TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" Çiğdem / 76.Bölüm

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
25,151
Reaksiyon puanı
16,026
Puanı
1,060
WhatsApp Image 2018-07-06 at 11.25.54 PM (1).jpeg


İtiraf 1
Efsane Fantastik beşli /Alaca Beşli kutumuzda sadece Yiğit ile ikimiz kalmıştık :( Önce Atacan sürpriz şekilde foruma verdiği aradan önce döndü :Z Sonra sokak sanati ile barıştılar :bhr: Ve son parça olan Bully da kısa süreliğine foruma dönünce 1 yıl sonra tekrar bir arada buluştuk Allah bir daha ayırmasın mutluluğumu paylaşmak istedim :Z
-Çiğdem-

İtiraf 2
Kaan'ım iyi ki foruma döndün. Gerçi Whatsappdan konuşuyorduk ama senin forumda olman, senin Bully olarak yazman mesajlarımdan alıntılaman, "kardeşim" demeni "Atacanım" demeni öyle özlemişim ki... Yumucuğumdan bildirim geldikçe mutlu oluyorum umarım en uzun süre ne kadarsa o kadar burada olursun. :bhr:
-mrt-06-

İtiraf 3
Kaan bu forumda sahip olunacak en iyi arkadaşlardan biri. İnanılmaz hakaretler etmeme rağmen sabırla bana katlandı ve şimdi geri döndü. İyi ki geri döndü. Özlemiştik seni kıymetlimiss:bhr:
-sokak sanati-

İtiraf 4
-Kaldırıldı-

İtiraf 5
Bully yokken sağa sola yazıp Bully'nin doğum gününü kutla lütfen, Bully'e selam söyle lütfen diyen vadikızı acaba Bully'e hoşgeldin dedi mi? Sanmıyorum tabiki onun amacı şovdan başka bir şey değil klasik alışın artık :))
-Anonim-

İtiraf 6
Ben popülerim !!!!! Ben tatil yapıyorum !!!! ben meşgulum yaaaa foruma mı gircem???? benim foruma girmeye vaktim yok !!!!!! forumu önemsemiyorum !!!!! deyip ofline 8/25 forumu takip etmek nasıl bir kafadır ya :)
-Anonim-

İtiraf 7
Aranızda ülker çikolatalı gofret sevmeyen ve pompy'i anlayan var mı? :F
-Anonim-

İtiraf 8
''Foruma veda'' diye başlık açıp gelenleri DURDURAMIYORUZZZZZZZZZZ
-Anonim-

İtiraf 9
vadikızı'nın forumda kavga etmediği insan kaldı mı? artık forumu bitirdi forum dışından adamlar geliyor vadikızı ile kavga etmeye . nasıl başarıyor bunu? hem saf gözüküp hem de insanları kışkırtmayı ? forumda bu kıza inanan kaldı mı?
-Anonim-

İtiraf 10
-Kaldırıldı-

İtiraf 11
vadikızının ömrü vefa etseydi Skyler White'ı bile cebinden çıkaracak potansiyeli vardı. :F allahtan vefa etmedi. :F
Not: 10 türk kızı gücünde trip atabilme yeteneği de göz ardı edilmemesi gereken bonus özelliklerinden biri. :F

59fb3d77-6ca6-45fb-8657-d8bcc2e2ac72-jpg.60707

-Anonim-

İtiraf 12
Doğu adlı şahsın ebediyen bu forumdan banlanması gerekirken sadece 3 aylık ban cezası verilmesi skandaldır yine dönünce saçma mesajlarına katlanmak zorunda kalacağız . Gerçi takas yerini iyi doldurdu saçmalama konusunda ....
-Anonim-

İtiraf 13
Geçen gün olanlar neydi öyle. Vadikızına küfür eden hesap geldi foruma. Ben şok.:eek:
Bu insanım reel çevresi yada eski vadiforumundan çocuklar vs gelip kadına küfür etti. Bu kadar küfür hakedecek ne yaptı bu kadın çok merak ediyorum. Forumda herkes ile kavgalı zaten. Cidden uzak durmak gerek bu kadından. Yanlış şeyler var çünkü.
Birde melek alemdar diye fake hesap açtı diğer hesabı sorgulamak için? Fake hesap açan biri neden banlanmıyor? Çünkü vadikizı küfür yedi. Sonra melek alemdar hesabı açılıp 'sen kimsin kardeş' tarzında bir şey yazdı. Bu fake hesap umarım IP falan kontrol edilip fake hesap açan banlanır.:)
-Anonim-

İtiraf 14
denizz19' un özelden konuştuğu arkadaşlarına sürekli "off bir insan olarak mahvoldun dimi, canın çok yandı değil mi" şeklinde eziyet etmesi. :( 5 dakika sonra arkadaşlarının arkasından gülmesi.:F
-Anonim-

İtiraf 15
Deniz sokak sanati'na iğrenç mide bulantıcı diyor... peki sana soruyorum deniz sen bir insanı bu denli küçük düşürüp aşağılayacak cesareti ve özgüveni kendinde nasıl buluyorsun? Sen kimsin? Kendini dünyanın en yakışıklı ulaşılmaz erkeği mi sanıyorsun da millete iğrenç deme cürretinde bulunuyorsun ? kimsin sen?
-Anonim-

İtiraf 16
-Kaldırıldı-

İtiraf 17
Bully'in geri gelmesiyle forumda ne değişti ki? Söyleyeyim; kendileri geçmişten gelen utanç ve rezil duruma düşmemek için ona atılan iftiralar ve yalanlar. Zavallı olmaktan yanında insan kalmadı.
-Anonim-

İtiraf 18
Bu gidişle forumdaki tüm üyeler Hollanda'ya taşınacak birbirleriyle evlenecekler. Gidişat onu gösteriyor çünkü. :)
-Anonim-

İtiraf 19
Billy Kane seksi pozuyla tüm forumu salladı, hemen ardından denizz19 soyundu. Canımmmm bir Billy Kane değilsin üzgünüm :))))))
-Anonim-

İtiraf 20

Herkes bully'ci oldu :bhr:
-Anonim-

İtiraf 21
-Kaldırıldı-



WhatsApp Image 2018-08-03 at 9.48.08 PM.jpeg


Bu hafta konuğumuz forumun biricik prensesi Çiğdem. :Z

Ahmed: Selam Çiğdem, nasılsın? :Z Seni burada konuk görmek çok güzel. Herkesin en çok tanıdığı en popüler üyesin amma yine de ilk seni daha yakından tanıyalım istersen. Kendinden kısa bahset dersem, ilk aklına neler gelir onları yaz. :bhr:

Çiğdem: Aaa hoşbulduk cnm bu programa ilk defa konuk oluyorum . Hayırlısı olsun önce :Z
Beni tanımayanlar yoktur sanırım evet ama kısaca 26 yaşında Karadenizliyim ve ev kızıyım bunun harici xemrexxx ne diyorsa hakkımda inanmayın fırsat bu fırsat yine hatırlatalım :A

Ahmed: Güzel. :Z Çiğdem bence reel hayatınla ilgili birçok bilgileri forumda herkes biliyordur. Bunu durum güncellemelerinden de takip ederken görmek mümkün. Reelde de fazla takmayan ve pozitif birisindir diye düşünüyorum. Ama bunları değil, ben senin özünde nasıl birisi olduğunu merak ediyorum. Duyguların, ruh halin vs. Nasıl birisi var Çiğdem'in bu hep pozitif gözüken kimliğinin altında.

Çiğdem: Çok neşeli enerji dolu birisiyimdir yanı kendimi bildim bileli böyleyim :A Ama karadenizler sevecen sıcak kanlı olurlar tüm karadeniz genleri bende mevcut fazlasıyla hemde :A
Şimdi zaten fotolarımdan güleç yüzlü olduğum anlasılıyor video görüntülerimden de o enerjimi görüceksinizdir . En önemlisi insanın sesi kişiliğinin aynasıdır sesimide duyucaksınız reelde olan enerjimi daha iyi hissediceksiniz :Z

Ahmed: Foruma geçelim istersen. :Z Hep en çok konuşulan isimlerden birisi olsan da hiç tartışmalara girmiyorsun ve buraya sadece eğlenmek için girdiğini diyorsun.
Bunlar okay, ama normal olarak bazı konulardan etkilenmen lazım bence, arkadaşların bazen seni savunurken kendileri tartışmalara girdiği halde sen buraya eğlenmeye girdim diyerek hep sakin duruyorsun. Son dönemlere kadar etkisi devam eden, devamlı ismin geçen ve benim programda da hep itiraflara damga vuran olaylar vardı bazı üyelerle, tüm bunlarla ilgili düşüncelerini almak istiyorum. Herşeyi bir kenara bırak ve tüm düşüncelerini bizlerle paylaş.

