Haftaya da seni yolladı mı destereden mutlusu yok artık
Bilseydim İrem'e bir verirdim.
1 verseydim..
Geçen hafta türbüşonu oyları kurtarmıştı bu hafta @destere @sokak sanati
Gerçek destere bu işte @Çiğdem- in paylaştığı fok balıkları gibi şirin değilHaftaya da seni yolladı mı destereden mutlusu yok artık
Gerçekçi gösteriyoruz
Tebrikler Tarkan ile yapamadını yaptın
Rica ederimSertab Erener'i 15 yıl sonra tekrar açık ara farkla 1. yapan siz jüri üyelerimize teker teker teşekkür ederiz. Desteğinizi görmek çok güzel. İnşallah şampiyonluğa doğru hep böyle devam ederiz.
@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Gerçek biz olarak seni finale taşıcaz finalde kaybetti ki daha da üzülSertab Erener'i 15 yıl sonra tekrar açık ara farkla 1. yapan siz jüri üyelerimize teker teker teşekkür ederiz. Desteğinizi görmek çok güzel. İnşallah şampiyonluğa doğru hep böyle devan ederiz.
@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci