Parlak Takımı devam ediyor olsa bu ekipten ayrı bölüm çıkardı.
Gün içinde seçimlerimi bildiririm.
Hayret sen seçim yapmazdın hepsi derdin Eee yaşlandınn hepsine yetemezsin artıkın haklısınGün içinde seçimlerimi bildiririm.
Yoo ne alaka, tipsizler de var o yüzden seçim yapmaya mecburum.Hayret sen seçim yapmazdın hepsi derdin Eee yaşlandınn hepsine yetemezsin artıkın haklısın
Yoo ne alaka, tipsizler de var o yüzden seçim yapmaya mecburum.
Teyzoş işte emily de serhat gibi edepsiz olsa çoktan vermişti hepsine yani karar vermiştiBu nasıl bir dizi ya görüyorum reklamını Emily kararını verdi diye çıkıp duruyor sürekli
Teyzoş işte emily de serhat gibi edepsiz olsa çoktan vermişti hepsine yani karar vermişti
Edepsiz sana benzer ucube.Teyzoş işte emily de serhat gibi edepsiz olsa çoktan vermişti hepsine yani karar vermişti
Sen hangisini seçerdinHee bunlardan birini seçecek hayırlısını seçer inşAllah
Hoşttt sen önce koca totonu kaldır.@Ahmed bacım da konuya
------
@cookies ve @Maskeli Fedai de @serhatt tan sonra gerçek erkek görmüş olurlar
Hoşttt sen önce koca totonu kaldır.
Teyzoş yerli malı diyorsun demek sizin Rahmetsiz @Çiğdem hep ithal angusları seçerdi en sonunda giresunlu bir fındık toplayıcısına kaldı bence ibret alın
Osmanlı bile böyle çökmedi. .ssTeyzoş yerli malı diyorsun demek sizin Rahmetsiz @Çiğdem hep ithal angusları seçerdi en sonunda giresunlu bir fındık toplayıcısına kaldı bence ibret alın
Teyzoş yerli malı diyorsun demek sizin Rahmetsiz @Çiğdem hep ithal angusları seçerdi en sonunda giresunlu bir fındık toplayıcısına kaldı bence ibret alın
7.yi de seçer yarısını götürürsün listeyi diye tahmin etmiştim3
4
5. fotodaki oğlanları seçerdim.
Osmanlı bile böyle çökmedi. .ss
Serhatın ilerideki mesleğiNasip kısmet