Çiğdem: Aaa şimdi arkadaşlarıma desteklerinden dolayı çok teşekkürler :bhr: Şimdi beni biliyorlar ben eğer geçmişte olaylı birisi olupta şimdi aman uzak durayım desem kırılma hakları var ama ben foruma geldiğimden beridir böyleyim :A Ve insanların beni sevmelerinde büyük özelliklerimden birisi şimdi 5 yıl sonra saçma kavgalara bulaşıp üyeleri hayal kırıklığına uğratamam :bhr: Ama arkadaşlarımı zamanında ayrı ayrı bende çok savunmuş haklarını korumuşumdur bunu onlarda zaten biliyor en önemlisi o :bhr:

Ahmed: Peki forumun senin hayatındaki yerinden bahsedelim. Tüm artıları ve eksileri ile forum ne ifade ediyor senin için? Bu kadar eğleniyorsan, demek ki burayı seviyorsun. Ama seni rahatsız eden durumlar da vardır elbet. Neler söylemek istersin bu konularda?

Çiğdem: Burası terapi gibi gerçekten ama eğlenmemde benim reel kişiliğimde çok önemli oluyor yanı gerçekte asık suratlı olsam burası ne kadar eğlencelide olsa eğlenemem . Tamam forumda smile atarım yazarım ama gerçekte asık suratla oldu sürece anlamı yok :ABenim yapım böyle foruma cuk oldum yanı tence kapak olduk :ABurası benim 2.ailem 5 yıldır neler paylaştık hiç sanal olarak görmedim burayı ben evimin oldu gibi bu forumunda kızıyım ve nasıl evlenip evden gidiceksem ve ailemin hep kalbinde kalacaksam bir gün burdan gidince benim yerim burada da ayrı kalmaya devam edeceğine eminim :bhr:

Ahmed: İstersen forumdan konuşmuşken 10 üye ismi vereyim ve sen onları yorumla. :Z

denizz19, kerem, xBUGRAx, Aserat, Billy Kane, serhatt, vadikızı, turkuazz, yatutarsa, MayısKralı (+ Ahmed :bhr: )

Çiğdem:


xBUGRAx : Buğrayı eskiden beridir tanıyorum ama biraz kapalı kutu gibi takılıyordu. Bu yıl açtık
onuda :A Şuan gerçekten çok iyi kıvama geldi :A Sohbetlere katılıyor ve güzel goy goy ediyoruz kendisiyle zaten kişilikli forumun saygı gören üyesiydi şimdi sohbetlere katılmasıyla birliktede saydım dısında sevgimide kazandı :bhr: İnş foruma daha ara vermez ve şuank ruh haliyle devam eder kendisi hakkında ufacık olumsuz düşüncem yok gerçi çoğu üyeler içinde öyledir eminim :bhr:

serhatt: Önceleride forumda takılıyordu ama tam olarak şu son aylarda yanı son 1 yılda diyeyim forumda benliğini buldu bence buna goy goycu başlarından olarak başta ben sevindim :A Çok samimi sevecen birisi güzel sohbetlerimiz oluyor Yiğite biraz huyu suyu benziyor :A Mesaj dışında konularda açmaya başlamış ki Aserat ve Yiğit dışında Reyting Tv konusu açan yok serhatt o yönden baya katkı sağladı ama beni mesajlar ilgilendiriyor tabi :A Benim yönetici adayım kendisi :A

vadikızı: Kendisini en eski tanıyanlardanım foruma gelmeden önce 2013 yılında vadi formundan tanışmıştık :A Foruma geldiğimde burada kaydı varmış ama benden 1 yıl sonra 2015 yıllarında aktif olmaya başladı.vadi formundan çıkıp burada takılmasında çok katkım vardır china abi ile birlikte Allah tekrar rahmet eylesin :(

MayısKralı: Adımutluluk nickiyle gelmişti bana MS de gelir gelmez düşük vermişti ozamanlar yarışmacıydım adınmutluluk ama bana mutsuzluk getirdin demiştim :AAma sonradan forumun neşesi oldu tuhaf yarışmaları biri bitiyor başka başlıyor :AÖzelden bir yarışmasında canlı yarıştık bir yandan ev işi yapıyorum bir yandan yarışıyoruz :FAdıma diziler yazmıştır kendisini severiz forumda yoktu gelmesine sevindik birlikte eğlenmeye devam :A

denizz19: Yine uzun soluklu eskiden beridir tanıdığım sohbetimiz olduğu üyelerden güzel eğlenceli sohbetlerimiz kendisiylede fazlasıyla olmuştur :A forumda yapılmayanı yapıp kendi seslendirdiği şarkıları gönderiyordu ama Bangır Bangır da biraz goy goy un tozunu sanırım fazla kaçırdık forum olarak ve daha
göndermiyor :A Gerçi kendine göre başka sebepleride varmış tekrar gönderir bir gün diyelim :A

Billy Kane: Forumun uzun soluklu ve önemli taşlarından birisidir kendisi öyle kavgalara pek bulaşmaz pozitif eğlenceli üyelerinden kendisini gerçekten severiz. Yakışıklıda maşşllah ama yinede öyle fotolar artık foruma atma kim vurduya gidebilirsin zaten cookies Nuri Alço müziği açmış dolaşıyor :F Ertuğrulu çok severdi dizi onun için çok kavgaları olmuştu china abiciğim onları takdir ederdi ama sonradan onuda bırakmanı iyi ki görmedi bu bırakma huyunda en şey olanı :A Ama böyle kabul ettik senide bizleri bırakma yeter ayoll :A

Aserat: Foruma açtığı konular ile büyük katkısı olan birisi o konuda çok kez söyledim hakkınıda zaten yiyemeyiz sonuçta bizimde goy goy etmemiz için konular lazım Aserat bir bakıma bizi besliyor :A Sohbetlere katılmasını çok tavsiye ediyordum gerçi açılmaya başladı onuda açacaz gibi :A Yine forumda adıma diziler yazan üyelerden birisi başarıların devamını diliyorum :A

yatutarsa: Sıkı bir Gülşen hayranıdır 2014 2015 yıllarında daha forumda katılımcıydı MS katılıyordu etkinliklerde görebiliyorduk ama ne olduysa son 2 yıldır falan kendisini kapattı tekrar yarışmalarda etkinliklerde görmek isteriz kendisini oda forumun uzun soluklu önemli taşlarından birisi sonuçta çağrımızı yapalım :A

kerem: Halef olarak takılıyordu forumda sessiz sakin az yazan birisiydi bir gece destere ile bizle yazmaya başladı ve iyice açıldı mesaj yazmasında destere ile katkımız çok olmuştur :A Forumun kısa sürede sevilen yeni üyelerinden oldu bir ara kavgaya çok bulaşır şikayet çok alırdı çok savunmuşumdur kendisini ama doğru olduğuna inanarak tabikide çünkü samimiyetimiz bile yoktu şuank kı gibi :A Forum adına çok karamsardı buranın aile ortamından bahsettim moral verdim foruma bağlanmasında da çok katkım olmuştur gerçi Harunu kaptı yine kendim ettim kendim buldum :A Ve yaşadığı yeri daha bilmiyor Alamanya :A

Ahmed: Önce sunucudan başlayalım bende rakip sunucu olarak sana kıyak geçeyim :ASenin öyle kavgalarına hatırlamıyorum gayet pozitif efendi üyelerindensin forumun . Ortamı germeye çalışdığına şahit olmadım .Fotonuda gördük benden güzelsin demiştim huyun suyun gibi tipinde şeker gibi çocuksun vlla :A Olumsuz bir düşüncem sana karşı yok gerçekten tekrar aktif olmana birlikte yönetimde olmamıza seviniyorum :A

turkuazz: Sessiz sakin efendi birisi kavga gürültüye karışmaz ortak noktamız çoktur kendisine her konuda yardımcı olmaya çalısıyorum yarışmlarımda çok yardımım dokunmuştur ayrıca yabancı dizilerde ortak dizilerimiz var şarkıcı konularında ortak noktamız çok var Tilki Kız konusunda en aklı başında kişilerden biri kısaca böyle devam eder umarım iyi anlaştığım üyelerden birisi :A


Ahmed: Hadi 8 klişe soruluk kısmımıza geçelim. :Z

1 Aşka inanırmısın? / Daha önce aşık oldun mu? / En son sevgilin ne zaman oldu?

- 3 Sevgilim olmuştu bunun ikisi lise döneminde sonuncusu ise üni döneminde 2012 yılında olmuştu yanı 6 yıldır o işlere daha bulaşmadım bu saatden sonra flort bana yakışmaz olucaksa nişan olur. Aşka inanıyorum ayoll oyüzden sanırım tekliflere atlamadım çünkü şu dönemde arkadaşlıktan farkı yok beklediğim aşkı bulursam zaten evlenirim :A

2 Senin için ideal erkekte olması gereken en önemli özellikler nelerdir? / Kafandaki ideal erkeye az bile olsa yakın olan forumda üye var mı?

- destere :A Hazır Harunda yok forumda duyamaz diyecemde Alamancı kerem yetiştirir :F Benim evleneceğim kişi benim gibi olacak eğlenceli olacak ciddi asık suratlı olmayacak onları ciddi önemli bir şey olunca yapar ama genel olarak hep güleryüzlü sempatik bir erkek olacak tipi hiç önemli değil aslında destere ile huyumuz tencere kapak gibi erkek modum gibi :A

3 Nasıl bir evlilik teklifi almak istersin?

- Aaa şunu diyeyim var tabikide her kadın gibi benimde hayal ettiğim teklif çeşitleri ama bunlardan birisi olmasını istemiyorum ozaman anlamı ne :F Aklımda olmayan her teklif olur yeter ki bana sürpriz olsun aklımda olmayan olsun :A

4 Şimdiye kadar en çok para harcladığın şey nedir?

- Alış veriş :F Ben teklojiye para harcamam leptobum 10 yıllık :F Telefonumda öyleydi doğum günümde amcam yenilemişti :A Ama kıyafet çanta ayakabı kısaca alışveriş tutkunluğum var dolaplarım doldu taştı ama vitrinde görünce dayanamıyorum buda kadınsal bir gen diyeyim teknoloji harcamalarından bence iyidir yinede 1 telefon parasına bir sürü kıyafet :A

5 İlk öpücüğün oldu mu? Olduysa kaç yaşında. :A

- "Cevapsız"

6 Kendinde en sevdiğin / en sevmediğin özellikler nelerdir?

- Sevdiğim özelliğim enerjim hayat dolu olmam aslında beni tanıyanlar reel olsun forum olsun çevrem bu özelliğimi seviyor oyüzden bende seviyorum :A Sevmediğim özelliğim yok :F Eksik yönlerim her insan gibi vardır ama hiç üzülmedim ben kendimle dalga geçebilen birisim zaten forumda hiç şunu bunu biliyorum
diye değil hep bilmediğim şeylerle dalga geçerek sohbetlerim olur her insanda olması gereken bir şey bence samimiyet,burnundan kıl aldırmayanları sevmem :A

7 Şu an ilk aklına gelen 3 dileğin nelerdir?

- 1 Annem ve Babamın çok uzun yıllar yaşaması
2 Forumda olan aileminde sağlıklı yaşaması ve aramızda olmayanlarında dönmesi
3 Zamanı gelince mutlu huzurlu bir yuva kurabilmek 1 tanede kendime dileyeyim bir şey olmaz sanırım :A

8 Bir kızı mutlu etmenin yolu nedir?

- Çok değişiyor bana bir çiçek bile mutlu eder ama bazı kızları pahalı hediyeler ile bile mutlu edemezler fazlasında gözü olur yanı çeşit çeşit insan var :A Hangi erkeğin kısmetine kim düşerse, dilerim forumda olan sizlerin kısmetinize iyi birileri düşer ki bu devirde hele yeni nesil fena benden uyarması ayoll :A


