Günlük Burç Yorumları(14 Şubat 2018)

Angelica

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,922
Reaksiyon puanı
57,077
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,
Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaşanacak krizlere karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri gün sakinlik günüdür. Özel yaşamınızda aşk tutku ve sevginin yoğun olduğu bir gündesiniz. Sevginizi duygunuzu ifade edin.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,
Gökyüzü iş hayatınızda maddi olanaklarınızın güçlü olacağı bir günü müjdeliyor sizleri. Girişimleriniz olumlu sonuçlanacak bugün iletişim gücünüzü sonuna kadar kullanmalısınız. Aşk hayatınızda ise eş ya da sevgilinizle baş başa vakit geçirebileceğiniz romantik bir gündesiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,
Gökyüzü bugün iş hayatınızda yanlış anlaşılmaların getireceği olumsuzluklara dikkat çekmekte. Konuşulanları dikkatle anladığınızdan emin olmalı önemli kararlarınızı bugün vermemelisiniz. Özel yaşamınızda eski eş ya da sevgilinizle ilgili krizler yaşanabilir.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,
Gökyüzü bugün aile bireyleri ve yakınlarla ilgili konularda sağ duyulu davranmanız ve sakinlikle hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. Fevri ve bencil davranışlardan uzak durmalısınız. İş hayatınızda ise her türlü riske dikkat etmelisiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,
Bugün iş hayatınızla ilgili düşmanlıklara karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Samimiyetine güvenmediğiniz insanlarla iletişim kurmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise ailenizle ilgili gerginlikler sağlık sorunları eş yada sevgilinize yeterince vakit ayıramamanıza buna bağlı streslere neden olabilir.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,
Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilir bi anda kendinizi AŞK ın çemberinde bulabilirsiniz. Takıntılarınızı bir tarafa bırakın ve anın getirdiği güzellikleri kabul edin. İş hayatınızda ise riskli girişimlerden uzak durmalısınız.

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,
Gökyüzü bugün beklediğiniz bir haberi alarak maddi manevi güzelliklerle karşılaşabileceğinize işaret etmekte. İş arıyorsanız bulabilir uzun zamandır uğraş verdiğiniz bir davayı kazanabilirsiniz. Özel yaşamınızda da haksızlığa uğradığınız bir konunun aydınlanması ile ilişkinizi yeniden yapılandırabilirsiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,
Gökyüzü bugün aşk hayatınızda karışıklıklara gerginliklere neden olabilir özellikle evli Akrep’ler eşinize olan tahammülünüz bitebilir. Anlık tartışmalar alevlenerek büyük bir yangına dönebilir dikkatli davranın. İş hayatınızda ise yöneticilerinizle ilişkilerinizde gizliliğe önem vermelisiniz.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,
Gökyüzü iletişimle ilgili hemen her konuda isteklerinizi hayata geçirebileceğiniz harika bir güne işaret etmekte. Sizin için önem taşıyan her konuyu bugün gündeme getirebilirsiniz. Aşk hayatınızda ise bekar Yay’lar doğru yerde doğru insanla karşılaşabilirsiniz bugün davetlere katılın sosyal olun ve olmadığınız biri gibi davranmaktan vazgeçip sadece kendiniz olun.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,
Gökyüzü bugün finansal konularda beklentilerinizi karşılamakta zorlanmalara ve engellere neden olabilir. Şartları sonuna kadar zorlamalı ve hakkınız olanı almak için mücadeleci davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise eşinize daha fazla zaman ayırmalısınız.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,
Bugün her şeyi ben bilirim tarzında hareket etmek olumlu ilerleyecek işlerinizde bile sıkıntılara neden olup insanların tepkileri ile karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Haklı olsanız bile tevazuyu elden bırakmadan hareket edin ve kazanın. Aşk hayatınızda 3ncü şahıslardan kaynaklanacak kıskançlıklar ilişkinizde krizlere neden olabilir. Sağ duyulu davranın.

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,
Gökyüzü bugün eğitim hayatı devam eden Balıklar için son derece güzel gelişmeler olacağına işaret etmekte. Eğitim deki başarınız destek görecek ve pek çok imkanla karşılaşabileceksiniz. Evli Balıklar sizler için bugün eşin ailesi ile ilgili gerginlikler tırmanabilir kendinizi haklı çıkarma çabanız daha büyük gerginliklere ve eşinizle krizlere neden olabilir dikkatli davranın.​
 

gözlemci

Favori Üye
Katılım
15 Eylül 2013
Mesajlar
15,814
Reaksiyon puanı
12,604
Puanı
861
Yaş
29
Konum
İstanbul
Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,
Gökyüzü bugün beklediğiniz bir haberi alarak maddi manevi güzelliklerle karşılaşabileceğinize işaret etmekte. İş arıyorsanız bulabilir

@Çiğdem- bak halen kandırıyor beni burcum :F :F @vadikızı