Aaa ben yokken sende kaybolmuşsun endişe ettik @Harunnn60 ile
Aaa ben yokken sende kaybolmuşsun endişe ettik @Harunnn60 ile
Mezardan çıkardık @Forumdash ı daha zor alırsın @eskici Sahibi bellisen naparsan yap alacam koynuma
Çıktığı yere geri sokarım ben onu, endişelenme senMezardan çıkardık @Forumdash ı daha zor alırsın @eskici Sahibi belli
Yazık ihtiyaraÇıktığı yere geri sokarım ben onu, endişelenme sen
Çok üzülüyorsan sen de gir onunla o çukuraYazık ihtiyara
Sen beğenmedin mi yoksa baya iyiydi bu dizi, bu yılın en iyilerinden.
Senin beğenmen şaşirtmaz beni... Çok dizi izledik sonucta böyle ama @Harunnn60 ve @Çiğdem- Bir dahaki ağir dizilerde ikisini rahatsız ed'icemSen beğenmedin mi yoksa baya iyiydi bu dizi, bu yılın en iyilerinden.
Yasa cıkarmaya calişmiyorlar mı dizide 6 bölüm olmasa parti çekişmesine dönecek diziHomelandı bilmiyorum, HOC sıkıcıydı çok diyaloglu erkeklerin çok olduğu diziydi.
Bodyguard tam kıvamında tutmuş işi hemde araya entrika aşk filanda sokmuş tam benim iistediğim gerçi yapımcı @Çiğdem- i dinlemiş sanırım erkenden kesti oraları neyse
Siyasi politik derken görende parti çekişmeleri zannedecek Ayrıca başrolde ki çocukta kendini izlettiriyor daha ne olsun
Başrolde ki oğlanı beğenseydin göz ardı ederdin Bir Kurt - Çağatay kadar olamadı sanırım senin içinYasa cıkarmaya calişmiyorlar mı dizide 6 bölüm olmasa parti çekişmesine dönecek dizi
Kurt kim Çağatay olamaz hiçbir zaman Çağatay bunu geçer bugun yarın ingilizcesini de geliştiriyorBaşrolde ki oğlanı beğenseydin göz ardı ederdin Bir Kurt - Çağatay kadar olamadı sanırım senin için
Dogs of berlinde ki adamı diyorumKurt kim Çağatay olamaz hiçbir zaman Çağatay bunu geçer bugun yarın ingilizcesini de geliştiriyor
Evet dizi çok iyi değildi ama o adamı nasıl görmezden geldiniz şaşirdim Esefle kınıyorum. Kurt için ikinci sezonu da izlerimDogs of berlinde ki adamı diyorum
Yok bende gıcık oldum başta ama sonra iyiydi Şu yanında ki gereksiz kadınları sepetlese daha iyi olacakEvet dizi çok iyi değildi ama o adamı nasıl görmezden geldiniz şaşirdim Esefle kınıyorum. Kurt için ikinci sezonu da izlerim
Asıl çekişme şimdi başlıyor zatenYok bende gıcık oldum başta ama sonra iyiydi Şu yanında ki gereksiz kadınları sepetlese daha iyi olacak
@Harunnn60 ile Guzman ve Joeden sonra şimdide sarısın polise göz koyduk @xemrexxx @keremSenin beğenmen şaşirtmaz beni... Çok dizi izledik sonucta böyle ama @Harunnn60 ve @Çiğdem- Bir dahaki ağir dizilerde ikisini rahatsız ed'icem
Benim sahibim falan yok tekim benMezardan çıkardık @Forumdash ı daha zor alırsın @eskici Sahibi belli
Hasret giderdinizmi topraktan daha taze çıktı @Forumdash Biraz kokuyordur ama eskiciler alısıktır tam uyumlu çift @xemrexxx @serhattBenim sahibim falan yok tekim ben
Hasret giderdinizmi topraktan daha taze çıktı @Forumdash Biraz kokuyordur ama eskiciler alısıktır tam uyumlu çift @xemrexxx @serhatt
Hangi hurdalikta alem yapıyordunBenim sahibim falan yok tekim ben
Hasret giderdinizmi topraktan daha taze çıktı @Forumdash Biraz kokuyordur ama eskiciler alısıktır tam uyumlu çift @xemrexxx @serhatt