İçerde 35. Bölüm Yorumları

MasacRE

Favori Üye
Katılım
5 Ocak 2012
Mesajlar
32,523
Reaksiyon puanı
28,160
Puanı
1,059
Büyük kavuşma şerefine avatarıma dayak arsızı Mert'i de aldım :D @Bully @Çiğdem-

-İçerde misin Umut?
-İçerdeyim abi.

Coşkun büyük adamsın Coşkun :A

Çiğdem sen de bırak artık şu Sarp nefretini bir araya geldiler kardeş olduklarını anladılar sen hala nefret ediyorsun adamdan :A
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
Büyük kavuşma şerefine avatarıma dayak arsızı Mert'i de aldım :D @Bully @Çiğdem-

-İçerde misin Umut?
-İçerdeyim abi.

Coşkun büyük adamsın Coşkun :A

Çiğdem sen de bırak artık şu Sarp nefretini bir araya geldiler kardeş olduklarını anladılar sen hala nefret ediyorsun adamdan :A
sarp mertten önce gebermeli diziyi biz kapacaz yeni hedefimiz bu :A :A :A @Bully
 

MasacRE

Favori Üye
Katılım
5 Ocak 2012
Mesajlar
32,523
Reaksiyon puanı
28,160
Puanı
1,059
hayırr sarp ölüp mertin diziyi kapatması lazım 38.bölümde egbersin 1 bölüm mert tek absrol olucal :A :A :A

Of pes ya ikisi birlikte Celal'i öldürsün diyeceği yerde dediği lafa bak :A Hadi Sarp'ı geçtim Füsun'a da acımıyorsun ana o be ana kalpsiiz :A
 

Doğu

Favori Üye
Ölümsüz Üye
Katılım
26 Ekim 2015
Mesajlar
13,700
Reaksiyon puanı
20,686
Puanı
860
Konum
Ankara
Destansı bir bölüm..
Tam her şey bitti Coşkun öldü işler boka sardı derken beşinci günün şafağında bastonuyla beliriverdi adam gibi adam :Z

Bölümde en irrite olduğum tip Gökhan oldu. Erdoğan gibi sürekli ''Ya sen kimsin ya?'' dedim sıfatını ekranda görünce. :A Ayrıca Feridun komisere bir şekilde ulaşılamaması da enteresan olmuş. Sarp'ın o yeni gelen müdüre oracıkta söylemesi lazımdı. Can havliyle aklına gelmedi demek ki :)

Sarp patlayıcıları ve silahları almaya Dayı'nın mekanına gitti. Ah be dayı az mı Hasan Sabbah hikayeleri anlatmadın bize orada buğulu sesinle. Özledim ulan Ramiz dayımı. Hey gidi günler hey. Yapım şirketi o mekanı kullanarak bize ''yıllar sonra İçerde'yi de böyle hatırlayacaksınız'' mesajını verdi :) Hakikaten yıllar sonra İçerde'yi en az Ezel kadar saygıyla ve özlemle anacağız. Bitiyor lan 4 bölüm kaldı :T: :T

Sarp'ın Celal'e korku pompalaması da yine Ezel'i akıllara getirdi. ''Korku evinizden içeri girdi.'' repliği kulaklarımda çınladı. Çatıdaki Müdür ile olan flashbacki de cuk diye oturmuş. Alyanak ve bayık bakışlı Berke'nin Sarp'ı kurtardığı sahne de çok sağlamdı. Alyanak'ın çapının çok üstünde bir kurtarma operasyonuydu hayret ettim :A Hatta maskenin içinden o klasikleşmiş gülüşünü duyunca sağlam bir kahkaha attım adam bizzat gelmiş operasyona :F

Vee malum kavuşma sahnesi. Tüylerim mızrak gibi oldu. ''Acaba nasıl öğrendiler?'' diye soramadım bile kendime o derece vurucu bir sahneydi. Arkadan Coşkun'un belirmesi önümüzdeki son 4 bölümde Celal vs. Mert-Sarp-Coşkun izleyeceğimizin spoilerı niteliğindeydi :)

Bölüme ve genel olarak yapacağım tek eleştiri Kudret karakterine olabilir. Ay yapım dizileri arasında en çapsız düşman karakteri olabilir. Gelişi, müziği, sunuluşu efsaneydi ama içi boş bomboş bir adam. Uğur Yücel biraz bir şeyler yapmaya çalışıyor ama adama biçilen rolün ağırlığı yok karakterin derinliği yok hikayesinin albenisi yok. Mesela bir Kenan Birkan öyle miydi. Adam ilk sezon in miydi cin miydi belli değildi. Altından çok derin kökleri olan bir hikaye çıktı. Bu tadı alamadım hiç Kudret'te ben. Keşke o yönden de tatmin olsaydım ama maalesef durum bu. :)

Son olarak; Toygar Işıklı, sen muhteşem bir detaysın :bhr:

 

WesTxCoasT

Favori Üye
Katılım
22 Mayıs 2011
Mesajlar
14,505
Reaksiyon puanı
2,448
Puanı
609
Konum
İzmir
Bölüm enfestoydu birkaç mantık hatası olsa da son yarım saat herşeyi unutturdu diyebilirim. :D
 

Sherlock

Süper Mod.
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
32,069
Reaksiyon puanı
47,672
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Bazı mantık hatalarını saymazsak; kelimenin tam anlamıyla 'Efsane' bir bölümdü.

