TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 52.Bölüm

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
25,130
Reaksiyon puanı
15,997
Puanı
1,060
6c244dad-58d6-48fb-a291-f028749063cd.jpg


PART 1

Programızın ilk kısmında 1 hafta boyunca gönderdiğiniz itiraflar yayınlayacağız.
Ve işte o itiraflar.

İtiraf 1

Ben geçen sekizinci itirafı yazan üyeyim. Vadikızına teşekkür ediyorum beni dinlediği için. Böylesi daha sempatik oldu. Kabul ederse bir tavsiyem daha olacak. Senin yaşın o kadar büyütülecek kadar fazla değil Melek. Ablalık yapmak zorunda değilsin. Bence yapmasan, ablam, teyzem gibi laflardan vazgeçsen çok daha eğlenceli forum hayatın olur. Sen de bizden birisin. Kasma öyle takılmayı dene biraz bence. Seni seven bir üye. :)
-Anonim-

İtiraf 2

Şikayet edilen konular altında yapılan yorumları üyelerle özelden paylaşıyorum yönetimdeki arkadaşlara duyrulur. :A
-Anonim-

İtiraf 3

Birkaç gün önce denizz19'a Adını Feriha Koydum konusunda şakayla takılmıştım ama diziyi izlemek istemediğimi söyleyince ufak bir tatsızlık oldu. Ben her ne kadar özür dilesem de birkaç gündür benimle konuşmuyor. Buradan da çağrı yapmak istiyorum artık barışalım. Forumun en sevdiğim üyelerinden birisin ve böyle soğukluklar aramıza gölge düşürsün istemiyorum. :(
-Aserat-

İtiraf 4

Forumda bazı üyeler çok soğuk, burası morg değil cenaze namazına gelmedik biraz kasıntı olmayı bırakıp eğlenmeye bakın. :-)
-Anonim-

İtiraf 5

Sürgünüm nasıl bi acı son yaşamış. Emeklilik bile çok ona. O kadar insanın hakkına girdi banlanmalıydı. Böyle hakaretler edip emekli olması şuan sevilen sayılan emeklilere hakaret.
-Anonim-

İtiraf 6

denizz19 çok değişti eski samimiyeti kalmadı gibi, herkesi küçük görme, alaya alma peşinde.
-Anonim-

İtiraf 7
xBUGRAx iyi ki döndü, sohbet etmeyi çok özlemişim.:bhr:
-mrt-06-

İtiraf 8
-Kaldırıldı-

İtiraf 9

Forumdan her hafta ayrılan o kişi ofline takılmaya devam ediyor, madem foruma gireceksin niye veda ettin )) -Anonim-

İtiraf 10

denizz19'un Çiğdem'i kıskanmasına anlam veremiyorum?
-Anonim-

İtiraf 11

Bazen denizz19'u anlayamıyorum, bazı konuları çok abartıyor ve üstüne soğuk davranışlarda bulunuyor. Kendi kaybeder, biraz dikkat etsin dostlarım dediği kişilere karşı:)
-Anonim-

İtiraf 12

papuleoo her şeyi biliyorum havasında, sonuç olarak hiçbir şey bilmiyor...
-Anonim-

İtiraf 13
-Kaldırıldı-

79851c9f-f36b-457e-9bca-ae9cc1395918.jpg


PART 2


Ve programımızın 2. Kısmına geçebiliriz.

Bu hafta konuğumuz forumumun Azerbaycanlı üyelerinden olan, samimi ve sıcakkanlı tavırları ile herkesin sempatisini kazanan, forumda 5. yılını deviren ve benim de sevdiğim bir isim, namı değer S.G.A.T.

Karşınızda Serhan. :Z

Ahmed: Öncelikle selam Serhan. Öncelikle seni bir tanıyalım ne dersin?

Serhan: Herkese merhaba. Forumda 5.senem belki ama çok şey bilinmiyor hakkımda. Bu programa katılma amacım da bu aslında. Bazı şeyleri belirtmenin zamanı artık. Yaşım 22. Foruma ilk geldiğim dönemde psikolojik olarak kendimi 2 yaş büyük gösterdim. Eskiler için önceden söyleyeyim. Smiley kullanmayacağım fazla bu ciddi olduğum anlamına da getirmeyin beyler. :D Revan dışında aslında bilen yok ama benim bir tarafım Türk zaten Konya`lı. Pek duyurmadım, söyleyeyim. Türkçemin iyi olmasının da onunla alakası yok ama. :D Üniversite Ekonomi okudum Azerbaycan`da. Türkiye`de de girdim, ama okumak istemedim açıkçası. İyi iş bulunca da master erteledim şimdilik. Balık burcuyum. :D

Ahmed: Herkesin merak etdiği birşey daha vardır bence, senin bu inişli çıkışlı forum grafiğin. Kısa süreli aktiflik artıyor sonra ise Serhan’ı bulamıyoruz. Bunun en büyük nedenleri nelerdir?

Serhan: 5 senenin yarısından fazlasını burada olmadan geçirdiğim doğrudur. Tamamen iş falanla alakalı. Tematik adamım. Bir işe başladığım zaman diğerlerini unutuyorum.

Ahmed: Peki şu an burada olmak nasıl bir duygu? Burada olduğun 5 yıl içinde forumdaki ve üyelerdeki değişimleri senin gözünden nasıl yorumlayabilirsin? Eski samimiyyeti yakalabileceğin isimler var mı?

Serhan: Bu kez döndüğümde durum farklıydı. Neredeyse herkes değişmişti. Sanki efsane bir filmin yıllar sonra aynı rollerle ikincisini çekiyorsun, ama bütün aktörler farklı. Tanıtım amaçlı eskiler de konuk oyuncu. Bir ikisi hariç tabi, onlar hala rolü götürüyor.
Çok iyi insanlar tanıdım. Karakteri düzgün isim çok fazla. Eski samimiyet yok tabi ki. Bunu hep belirtiyorum, ama şimdikilere de haksızlık edemem. Çok iyi arkadaşlar var, ama genel grup yok. Bizde o vardı.

Ahmed: Dobra birisi olduğunu şahsen ben biliyorum, ama forumda bilmeyen kişiler vardır eminim. O yüzden programımızın ile buradan hangi üyelere duyuru yapmak istersin? Kimler sence fazla abartılıyor senin deyiminle - overrated üyeler ve ya kimler gerekdiği değeri görmüyor – underrated üyeler? Ve sevmediğin isimler var mı?

Serhan: Ben çok tartıştım forumda. Bilen bilir. Ban da yedim, ceza da aldım, ama lafımı söyledim. Şimdi de söylüyorum aslında ama artık tamamen etik bir şekilde davranmayı öğrendim. Böylesi daha güzel kesinlikle. :D Şimdiki arkadaşlar ceza falan alıyor belki ama direkt gereksiz hakaretler ediyorlar ve karşındakine aslında pek laf söylemiyor adamlar. Ben buna karşıyım. Lafını söylersin, çok sivridilliysen cezanı da alırsın ama karşındaki de ne istediğini çok iyi anlar. 1-2 istisna dışında şu anda böyle bir şey yok. Eskileri bazen o yüzden de özlüyorum. Ne kadar ceza yedik karşılıklı ama ne istediğimizi, niye ve ne için banlanmayı göze aldığımızı (bu çok ağır bir durumdu bizim için. FF hayatımızdı.) çok net anlıyorduk.O yüzden hiç bir zaman saygımızda azalma da olmadığını düşünüyorum en azından benim.
Net sevmediğim sadece Lordy var eskiden. Onu hiç sevmem. Hiç bir zaman da sevmedim. Hep laf attı, arkamızdan konuştu. Ben forumdan ayrıldım, arkamdan konumu açtı. Atıp tuttu. Benim yüzümden Revan uğraşmış günlerce sonradan haberim oldu. Hiç bir zaman da onu anlayamadım ve çok gariptir üslubunu hiç bir zaman da bozmadı. Galiba biraz da o yüzden hiç sevmiyorum. Bir gün foruma dönerse niye diye sormak isterim.
Overrated Ozan admin. Düzgün bir insan olduğu zaten belli. Ama hep ukala gelmiştir bana . Herkes gidiyor o kalıyor. Onun forum psikolojisi farklı diyebilirsiniz. Olabilir. :DAdmin olmasa 10 yıllık bir üye bile olsa bu kadar öne çıkmazdı. :) Son 5 ay istisna tabi ki kendi isteğiyle geriye çekilmiş. :)
Underrated. Kesinlikle Fks14 . Furkan forumun haber kaynağıydı. Twitter`dan direkt özel kaynakları olan biri. Medyatava gibi ünlü siteler bile takip ediyordu. Forumunun reyting bölümünün tartışmasız en önemli ismidir hala en azından benim için ve biliyorum ki yalnız da değilim. FF`in tanınmasında çok büyük hizmetleri var. Ama hakettiği değerin yarısını bile görmüyor bence. Yeniler tanımıyor belki de o yüzden.
Underrated Denizz19 da var bu arada. :D Bazıları tam tersini düşünüyor olabilir. Adam müzik yapıyor, film izliyor bir çok konuda bilgili birisi. Kendiyle barışık. Çoğu şeye sahip insanda olabilecek. Yine de egolu, kendini beğenmiş olduğunu düşünenler var. Bence yanlış, adam kendini yansıtıyor. :D
Undarrated`de son nokta da Xemrexxx. :A Adam forumun efsanesi aslında ama takındığı tavır öyle ki sadece kendi çevresiyle meşgul. O da daha fazla saygıyı hakediyor. Onun durumu biraz farklı fazla Batı`lı tavırları bu durumda etkili. :D Uymuyor kafalara tabi. :D

Ahmed: İstersen forumla ilgili konuşmamızı sonlandıralım. Biraz da özel hayatınla ilgili konuşalım. Öncelikle benimle klasikleşen o meşhur sorumu sormak isterim. Foruma üye olduğun dönemden sonra bu 5 yıl içindeki Serhan’daki değişimleri nasıl yorumlarsın bize? Tabiiki yaşının getirdiği olgunluğa erişdin, amma biz daha çok hayatındaki değişimleri ve s. merak ediyoruz.

Serhan: 5 yılda dil falan çok şey değişti hayatımda. Muhtemelen kalan hayatımın sonraki periyotlarında bu kadar değişim yaşamayacağım. Belki bundan sonrakı kısım. Maddi-manevi şu an için beklemediğim yerlere geldim. Bakış açım değişti. Hiç sinirlenmemeyi öğrendim. Kendi başına yaşamayı falan. Belki basit şeyler ama benim için kolay değildi. Kısaca sağlam atak yaptım hayata. :A

Ahmed: Şimdi ise her hafta olacak 8 sorudan ibaret kısa soru-cevap kısmına geçelim. Tüm sorulara 1 cümle cevap vermen yeterli.

1. Aşık olduğunu nereden anlarsın?/ Şu an sevgilin var mı? - Aşka inanmıyorum. / Yok.
2. İçki/sigara kullanıyor musun? - İçki evet, sigara hayır
3. Bir kere yaptığın ancak bir daha asla yapmayacağın şey nedir? - hayati meselede birisini kandırmak 2 kere yaptım
4. Birileriyle konuşurken en fazla dikkat ettiğin şey nedir? Forum/Reel - Konuşma tarzı, gözleri ve açıkçası kıyafetleri.
5. Odanda yalnız olduğunda ne yaparsın? :A - İnternet varsa filmdir kesin. Kitap da olur ama sırıtmaz
6. Forumdan birileri ile buluşmak gibi şansın olursa kimleri davet edersin? - Kesinlikle pompy. :D
7. Geçmiş ya da gelecekte herhangi bir olaya şahitlik edebilecek olsanız, hangi olayı seçerdin? - Bir meydan savaşının ortasında olmak isterdim bir zarar gelmeyeceği garantisiyle. :D
8. Herhangi bir şeyi yapmayı öğrenebilecek olsan, bu ne olurdu? – Klişe ama futbolcu olmak isterdim abi hala da istiyorum. :D


Ahmed: Ve en heyecanlı kısma geldik. Senden kendi resmini isteyeceğim. Tabiiki yüzünü göstermek zorunda değilsin ama kendinin içinde olduğu bir foto göstermeni rica etsek, bu ne olurdu?


Serhan:



Ahmed:
Foto için çok teşekkür ederim. Baya yakışıklısın. :D Bakalım forumumuzun kız üyeleri ne yorum yapacak. :D
Şimdi ise programımızın formatı olan 2. Bir resmi senden isteyeceğim.Bu resimde ise kendi odan/ şehirde gitmeyi sevdiğin biryer/ sevdiğin sana özel bir nesne-giysi ve s. aklına gelecek herşey. Yani sana özel bir resim istiyoruz.


Serhan:


Ahmed:
Teşekkürler samimi sohbetin için. Ben çok keyif aldım, umarım okuyan kişilerde aynı keyfi alır. Ve son olarak ne demek istersin?


