İçerde 25.Bölüm Yorumları

MasacRE

Favori Üye
Katılım
5 Ocak 2012
Mesajlar
32,523
Reaksiyon puanı
28,160
Puanı
1,059
Görüntüler Sarpta da vardı. Her şeyi Sarp ayarladı rahat olun :D
 

MasacRE

Favori Üye
Katılım
5 Ocak 2012
Mesajlar
32,523
Reaksiyon puanı
28,160
Puanı
1,059
Galiba bu sefer gerçekten önemli bir gelişme oldu. Bir tarafta Kudret Mert'in içerde olduğunu öğrendi diğer tarafta da Sarp Celal'e Umut'u soruyor. Buradan da geri dönüş yapıp hiçbir şey olmamış gibi devam etmezler umarım diziye artık sırlar çıksın ortaya ne olacaksa olsun :D

@Çiğdem- bu bölüm de Sarp şov yaptı be Celal Mert'e bir görev verdi seninki onu bile beceremedi eline yüzüne bulaştırdı :A
 

Doğu

Favori Üye
Ölümsüz Üye
Katılım
26 Ekim 2015
Mesajlar
13,700
Reaksiyon puanı
20,686
Puanı
860
Konum
Ankara
Bölüm harikaydı. Baştan sona muazzam kurgulanmış. Kudret bir geldi pir geldi.

Aslında Kudret karakteri ilk başta çok çapsız geldi gözüme. Adı gibi daha kudretli bir giriş bekliyordum fakat direk Celal'e şantaj yaparak gelince hayallerim suya düşmüştü. Fakat bu bölümün sonunda Mert'i çözmesi (hatta Sarp'ı da çözdü zannımca. Çünkü Alyanak'tan malumat alırkene polis olduğunu öğrenince işkillendi) ve Uğur Yücel'in karaktere kattığı ufak dokunuşlar beni iştahlandırdı.

Sarp kafasına göre işler yapıyor Celal'i aklınca sorguya çekmesi büyük aptallık. Çünkü kurt Celal ince görüp aslında Sarp'ın ne maksatla yanına girdiğini anlayacaktır. Mapus damında da zibilyon tane adam kendisine hürmet ettiğinden ötürü Sarp'ı şişletmesi pek de zor olmayacaktır :)

Dizide beni rahatsız edem şeylerden birisi de şu reklam olayı. Yahu kardeşim ben reklama senaryo yazıldığını ilk kez bu dizide gördüm. Yok ezber bozanmış, yok yeni hayat yeni arabaymış, yok plak satışıymış letgoymuş yeter da. Tamam bir değil iki değil reklam alın almayın demiyoruz da ürün yerleştirmeye sahne yazmak nedir anasını satıyım? :A

Dizide sırlar yavaş yavaş açığa çıkacak. Ezel'de olduğu gibi iki yaşlı kurtun hikayesi üzerine yoğunlaşacaklar diye düşünüyorum. Bir de Kudret'in hamisi şöyle psikopat bir karakter gelirse tadından yenmez :A Aşırı çakma olur ama izlemesi de harika olur bee :)

Ayriyetten şu Alyanak'ın yanındaki eleman Berke'ye hayranım. Adam favori karakterim. Belki de Türk dizi tarihinin en marjinal karakteri olabilir Burhan Altıntop'tan sonra. Adam harika oynuyor Alyanak ile zaten yarıyorlar maşallah. Dizinin boş tayfası bile muazzam. Her birini izlemek ayrı bir keyif. :)
 
Son düzenleme:

Yakamoz-Asi

Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,218
Reaksiyon puanı
29,167
Puanı
1,061
Bölüm bazı kesimlere sıkıcı gelmiş olabilir lakin bence de baştan sona çok iyi kurgulanmış bir bölüm oldu. Kozlar paylaşıldı, herkes amacını belli etti, tarafını belli etti. Yeni oyuncular cuk diye oturdu bence.

Sırlar tek tek artık öyle bir noktaya gidiyor ki, patlama an meselesi. Ama bence Sarp'ın planı tutmayacak gibi geliyor bana. Kudret, Mert'i nasıl çözdü merak ettim doğrusu. Yani onun içerde olduğunu nasıl anladı. Ayrıca @Doğu 'ya katılıyorum Alyanak ile konuşurken Sarp'dan da şüphelendi.

Çoşkun'un yüzünün görünmesi iyi oldu, en azından unutturulmadı izleyiciye.

Handan-Sarp sahneleri güldürdü, kucakladığı sahne falan. Berke de fena ya. Adam süper.

Minik'in sahnesi var Teyzemiz ile kopardı beni. İsmin ne oğlum, cevap Minik. :F o sahne kaç kere çekildi merak ediyorum. İnsan gülmekten duramaz. :A

Ben ek olarak Celal'in bir plan yaptığını, hatta planın içinde kendi hanımının olduğunu da düşünüyorum. Zira Melek kendi kendine ben Avukatıyım demez. Polisler gelmeden bir konuşma oldu ve bu da bir flashback olacak.

Şevko'nun ölmediğine de sevindim, iyi bir karakter. Bu aralar Davut çok pasif kaldı sadece.
 

MEnes

Moderatör
Katılım
18 Ekim 2015
Mesajlar
17,270
Reaksiyon puanı
19,072
Puanı
860
Konum
İstanbul
Muazzam bir bölüm olmuş. Son yarım saati soluksuz izledim. Adamlar bu bölümle çıtayı dağlara çıkarmışlar. Ezel misin be mübarek dedim izlerken. Artık bu dakikadan sonra ana hikayenin ilerleyeceğine ikna oldum. Senaristler de sorumluluk alıp olayın gidişatını değiştirmeye karar vermişler. Buna etken olarak da Kudret karakteri kullanılmış. Senaryodaki tekdüzeliğe son vermek için böyle bir karakteri kullanmışlar ve iyi de yapmışlar.

Kudret'in kurguladığı durum çok iyiydi. Celal'in gizli sırları ortaya çıkacak dedi ve hissetti oraya adamını yollayacağını. Olan da Mert'e saftirik güle oynaya gittiği yerde enselendi. Kudret'in böyle zeki bir karakter olması çok iyi olmuş. İki yaşlı kurtun akıl oyunlarını izlemek muazzam olacak aynı Ramiz Dayı - Kenan Birkan gibi. O seviyeye çıkabilirler mi emin değilim ama yine de muazzam olacağı kesin. Uğur Yücel karaktere baya etki etmiş muazzam oynamış. Karakter de çok değişik bir yapıda olmuş. Sert görünümlü ama zeki, bir o kadar da kurnaz. Sadece basit şantaj ve mafya numaraları olmadığını bu bölümde gösterdiler eykileyici olmuş.

Şimdi hikayenin hangi kısmını ne kadar açık edecekler bilmiyoruz. Annesi öğreniyor gözüküyor önümüzdeki bölümde. Bu olması gereken hatta geç kalınmış bir gelişme. Ama Kudret'in bu kozu nasıl kullanacağu muamma. Veya Sarp Celal konuşmasının nereye gideceği büyük soru işareti. Çünkü Sarp o konuşmayı yaparsa aslında kendini açık da etmiş oluyor. Bence o konu şimdilik bir kenarda kalacak o konuşma Sarp'ın planladığı gibi gitmeyecek. Yine de bu dakikadan sonra daha önceden de dediğimiz gibi dizi durmayacaktır artık, müthiş bölümler izlemeye devam ederiz gibi duruyor. :)
 

Turkuazz

Favori Üye
Katılım
4 Eylül 2015
Mesajlar
17,718
Reaksiyon puanı
13,201
Puanı
860
Konum
Dünyadan
Çok iyi bir bölümdü sizin ayrıca son sahneleri oldukça keyifliydi,sırlar artık ortaya çıkmaya başlıyor