Bölüme Sarp'ın tutuklanmasıyla başladık. Ardından Gökhan'ın tam anlamıyla 'saçma' hareketlerini izledik. Sarp polis olduğunu söyledi, Yusuf Müdür'ü öldürmediğini söyledi ancak Gökhan Sarp'ın söyledikleri doğru olmasına rağmen ona inanmadı ve gereksiz hareketler yaptı, keşke Sarp'ın polis olduğuna dair her şeyi yok etmeden önce onu gerçekten dinleseydi, Yusuf Müdür'ün kemiklerini sızlattı.

Onun dışında dizinin polisiye kısmı gerçekten güzel işlenmiyor. Yusuf Müdür'ün ölümüyle ilgili ne bir olay yeri inceleme, ne bir otopsi falan yapıldı. Sarp'ın ifadesi doğru düzgün alınmadı. Sarp ifadeye alınsaydı organizeye Yusuf Müdür'ün yerine gelen müdüre söylerdi, Feridun Müdür'ün her şeyden haberdar olduğunu. Doğrudan savcılığa sevk ettiler Sarp'ı.

Sarp'ın savcılığa sevkedilirken kaçırılmasıyla birlikte film tam anlamıyla koptu. Sarp'ı kaçıranın Alyanak ve ekibi olması güldüren bir detaydı. Yıldıray Şahinler muhteşem oynuyor Alyanak karakterini. Bu sahnenin ardından Sarp'ın etrafa korku salmasını izledik. Efsane sahnelerdi. Celal'i gerçekten korkuttu Sarp.

Daha sonra Coşkun'un Mert'i aradı ve gerçekleri itiraf edeceğini söyledi. Ama sanırım Mert bunun öncesinde tüm gerçekleri öğrenmiş ve abisi Sarp'la bir plan yapmıştı. Yani bu kısım ve bundan sonra yaşananlar Yılmaz Brothers ve Coşkun üçlüsünün bir oyunuydu Celal'e karşı. Celal'in Mert'e şüphesiz bir şekilde güvenmesini sağladılar, tıpkı ilk bölümde Sarp'ın, Celal'in güvenini kazanması gibi.

Son sahne ise Türk televizyon tarihinin belkide en güzel kavuşma sahnesiydi. Hem Çağatay Ulusoy, hemde Aras Bulut İynemli muhteşem oynadılar. Yönetmende Uluç Bayraktar olunca ortaya efsane bir kavuşma sahnesi çıktı. Tüylerimizi diken diken etmeyi başardılar. Bu arada çalan müziği de unutmamak lazım Toygar Işıklı farkını ortaya koydu bir kez daha.

+İçerde misin UMUT?
-İçerdeyim, ABİ!


Kısaca mantık hataları olsa da o kavuşma sahnesi, kötü olan ve mantıksız olan ne varsa unutturdu. Çok iyi kurgulanmış bir bölümdü. Önümüzdeki bölüm geriye dönük flashbackler eşliğinde iki kardeşin büyük sırrı nasıl öğrendiğini hep birlikte izleriz. En az bu bölüm kadar efsane olacak 3 bölüm bizleri bekliyor. Merakla bekliyorum kalan bölümleri.

Son olarak değinmeden geçemeyeceğim Ramiz Dayı'nın mekanını görmek duygulandırdı. Orada Dayı'dan ne hikayeler dinledik, ne nasihatler aldık. Bir çok kez 'Yeğeeeen' diye seslendi o mekandakilere. O mekanı bir kez daha görmek, hemde İçerde'de görmek tüylerimizi diken diken etti ve Ezel dizisine gitmemize Ramiz Dayı'yı hatırlamamıza vesile oldu.
 
Son düzenleme:

Turkuazz

Favori Üye
Katılım
4 Eylül 2015
Mesajlar
17,718
Reaksiyon puanı
13,197
Puanı
860
Konum
Dünyadan
Bölümü sonunda izledim..bölüm iyiydi ama keşke birkaç mantık hatası olacak durumlar olmasaydı daha iyiydi..
Gökhan'ın Sarpın Polis olduğuna dair kaydı silmesi çok saçmaydı,çünkü normal bir polis Bu tarz bir kaydı bilgisayardan bu kadar kolay silmesi mümkün olamaz.o şekilde isteyen sevmediği birinin kaydını kolayca silmiş olurdu bu açıdan iyi olmadı..
Öbür yandan Alyanakın Sarpı kaçırdığı sahne çok muazzam bir sahneydi..Sarpın ortalığı patlattığı sahnede muazzamdı..
Dizinin akışı oldukça iyiydi bu bölümde.bir sonraki bölümde flashback olacaktır,çünkü birçok soru yanıtlanmadı aslında..
Son sahne çok dokundurucuydu..Sarp Umut kavuşması oldu.Sarp ile Umut Coşkun'un yardımıyla artık birbirini tanıdılar..Coşkun Sarp ile Umut'u kavuşturarak büyük bir iyilik yapmış oldu..dizinin son sahnesi Tarihi bir an oldu..ayrıca son sahnedeki cümle dizinin boyutunu biraz daha farklı bir konuma dönüştürdü..İçerdemisin Umut..İçerdeyim Abi..