomba dedikodular ve ya bilgiler diye bilirsin bizlere? :D (isimli / isimsiz)

Yiğit: Hahaha soru güzel olmuş ama bu soru vesilesiyle bir şey söylemek isterim. Bazı özel konuşmaların başkalarına taşındığını, mesajların aynen başka yerlerle iletildiğini duydum. İnsanlar sizlerle özel şeyler paylaşıyor, geçip diğer yakın arkadaşına neden bunu iletiyorsun? Forumdan bir üye geçip Facebook'ta fake üye hesabı açıyor ve özel bilgileri yayıp herkesi birbirine düşürmeye çalışıyor. Hem de forumun popüler üyelerinden, öyle gizli saklı üyelerinden değil. Dikkat edelim. :)


Ahmed: Peki forumu bi kenara bırakalım. Özel hayatdaki Yiğit nasıl birisi? Hukuk okudun bitirdin biliyoruz peki şu an neler yapıyorsun? Forumda fazla vakit geçirmen senin asosyal olman fikrini akla getiriyor. Peki aslında nasıl birisin?


Yiğit: Asosyal değilim aslında, biraz kafa dinlemek isteyenlerdenim. Yoksa arkadaş çevrem geniştir, gelirler, giderim ama öyle insanlarla çok içli dışlı olmayı seven birisi de değilim. Mesafe olmalı yani, sonra soğuyorsun. Özel hayatımda birisi var, yaklaşık 2 ay önce ailemin vesilesiyle tanıştık. İnşallah oradan da hayırlı bir haber çıkacak, yaşın fazla ilerlemesini beklemek doğru değil. Çocuğu da düşünmek lazım. Onun dışında iş hayatına da her an girebilirim, görüşmelerim sürüyor bu konuda da. :X


Ahmed: Şimdi ise 8 sorudan ibaret programımızın sevilen kısmına geçelim. Ama bu defa 8 soru dışında 8 üye ilgili de fikirlerini de alacağım.

Hadi başlayalım. :Z

1 cümle ile cevapla:

1- Senin için 'mükemmel' bir günün tanımı nedir? - Sevdiğim insanlarla yiyip, içip, eğlenip, doyasıya güldüğüm bir gündür.


2- Çocukluğunla ilgili en çok özlediğin şey nedir? - Oyun oynamayı özledim diyebilirim, bazen dışarıda çocukları oynarken görünce duygulanıyorum.

3 Peki Yetişkinliğe hangi yaşta adım attığını düşünüyorsun? Ve neden o yaş? - Lise bittikten sonra, 18 yaşımla birlikte kendimi daha olgun hissetmeye başladım.


4 Hiç gerçek aşk yaşadığını düşünüyor musun? / şu an sevgilin var mı? - Gerçek aşk tabi ki yaşadım, olmadı. Nasip değilmiş. Şu an sevgili demeyelim de görüştüğüm birisi var.

5 Çevrendeki insanlara seni sorsak sence ne derler? - Güzel soruymuş, ''agresif ve çok konuşan'' diyebilirler galiba. :D

6 Birisini etkilemek istersen naparsın? - Küçük sürprizler yaparım ona, mutlu olacağı davranışlarda bulunurum.


7 Birileriyle konuşurken en fazla dikkat ettiğin şey nedir? - Gözlerine dikkat ederim, onun dışında mimikleri dikkatimi çeker.


8 Cinsellik hayatında ne kadar önemli bi yerde? - Olması gerektiği yerde diyeyim, burada fazla açılması doğru değil. :D



Şimdi ise benim ismini verdiöim 8 üye ile ilgili düşündüklerini 1 cümle ile ifade et.

yatutarsa - Forumdaki eski samimiyetini ve güler yüzlülüğünü kaybettiğini düşündüğüm, acaba bana karşı mı böyle diye takıldığım üye. :)

RüzgarGülü - Forumda ısınıp sevemediğim tek üye galiba, eğlenceli kişiliği olsa da pek doğal bulmuyorum kendisini.

Ahmad - O kadar samimiyetimiz olmasına rağmen (belki soğukluk olsa da) geldiğimde bir hoş geldin demeyen arkadaş. :T: (Sonuçta bir düşmanlığımız olmamıştı.) O konuda kırgınlığım olsa da sevip, mesajlarını zevkle okuduğum üye.

denizz19 - Bazen ciddi mi konuşuyor, şaka yollu mu konuşuyor anlamadığım; bence boş şeyleri takıntı yapan ve forumun olmazsa olmaz üyelerinden.

sokak sanati - Bir süre önce çok yakın olduğum, arkadaşlarımla tartışması sonucu benimle de arası soğuyan ve yarışmaları boş yere ciddiye alan üye. :D

Harunnn60 - Dikkatleri üzerine çekmeyi seven, siyasi düşüncesini yıllar içinde olumlu şekilde değiştirdiğini düşündüğüm, sevdiğim ve saydığım üyelerden. :A

vadikızı - İnsanlara fazla değer verip sonra üzülüyor, bir insana bu kadar değer verilmez ki? O nedenle karşılıklı ilişkilerde masum ama suçlu olduğunu düşündüğüm üye.

berkann - Eskiden kendisini daha ciddi ve farklı bir kişi olarak düşünüyordum, son zamanlarda eşcinselliğiyle ön planda olan ve kafamdaki profili tamamen değişen üye. :D


Ahmed:Şimdi ise senden 2 resim isteyeciğim 1. resimde senin kendini görmek istiyoruz, 2. resimde ise önceki bölümlerde de okuduğun gibi sana özel bir nesne/giysi/evin bir köşesi ve s. aklına ne gelirse herşey olabilir onu resmini istiyoruz.


Yiğit:


VMQ0aV.jpg


OLr0AQ.png





Ahmed: Resimler için teşekkürler. Keyifli sohbetin için de ayrıca çok teşekkürlerrr. :ZSon olarak ne demek istersin buradan seni okuyanlara. :D

Yiğit: Umarım beğenerek okumuştur arkadaşlar, herkese selamlarımızı iletelim. :bhr:

Yeni bölüm 31 temmuz 20.00'de
İtiraflarınızı gönderin. :D
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
İtiraf 8'e ne desem bilemedim, çok şaşırdım ve sevindim. Kim yaptıysa çok teşekkür ediyorum böyle bir intiba uyandırabildiysem ne mutlu. :D

@Yiğitt de güzel cevaplar vermiş gerçekte kafamdaki imajdan farklıymış. Bir de sanki 2. resimde biraz daha yaşlıymış gibi geldi. :A

Yine çok güzel bir bölüm olmuş emeğine sağlık. :D @Ahmad
 

Tzira

Emekli
Katılım
2 Kasım 2013
Mesajlar
2,575
Reaksiyon puanı
2,714
Puanı
280
Yaş
28
Konum
İstanbul - Bologna - Bursa - Ordu
İtiraf 6 haklı aslında, 5 konu kotası olduğu için açacak konu bulamıyorum, bu yüzden kafama göre sözlük başlığında konu açıyorum. Daha kolay başlık açabileceğim bir bölüm göstersin oraya yoğunlaşayım. Konu açıp gidiyorum çünkü boş vaktim o kadar yok.

Bir de @Yiğitt İlker Kaleli'ye benziyor gibi. :p
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
İtiraf 8'e ne desem bilemedim, çok şaşırdım ve sevindim. Kim yaptıysa çok teşekkür ediyorum böyle bir intiba uyandırabildiysem ne mutlu. :D

@Yiğitt de güzel cevaplar vermiş gerçekte kafamdaki imajdan farklıymış. Bir de sanki 2. resimde biraz daha yaşlıymış gibi geldi. :A

Yine çok güzel bir bölüm olmuş emeğine sağlık. :D @Ahmad
Beğendiğine sevindim. :D

İlk resim 2014'den, ikinci resim 2016'dan. :A
 

S.G.A.T.

Favori Üye
Katılım
12 Şubat 2012
Mesajlar
22,971
Reaksiyon puanı
8,351
Puanı
1,061
@Yiğitt 27 yaşındamıydın? :eek: Valla ilk fotoğrafa baktım, sonra okudum. :D İlk şoku orada yaşadım. :D Neyse tam türk tipi var, sakallı falan karizma oturmuş. Avrupa'da yaşamak kısmet olursa daha da ön plana çıkarsın. :A Soru-cevaplar da güzel olmuş. Net cevaplar vardı. Daha da fazla olabilirdi belki. Ellerine sağlık. :):) @Ahmad

İtiraflara adım adım yorum yazacağım. Bu hafta daha kaliteli itiraflar yazılmış. En azından direkt hakaret yok, anlatmışlar dertlerini. Yazılan kişilerin bunları dikkate almaması saygısızlık olur..
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
@Yiğitt evet 2.resim daha yaşlı, ama iyisin bende bir ünlüyr benzettim ama İlker Kaleli değil. :D

Emeğine sağlık :A @Ahmad
Allah Allah niye böyle yaşlı buldunuz şaşırdım. :D Yaz sıcağı terliyim, kararmışım. Belki ondandır. :A

@Yiğitt 27 yaşındamıydın? :eek: Valla ilk fotoğrafa baktım, sonra okudum. :D İlk şoku orada yaşadım. :D Neyse tam türk tipi var, sakallı falan karizma oturmuş. Avrupa'da yaşamak kısmet olursa daha da ön plana çıkarsın. :A Soru-cevaplar da güzel olmuş. Net cevaplar vardı. Daha da fazla olabilirdi belki. Ellerine sağlık. :):) @Ahmad

İtiraflara adım adım yorum yazacağım. Bu hafta daha kaliteli itiraflar yazılmış. En azından direkt hakaret yok, anlatmışlar dertlerini. Yazılan kişilerin bunları dikkate almaması saygısızlık olur..
Teşekkürler, Avrupa gibi bir düşüncem yok. Ülkemden memnunum. D
 

S.G.A.T.

Favori Üye
Katılım
12 Şubat 2012
Mesajlar
22,971
Reaksiyon puanı
8,351
Puanı
1,061
İtiraf 6 haklı aslında, 5 konu kotası olduğu için açacak konu bulamıyorum, bu yüzden kafama göre sözlük başlığında konu açıyorum. Daha kolay başlık açabileceğim bir bölüm göstersin oraya yoğunlaşayım. Konu açıp gidiyorum çünkü boş vaktim o kadar yok.

Bir de @Yiğitt İlker Kaleli'ye benziyor gibi. :p
bence onu dikkate alma. Konuların güzel, zaten sözlük konularından ne bekleniyor ki. Konunun başında bekleyecek değilsin.. Birisinin de oraya bakması lazım. :)
 
Son düzenleme:

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
25,130
Reaksiyon puanı
15,997
Puanı
1,060
@Yiğitt 27 yaşındamıydın? :eek: Valla ilk fotoğrafa baktım, sonra okudum. :D İlk şoku orada yaşadım. :D Neyse tam türk tipi var, sakallı falan karizma oturmuş. Avrupa'da yaşamak kısmet olursa daha da ön plana çıkarsın. :A Soru-cevaplar da güzel olmuş. Net cevaplar vardı. Daha da fazla olabilirdi belki. Ellerine sağlık. :):) @Ahmad

İtiraflara adım adım yorum yazacağım. Bu hafta daha kaliteli itiraflar yazılmış. En azından direkt hakaret yok, anlatmışlar dertlerini. Yazılan kişilerin bunları dikkate almaması saygısızlık olur..
Sorular mı daha fazla olaydi? :D
İtiraflarla birlikde uzun oluyor diye, soru cevapı fazla uzun tutmak istemiyorum sıkmasın diye. :D
 

Forumdash

Favori Üye
Katılım
21 Temmuz 2012
Mesajlar
66,140
Reaksiyon puanı
38,907
Puanı
1,060
@OzaN itirafına kafam takıldı. Diğer herkes "emekli"yken gerçekten neden "kurucu" değil :X Hayır türkçeye özen gösterirdi(b) emeklileri de "retired" yap havaları olsun :A bana da CEO yap laaa :F
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
2. fotoğraf iyiymiş bronzluk yakışmış. :A @Yiğitt Hukuk okuduğunu bilmiyordum çok güzel. :bhr:

Güzel bölümdü yine eline sağlık @Ahmad :D
İki fotoğraf da köydeyken. :A Aslında yeni çekinip yollayayım dedim ama sakalsız ve kısa saçlı pek tarz durmuyorum bunları yollayayım dedim. :Z

@eskici kanki kaçırma sohbeti. :A

Hangi konuda net olmamı bekledin, orayı da açsan burada söylesem? :D
 

Angelica

Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,672
Reaksiyon puanı
56,827
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
@Yiğitt ya sen çok yakışıklıymışsın çok merak ettiğimi söylemiştim sana sohbetinde çok güzel olmuş benim hakkımdaki düşüncene gelince ben suçlu olduğumu düşünmüyorum özellikle adımın kullanıldığı küfür olayında hiç bir suçum yoktu suçum her zaman değer vermek oluyor ama bundan sonra neyse susmak en iyisi söylemeye gerek yok :D

İtiraf 5
haklısın gerek yok en iyisi susmak :D
@Ahmad emeğine sağlık;)
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
@Yiğitt ya sen çok yakışıklıymışsın çok merak ettiğimi söylemiştim sana sohbetinde çok güzel olmuş benim hakkımdaki düşüncene gelince ben suçlu olduğumu düşünmüyorum özellikle adımın kullanıldığı küfür olayında hiç bir suçum yoktu suçum her zaman değer vermek oluyor ama bundan sonra neyse susmak en iyisi söylemeye gerek yok :D

İtiraf 5
haklısın gerek yok en iyisi susmak :D
@Ahmad emeğine sağlık;)
Suçun insanlara fazla değer vermek ve sürekli bunu yapmaya devam ediyorsun. Yoksa kötü anlamda demedim, anlamışsındır inşallah demek istediğimi. :D

Beğendiğine sevindim. :bhr:
 

berkann

Favori Üye
Katılım
22 Aralık 2011
Mesajlar
18,893
Reaksiyon puanı
6,728
Puanı
1,060
@Yiğitt bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum. :D İlk resimde daha yakışıklı çıkmışsın, hayat seni yormuş. :D Eskiden daha ciddi takılıyordum ama artık daha rahatım. Bundan da memnunum aslında gerektiği yerde yine ciddiyim çünkü, bence. Ama neden farklı birisi sandığını anlamadım. Foruma karşı kapalı olunca öyle sanılıyor sanırım. :D

Bu haftaki itiraflar daha iyi olmuş geçen haftaya oranla.

İlk önce benimkinden başlayayım. Benim ne yaşadığımı, neler çektiğimi bilmiyorsun bu hayatta, beni yargılayamazsın (!) Neyse... (Ciddi yazmadım. :/ Belirtmek durumunda hissettim kendimi. :D)

@yatutarsa 'yı bilmem ama benim depresif hallerim yok. Hani var da forumda yazdıklarımın geneli şaka yollu şeyler. İtirafı yapan kişi yanlış anlamış.

İtiraf 9 ve 18 isim versenize ya? :D Ama 18'e katılmıyorum.

İtiraf 11'e katılıyorum ancak "tercih" kelimesi olmamış. Yönelim daha doğru bir kelime. Bir de şunu düşünüyorum eğer homofobik takılmıyorsa, gay/biseksüel/lezbiyen olduğunu açıklamama özgürlüğüne sahiptir o kişi.
 

Angelica

Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,672
Reaksiyon puanı
56,827
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Suçun insanlara fazla değer vermek ve sürekli bunu yapmaya devam ediyorsun. Yoksa kötü anlamda demedim, anlamışsındır inşallah demek istediğimi. :D

Beğendiğine sevindim. :bhr:

:DAnladım valla son zamanlarda foruma mecburi ara verince kafamı öyle güzel boşaltım ki kimse umrumda değil hak edene değer vereceğim artık