Serhan: Son olarak forumu ne olursa olsun bırakmadım. Hani dizilerde herkesin canı sıkıldığında falan dert anlatmak için uğradığı cool yerler vardır ya işte öyle değil. :DBurası direkt evim gibi. Zaman bulur bulmaz giriyorum. :D
Bu arada benim nick`in okunuşu da sgat, 4 harf 4 ses. :D segate,segati gibi okuyanlar varmış. Okumayın abi, öyle değil. :D Kasmadan, direkt. :D
2 isim dışında başka birine çok kötü bir şey yapmadığımı düşünüyorum. Haketmediği şekilde davranmış olabilirim ama bir sınırı olmuştur tartışmanın ve ya hakaretin ne derseniz ismine. O yüzden Primavera ve dizi kolik dışında rahat oldum yıllardır herkese karşı. Onlara karşı da mahçupluğum var konuşurken ve ya isimlerini görürken yıllar geçse de... Neyse Herkese iyi günler. Teşekkürler Ahmet. Çok güzel bir deneyim oldu. :)

Programımızın yeni bölümü 23 temuuz 20.00'de TVEN'de

S.G.A.T.
 

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
25,130
Reaksiyon puanı
15,997
Puanı
1,060

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Öncelikle o itiraflarda böyle bir karışma var ve ben düzenleyemedim, copy patse yapdığım için öyle oldu galiba. @mrt-06 bi el atarsın. :D Sorry öyle olduğu için.

@sokak sanati @Yakamoz-Asi @Dosi @xemrexxx @Çiğdem- @denizz19 @Aserat @Harunnn60 @vadikızı @yatutarsa @mrt-06 @Billy Kane @batuhankaralar @tolgab @turkuazz @S.G.A.T. @xBUGRAx @ozgur2113 @Yiğitt @papuleoo @RüzgarGülü @DarkLeqenD @dizi kolik @berkann @OzaN ve diğer herkes.
Düzenledim canım. :D İtiraflar bomba olmuş akşama detaylı yorum yapacağım. :A
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
İtiraf 2'nin kim olduğunu biliyorum, canım sen giderken ben geliyordum. Birde anonim yapmış. :A
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Güzel bölüm olmuş, beğendim. :D

@S.G.A.T. ile olan sohbet de güzel olmuş, severek okudum. Böyle tanınmadık isimleri okuyunca daha güzel oluyor, cevapları da samimi olmuş. :)

İtiraflar da güzel olmuş, onları yorumlayayım:
İtiraf 2 - Bu itirafı kesin @mrt-06 yapmıştır, dikkat çekmek için. Onun dışında kimse öyle bir şey yapsa bile söylemez. Yapıyorlarsa da yazıklar olsun. :A
İtiraf 4 - Katılıyorum, biraz rahat olun. :D
İtiraf 9 - Dosi'yi kastetmiş burada yazar. :A
İtiraf 13 - Kimin yaptığını tahmin edebiliyorum. :D
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Güzel bölüm olmuş, beğendim. :D

@S.G.A.T. ile olan sohbet de güzel olmuş, severek okudum. Böyle tanınmadık isimleri okuyunca daha güzel oluyor, cevapları da samimi olmuş. :)

İtiraflar da güzel olmuş, onları yorumlayayım:
İtiraf 2 - Bu itirafı kesin @mrt-06 yapmıştır, dikkat çekmek için. Onun dışında kimse öyle bir şey yapsa bile söylemez. Yapıyorlarsa da yazıklar olsun. :A
İtiraf 4 - Katılıyorum, biraz rahat olun. :D
İtiraf 9 - Dosi'yi kastetmiş burada yazar. :A
İtiraf 13 - Kimin yaptığını tahmin edebiliyorum. :D
Yok 2. itiraf benim değil ama kim olduğunu biliyorum. :D
 

EFE UYSAL

Emekli
Katılım
2 Eylül 2014
Mesajlar
35,685
Reaksiyon puanı
26,893
Puanı
1,051
Yaş
28
Konum
İstanbul
İtiraflar felaket bomba olmuş herkes tarafını almış, kinini gütmüş ve büyük itiraflarda bulunmuşlar :A:A
 

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Öncelikle sohbetteki soru ve cevaplar çok güzel olmuş. @S.G.A.T. da bayağı karizmaymış bu sayede görmüş olduk. :A

