eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 11. Hafta

@xemrexxx bile Oylarını vermiş... @eskici :F

Bana göre hava hoş ne de olsa 1 saat sürem var. Yarışmacı sayısı azalınca gitgide sonuçlarla uğraşmak daha kolay bir hal alıyor zaten. Final puanları stabil diyebilirim de elenen kısma gelirsek 3-4 kişi başbaşa gidiyor diyebilirim. Yarınki son oylar her şeyi belirleyecek artık. :A

Kullanırım bu gece :A
Bakalım oylarım açıklanınca da gülebilecek mi yaşlı kurt :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
  • Güldürdün
Reactions: eskici and kerem
Bana göre hava hoş ne de olsa 1 saat sürem var. Yarışmacı sayısı azalınca gitgide sonuçlarla uğraşmak daha kolay bir hal alıyor zaten. Final puanları stabil diyebilirim de elenen kısma gelirsek 3-4 kişi başbaşa gidiyor diyebilirim. Yarınki son oylar her şeyi belirleyecek artık. :A
Aşırı merak ettim böyle deyince. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
@eskici bu hafta sıralama yapamıyor ve özel jüri olarak bu hafta özel puanlar kullanmak istiyor. Karar siz yarışmacılarımızın. :A @Çiğdem @Tolstoyevski @Ahmed @slhttnmtl @denizz19 @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Özgür @The_Erinch
Herkese aynı puanı ver canım 9 😂😂😂 @eskici
------

Bakalım oylarım açıklanınca da gülebilecek mi yaşlı kurt :A
1 den büyükse @eskici dediği gibi.. 😉 Bu saatten sonra verdiğin 2 bile adamı ipten alır yada şampiyon yapabilir 👌 Not: Sen bana kıymazsın değil miiii canı mmmmmmmm 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

• Güldürdün
Reactions: eskici and xemrexxx
  • Güldürdün
Reactions: eskici
Olabilir aslında bir puan güzel yakışır :A
@Tolstoyevski adlı üyemize kıyacak mısın..

Geçen de belirttim çok ilginç ama 2000 sonrası doğumlu olanların yani Z kuşağının Tarkan ile alakası yok nedense :A Forumda da genelde düşük puanlar genç nesilden geliyor, 90’lı yıllarda doğmuş olanlar içinse Tarkan daha bir tanıdık geldiği için haliyle puanlar yükseliyor. Tarkan’ın bu etkinlikte yer alan birçok kült şarkısı 90’lı yılların ve 2000’lerin en Hit şarkılarıydı sonuçta, ama o dönemlerde yani 2000 sonrası doğmuş olanların doğal olarak pek bir bağ hissetmemeleri normaldir. 2000 sonrası doğumlu olanlar istisnalar hariç genelde 2015 ve sonrası şarkılara daha ilgi gösteriyor :A

@eskici bu hafta sıralama yapamıyor ve özel jüri olarak bu hafta özel puanlar kullanmak istiyor. Karar siz yarışmacılarımızın. :A @Çiğdem @Tolstoyevski @Ahmed @slhttnmtl @denizz19 @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Özgür @The_Erinch
Özel jüriyi ne hallere düşürdün :A
@eskici tarihte böyle kazık görülmemiştir derim :A
Güzel bir puanlama yapmıştım aslında :A
Özel jüri olup bana yüksek versin diğer hepsine 1. :Z Ödemesini yaparız aşkom. :Z @eskici
Ben zaten özel jüriyim ama özelliğimi kullandırmıyorlar bana :A
Diğer jüriler gibi düzgün kullanacaksa neden olmasın. :A
Diğer jüriler gibi düzgün derken :A asıl onlar düzgün kullanmıyordu, ben düzgün bir şekilde kullandım :A

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco