Unutur muyum hiç@eskici kullanmayı unutma
Bana göre hava hoş ne de olsa 1 saat sürem var. Yarışmacı sayısı azalınca gitgide sonuçlarla uğraşmak daha kolay bir hal alıyor zaten. Final puanları stabil diyebilirim de elenen kısma gelirsek 3-4 kişi başbaşa gidiyor diyebilirim. Yarınki son oylar her şeyi belirleyecek artık.
Bakalım oylarım açıklanınca da gülebilecek mi yaşlı kurtKullanırım bu gece
1 vermediysen gülerBakalım oylarım açıklanınca da gülebilecek mi yaşlı kurt
@eskici tarihte böyle kazık görülmemiştir derim@eskici bu hafta sıralama yapamıyor ve özel jüri olarak bu hafta özel puanlar kullanmak istiyor. Karar siz yarışmacılarımızın. @Çiğdem @Tolstoyevski @Ahmed @slhttnmtl @denizz19 @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Özgür @The_Erinch
Aşırı merak ettim böyle deyince.Bana göre hava hoş ne de olsa 1 saat sürem var. Yarışmacı sayısı azalınca gitgide sonuçlarla uğraşmak daha kolay bir hal alıyor zaten. Final puanları stabil diyebilirim de elenen kısma gelirsek 3-4 kişi başbaşa gidiyor diyebilirim. Yarınki son oylar her şeyi belirleyecek artık.
Özel jüri olup bana yüksek versin diğer hepsine 1. Ödemesini yaparız aşkom. @eskici@eskici bu hafta sıralama yapamıyor ve özel jüri olarak bu hafta özel puanlar kullanmak istiyor. Karar siz yarışmacılarımızın. @Çiğdem @Tolstoyevski @Ahmed @slhttnmtl @denizz19 @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Özgür @The_Erinch
Herkese aynı puanı ver canım 9 😂😂😂 @eskici@eskici bu hafta sıralama yapamıyor ve özel jüri olarak bu hafta özel puanlar kullanmak istiyor. Karar siz yarışmacılarımızın. @Çiğdem @Tolstoyevski @Ahmed @slhttnmtl @denizz19 @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Özgür @The_Erinch
1 den büyükse @eskici dediği gibi.. 😉 Bu saatten sonra verdiğin 2 bile adamı ipten alır yada şampiyon yapabilir 👌 Not: Sen bana kıymazsın değil miiii canı mmmmmmmm 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺Bakalım oylarım açıklanınca da gülebilecek mi yaşlı kurt
Diğer jüriler gibi düzgün kullanacaksa neden olmasın.@eskici bu hafta sıralama yapamıyor ve özel jüri olarak bu hafta özel puanlar kullanmak istiyor. Karar siz yarışmacılarımızın. @Çiğdem @Tolstoyevski @Ahmed @slhttnmtl @denizz19 @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Özgür @The_Erinch
Sen de Merveye 8 puan vermişsin diye duydum@Gerekli24 Tarkan'a tam puan vermiş diye duydum.. @Tolstoyevski
Çok beklersinSen de Merveye 8 puan vermişsin diye duydum
Daha oylamadım geç yolluyorum@Gerekli24 Tarkan'a tam puan vermiş diye duydum.. @Tolstoyevski
Tam puan vereceğin gerçeğini değiştirmiyorDaha oylamadım geç yolluyorum
Olabilir aslında bir puan güzel yakışırTam puan vereceğin gerçeğini değiştirmiyor
@Tolstoyevski adlı üyemize kıyacak mısın..Olabilir aslında bir puan güzel yakışır
Daha önce kıymışlığım var@Tolstoyevski adlı üyemize kıyacak mısın..
Olabilir aslında bir puan güzel yakışır
@Tolstoyevski adlı üyemize kıyacak mısın..
Özel jüriyi ne hallere düşürdün@eskici bu hafta sıralama yapamıyor ve özel jüri olarak bu hafta özel puanlar kullanmak istiyor. Karar siz yarışmacılarımızın. @Çiğdem @Tolstoyevski @Ahmed @slhttnmtl @denizz19 @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Özgür @The_Erinch
Güzel bir puanlama yapmıştım aslında@eskici tarihte böyle kazık görülmemiştir derim
Ben zaten özel jüriyim ama özelliğimi kullandırmıyorlar banaÖzel jüri olup bana yüksek versin diğer hepsine 1. Ödemesini yaparız aşkom. @eskici
Diğer jüriler gibi düzgün derken asıl onlar düzgün kullanmıyordu, ben düzgün bir şekilde kullandımDiğer jüriler gibi düzgün kullanacaksa neden olmasın.