İtiraf 13'e şok oldum kesinlikle. :eek:

@denizz19 da itiraflarda öne çıkmış ama kendi itirafımı yaparken kötü bir niyetim yoktu sadece düşüncelerimi paylaşmak için iyi bir yol olduğunu düşündüm. :)

Emeğine sağlık. :D @Ahmad
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Öncelikle sohbetteki soru ve cevaplar çok güzel olmuş. @S.G.A.T. da bayağı karizmaymış bu sayede görmüş olduk. :A

İtiraf 14'e şok oldum kesinlikle. :eek:

@denizz19 da itiraflarda öne çıkmış ama kendi itirafımı yaparken kötü bir niyetim yoktu sadece düşüncelerimi paylaşmak için iyi bir yol olduğunu düşündüm. :)

Emeğine sağlık. :D @Ahmad
14. itiraf yok, nereye şok oldun? :A
 

S.G.A.T.

Favori Üye
Katılım
12 Şubat 2012
Mesajlar
22,971
Reaksiyon puanı
8,351
Puanı
1,061
İtiraf konusuna girmeyeceğim. Konuda geçen şahısların çoğunu yakından tanımıyorum.
@Ahmad a bir daha teşekkürler. Güzel bir paylaşım oldu kendi adıma.
Tatilimin forumla planladığım kısmı bitiyor artık. Son 1 haftam. Yine ayrılacağım. Forumda epey ayrılık konum var. :D O yüzden konu açmaya gerek yok. Herkese teşekkürler. Çok güzel 1 ay oldu benim adıma. :):)
 

sokak sanati

Favori Üye
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
86,599
Reaksiyon puanı
57,064
Puanı
1,061
Eline sağlık @Ahmad Çok güzel bi program olmuş.:Z

Çiğdem yine gündemde. Onu çekemeyenler sevenler ve cekemeyenleri eleştirenler olarak 3-4 gruba bölünmüş forum. Değişik bi kız bu kızda :F

@S.G.A.T. pampa keyifli bi sohbet olmuş. Ama @Ahmad en önemli soruyu sormamış geçen @Tolstoyevski 'nin sorduğu soruyu eksik bence:A Bu arada karizman yerinde. Süpersin :X
 

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Eline sağlık @Ahmad Çok güzel bi program olmuş.:Z

Çiğdem yine gündemde. Onu çekemeyenler sevenler ve cekemeyenleri eleştirenler olarak 3-4 gruba bölünmüş forum. Değişik bi kız bu kızda :F

@S.G.A.T. pampa keyifli bi sohbet olmuş. Ama @Ahmad en önemli soruyu sormamış geçen @Tolstoyevski 'nin sorduğu soruyu eksik bence:A Bu arada karizman yerinde. Süpersin :X
Kızma da itiraf 13 buram buram sen kokuyorsun, doorrruuu mu? :A
 

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
25,130
Reaksiyon puanı
15,997
Puanı
1,060
Eline sağlık @Ahmad Çok güzel bi program olmuş.:Z

Çiğdem yine gündemde. Onu çekemeyenler sevenler ve cekemeyenleri eleştirenler olarak 3-4 gruba bölünmüş forum. Değişik bi kız bu kızda :F

@S.G.A.T. pampa keyifli bi sohbet olmuş. Ama @Ahmad en önemli soruyu sormamış geçen @Tolstoyevski 'nin sorduğu soruyu eksik bence:A Bu arada karizman yerinde. Süpersin :X
Ha şu nickname anlamını. :D
Cidden kaçırmışım orasını. :F
 

S.G.A.T.

Favori Üye
Katılım
12 Şubat 2012
Mesajlar
22,971
Reaksiyon puanı
8,351
Puanı
1,061
Eline sağlık @Ahmad Çok güzel bi program olmuş.:Z

Çiğdem yine gündemde. Onu çekemeyenler sevenler ve cekemeyenleri eleştirenler olarak 3-4 gruba bölünmüş forum. Değişik bi kız bu kızda :F

@S.G.A.T. pampa keyifli bi sohbet olmuş. Ama @Ahmad en önemli soruyu sormamış geçen @Tolstoyevski 'nin sorduğu soruyu eksik bence:A Bu arada karizman yerinde. Süpersin :X
Eyvallah kanka. :A
Ha açıklayalım ya onu. @Ahmad da sonuna not olarak eklesin. :D
Su
Güneş
Ateş
Toprak