Ahmed: En heyacanlı kısıma geldik. :Z Senin resmini birçok kişi gördü, ama videolu olarak gören yoktur diye düşünüyorum. O yüzden senden güzel bir yeni olan resmin veeeeeeee bir video bekliyorum. Ay çok heyecanlı. Merakla bekliyoruz. :Z

Çiğdem: Evet köyümden sizlere çalışırkan 2 tane video 1 tane foto hazırladım ve sesimi duymak isteyenlere biliyorsunuz rahmetli dedemi çok severdim küçük yeğenime dede dedirtme provası yaptık enerjimi daha iyi hissedersiniz. Pazartesi akşamı evimde olacam sizleri özledim :Z:Z:Z


2415incig3688493.png





Ahmed: Teşekkürler Çiğdem, çok samimi bir sohbet oldu. :Z
 

xemrexxx

Favori Üye
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
181,545
Reaksiyon puanı
132,474
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
İtiraf 1 de @Çiğdem- in 4n1k etkisinde kaldığı açık :A @xBUGRAx

Melek teyze ve İsveç cadolozu Ka taş düşsün başınıza :A

@Bully sen yokken. Arkandan neler dendi bence birkaç kişiyi döv ama @serhatt la @vadikızı yokken döv sert erkek seviyorlar üstüne kalırlar sonra:A
 

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
97,215
Reaksiyon puanı
62,836
Puanı
1,060
İtiraflar Dosi-vadikızı-Bully-Deniz-Çiğdem beşgeninde geçmiş,bu itirafları yapanları çok merak ediyorum,hepsinde iki yüzlülük havası var..
 

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
97,215
Reaksiyon puanı
62,836
Puanı
1,060
İtiraf 1 de @Çiğdem- in 4n1k etkisinde kaldığı açık :A @xBUGRAx

Melek teyze ve İsveç cadolozu Ka taş düşsün başınıza :A

@Bully sen yokken. Arkandan neler dendi bence birkaç kişiyi döv ama @serhatt la @vadikızı yokken döv sert erkek seviyorlar üstüne kalırlar sonra:A
İki laf arasında yine beni araya kattın ya yuh sana :A
 

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
İtiraf 4 - Bu benim sorunum ben Dosi'nin lafından rahatsız olmuyorum. :A

İtiraf 14 - Cümleyi çözemedim biri çözebildiyse bana söylesin ne anlatmak istemiş acaba önce cümle kurmayı öğren de sonra itiraf yap :A

İtiraf 15 - İğrenç mide bulandırıcı ithamlarında hiçbir zaman bulunmadım yalan söylemekte son nokta. Evet sinir etmek için çeşitli şeyler söylüyorum tipiyle alakalı ama gurur kırıcı ifadeler kullanmam amacına ulaşamazsın buradan :A Ayrıca kendi tipimi de beğenmediğimi ama sempatik olduğumu defalarca dile getirdiğim de bir gerçek ki ı ıh bu da gol olmadı itirafçım. :A

İtiraf 19 - Yalnız bu çıplak fotoğraf mevzusuna bakacak olursak Parlak Takımı yarışmasında ve daha öncesinde denizde çıplak fotoğrafımı çok önceden ben paylaşmıştım yani benden sonra paylaşan Billy Kane ama ben bunu bu şekildeyken sorun etmezken sen onu o şekilde sorun etmişsin vücudun güzelse sen de paylaş kesin kötü vücudun var ıyy kıllı :F
 

Dosi

Süper Mod.
Katılım
10 Mart 2015
Mesajlar
85,202
Reaksiyon puanı
107,896
Puanı
1,060
İtiraf 4 - Bu benim sorunum ben Dosi'nin lafından rahatsız olmuyorum. :A

İtiraf 14 - Cümleyi çözemedim biri çözebildiyse bana söylesin ne anlatmak istemiş acaba önce cümle kurmayı öğren de sonra itiraf yap :A

İtiraf 15 - İğrenç mide bulandırıcı ithamlarında hiçbir zaman bulunmadım yalan söylemekte son nokta. Evet sinir etmek için çeşitli şeyler söylüyorum tipiyle alakalı ama gurur kırıcı ifadeler kullanmam amacına ulaşamazsın buradan :A Ayrıca kendi tipimi de beğenmediğimi ama sempatik olduğumu defalarca dile getirdiğim de bir gerçek ki ı ıh bu da gol olmadı itirafçım. :A

İtiraf 19 - Yalnız bu çıplak fotoğraf mevzusuna bakacak olursak Parlak Takımı yarışmasında ve daha öncesinde denizde çıplak fotoğrafımı çok önceden ben paylaşmıştım yani benden sonra paylaşan Billy Kane ama ben bunu bu şekildeyken sorun etmezken sen onu o şekilde sorun etmişsin vücudun güzelse sen de paylaş kesin kötü vücudun var ıyy kıllı :F
Canım o mesajımın bir önceki itirafa gönderme olduğunu anlayamamış eleman :A:A
16 numarayı yapan kişide gözlük taksın :A
Yine aynı şeyler :A
Senin 'sexy' resmin olay olmuş :A
 

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
97,215
Reaksiyon puanı
62,836
Puanı
1,060
İtiraf 4 - Bu benim sorunum ben Dosi'nin lafından rahatsız olmuyorum. :A

İtiraf 14 - Cümleyi çözemedim biri çözebildiyse bana söylesin ne anlatmak istemiş acaba önce cümle kurmayı öğren de sonra itiraf yap :A

İtiraf 15 - İğrenç mide bulandırıcı ithamlarında hiçbir zaman bulunmadım yalan söylemekte son nokta. Evet sinir etmek için çeşitli şeyler söylüyorum tipiyle alakalı ama gurur kırıcı ifadeler kullanmam amacına ulaşamazsın buradan :A Ayrıca kendi tipimi de beğenmediğimi ama sempatik olduğumu defalarca dile getirdiğim de bir gerçek ki ı ıh bu da gol olmadı itirafçım. :A

İtiraf 19 - Yalnız bu çıplak fotoğraf mevzusuna bakacak olursak Parlak Takımı yarışmasında ve daha öncesinde denizde çıplak fotoğrafımı çok önceden ben paylaşmıştım yani benden sonra paylaşan Billy Kane ama ben bunu bu şekildeyken sorun etmezken sen onu o şekilde sorun etmişsin vücudun güzelse sen de paylaş kesin kötü vücudun var ıyy kıllı :F
Tatlım biz seni biliyoruz tahriklere kapılma,bırak seni kıskanmaya devam etsinler :A
 

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
97,215
Reaksiyon puanı
62,836
Puanı
1,060
@Çiğdem- Çiko'm çok güzel şeyler yazmışsın egomu fazlasıyla tatmin ettin seviyorum seni iyi ki varsın :bhr: O tahtını bana bırakma vaktin geldi artık yönetime geçmeye hazırım :F

@Ahmed ciğim emeğine sağlık süper olmuş :bhr:
 

Angelica

Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,946
Reaksiyon puanı
57,096
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Cevap vermeyeyim dedim ama ben şunun açıklamasını yapayım Çiğdeme ben evet senden 1 yıl önce foruma kayıt oldum her gün ara ara baktım ama forumda etkin olmamdaki en büyük katkı rahmet china abimdir vadi konusunda geldiğimde o içten karşılaması beni foruma bağlamıştı ;)
 

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Canım o mesajımın bir önceki itirafa gönderme olduğunu anlayamamış eleman :A:A
16 numarayı yapan kişide gözlük taksın :A
Yine aynı şeyler :A
Senin 'sexy' resmin olay olmuş :A
Aynen zaten olay olacağını bildiğim için paylaştım iyi prim yaptım :A

Tatlım biz seni biliyoruz tahriklere kapılma,bırak seni kıskanmaya devam etsinler :A
Sağ olun canlarım :A
 

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Cevap vermeyeyim dedim ama ben şunun açıklamasını yapayım Çiğdeme ben evet senden 1 yıl önce foruma kayıt oldum her gün ara ara baktım ama forumda etkin olmamdaki en büyük katkı rahmet china abimdir vadi konusunda geldiğimde o içten karşılaması beni foruma bağlamıştı ;)
Helal be Meleğim işte böyle kodun mu oturt :F