eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon Çeyrek Final Sonuçları

Fok başkanın zafer günü bugün :A @MasacRE- @Çiğdem-
Haftaya da seni yolladı mı destereden mutlusu yok artık :A

s-f2a8ce43484392353ab05f1905b4e3b975d20331.webp

@Yiğitt benden önce eleneceksin demiştim. :A

Yinede Gökhan'a yüksek verdim bu hafta. Ama maalesef kurtarmadı. En yüksek puanları sana ve Kenan'a vermiştim. Yazık oldu. :( İkinizide geçmiş olsun. @bazinga

Haftaya da seni yolladı mı destereden mutlusu yok artık :A

s-f2a8ce43484392353ab05f1905b4e3b975d20331.webp
@denizz19 yine basmış parayı @Çiğdem- e şike yaptırmış. :A
Bilseydim İrem'e bir verirdim. :T:
Fok başkanın zafer günü bugün :A @MasacRE- @Çiğdem-
Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :A

Ayy valla beklemiyordum @destere sağ olsun 🙄
Geçen hafta türbüşonu oyları kurtarmıştı bu hafta :A :A :A @destere @sokak sanati

@bazinga Çok iyi yarıştın ben Mustiyle 2 kere çeyrek final göremedim Kenan ile en azından çeyrek gördün :bhr:

@Yiğitt @xBUGRAx Dan sonra en çok sana üzüldüm sanırım ama bende gelen oyları açıklıyorum elimden malesef bir şey gelmiyor :( Çok iyi geldin yine benim sunuculumda MS de ikide iki yaptın Çeyrekte İlyas , Gökhan :Z

Sertab Erener'i 15 yıl sonra tekrar açık ara farkla 1. yapan siz jüri üyelerimize teker teker teşekkür ederiz. Desteğinizi görmek çok güzel. İnşallah şampiyonluğa doğru hep böyle devam ederiz. :Z

tumblr_oqcylrtzoJ1qdu4kro4_400.gif

@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci

Sertab Erener'i 15 yıl sonra tekrar açık ara farkla 1. yapan siz jüri üyelerimize teker teker teşekkür ederiz. Desteğinizi görmek çok güzel. İnşallah şampiyonluğa doğru hep böyle devam ederiz. :Z

@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Rica ederim :A

Sertab Erener'i 15 yıl sonra tekrar açık ara farkla 1. yapan siz jüri üyelerimize teker teker teşekkür ederiz. Desteğinizi görmek çok güzel. İnşallah şampiyonluğa doğru hep böyle devan ederiz. :Z

Gerçek biz olarak seni finale taşıcaz finalde kaybetti ki daha da üzül :A

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco