Emmy 2014 - Drama - Son Tahmin ve Yorumlar

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,121
Reaksiyon puanı
49,788
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Televizyon dünyasının Oscarları olarak bilinen ve sektörde çok büyük prestij ve öneme sahip olan Emmy ödülleri bu yıl 66. kez düzenlenecek.

25 Ağustos Pazartesi gününü 26 Ağustos Salı'ya bağlayan gecede sabaha karşı yayınlanacak olan gecede pek çok iddialı dizi birbiriyle yarışacak.

Yüzlerce kategoride sahiplerini arayan Emmy ödüllerinde daha az öneme sahip olan teknik ödüller Creative Arts adıyla düzenlenen törende geçtiğimiz günlerde sahiplerini bulmuştu geriye ise büyük kategoriler kaldı. Creative Arts ödüllerinin nerelere gittiğini hatırlamak isteyenleri şu konuya alabiliriz:
https://fav10.net/forum/threads/2014-creative-arts-emmy-Ödülleri-kazananları-belli-oldu.230243/

Genel olarak Emmy ödüllerinde diziler drama, komedi ve mini dizi / tv filmi olmak üzere üç kategoride ele alınıyor. Bu konuda ise bunların belki de en prestijli olan ve rekabetin en yoğun olarak yaşandığı drama kategorisini ele alacağız...



En İyi Drama Dizisi


Geçen yıl Breaking Bad'in 5. sezon ilk yarısıyla kazandığı kategoride açıkçası bu yılın galibi belli gibi. Yine de sürprizleri seven Emmy oylayıcı grubu olan ATAS herkesi şaşırtabilir belki de?

Kategorinin favorisi tahmin edebileceğiniz gibi geçen yılın da kazananı olan Breaking Bad. 5. sezonun son yarısıyla fırtına gibi esen ve adını gelmiş geçmiş en iyi diziler arasına yazdıran dizi, geçen yıldan bu yana toplamadık ödül bırakmıyor. Emmy oylayıcılarının da bu destansı başarıya kayıtsız kalması pek kolay gözükmüyor. Büyük olasılıkla Breaking Bad üst üste ikinci Emmy ödülünü kazanarak Emmy defterini kapatmış olacak.


Eğer ki bir sürpriz olursa bu sürprizi başarabilecek iki dizi var. Bunlardan birisi ilk sezonuyla büyük ses getiren ve eleştirmenlerden, ödül gruplarından çok olumlu tepkiler alan True Detective. Dizi Emmy'de de Creative Arts ödüllerinde "en iyi cast" dahil pek çok ödüle ulaştı. Diğer dizi ise izleyicinin en sevdiği dizilerden olan ve çok iyi bir sezon geçiren Game of Thrones. Evet, bugüne kadar fantastik dizilerin Emmy kazandığı pek görülmüş bir şey değil, zaten büyük bir sürprizden bahsediyoruz.

Geri kalan üç dizi House of Cards, Mad Men ve Downton Abbey'in ise bu kategoride şansı neredeyse hiç yok. Bu üç diziden Mad Men'in 4 kez bu kategoride mutlu sona ulaştığını hatırlatalım, fakat son iki sezondur ödülü sırasıyla Homeland ve Breaking Bad'e kaptırdılar. Bu yıl tekrar eski günlerine dönmesini beklemek yersiz.

Adaylar ve ödülü kazanma olasılıklarına göre sıralama

  1. Breaking Bad
  2. True Detective
  3. Game of Thrones
  4. House of Cards
  5. Mad Men
  6. Downton Abbey
thumbnail_1408830902.jpg



Drama En İyi Erkek Oyuncu


Bu kategori ödül tahmincilerinin zorlandığı kategorilerden biri. Özellikle geçen yıl, pek şans verilmeyen Jeff Daniels'ın ödülü kazanması büyük şok etkisi yaratmıştı. Bu yıl ise herkes iki ismin yarışacağından çok emin. Bu iki isimden biri bu yıl Dallas Buyers Club'daki performansıyla Oscar da kazanan Matthew McConaughey. Diğeri ise Breaking Bad ile televizyon tarihine adını altın harflerle yazdıran ve bu diziyle üç kez Emmy ödülü kazanan Bryan Cranston. Elbette listede pek çok önemli isim daha var fakat bu iki isim olağan üstü performanslarıyla bir adım öne çıkmış durumdalar.

Matthew McConaughey ile Bryan Cranston arasındaki rekabetten çıkacak sonuç ise büyük ihtimalle Matthew McConaughey lehine olacak. McConaughey'in aynı yıl hem Emmy hem de Oscar kazanması önemli bir olay olacak bu bir avantaj. Bryan Cranston bu karakteriyle daha önce üç kez Emmy ödülü kazandı ve McConaughey ilk kez yarışıyor bu da bir avantaj ve bence asıl büyük avantaj ise Breaking Bad diğer kategorilerde favori fakat bu yıl çok beğenilen True Detective'i onurlandırabilecekleri bu kategori dışında ideal bir kategori yok. Yani büyük ihtimalle en iyi drama dizisinde Bryan Cranston, erkek oyuncu kategorisinde Matthew McConaughey gülen taraf olacak. (Her iki isim de dizilerinde ayrıca yapımcılar ve dizileri ödülü kazanırsa onlar da heykelcik alacaklar.)

Geçen yılki Jeff Daniels sürprizinin ardından diğer adayları da hafife almamakta fayda var. İki Oscar ödüllü usta oyuncu Kevin Spacey, House of Cards'taki performansıyla diğer adayların bir adım önünde gözüküyor. Geçen yıl sürpriz zafere imza atan Jeff Daniels, her sene aday olan ama hiç kazanamayan Jon Hamm ve True Detective'de Matthew McConaughey'in gölgesinde kalsa da adaylık almayı başaran Woody Harrelson diğer adaylar.

Bana göre adaylar ve ödülü kazanma olasılıklarına göre sıralama şöyle:
  1. Matthew McConaughey | True Detective
  2. Bryan Cranston | Breaking Bad
  3. Kevin Spacey | House of Cards
  4. Jeff Daniels | The Newsroom
  5. Jon Hamm | Mad Men
  6. Woody Harrelson | True Detective
thumbnail_1408830918.jpg



Drama En İyi Kadın Oyuncu

Kazananı bilmenin gerçek anlamda zor olduğu kategorilerden biri de kadın oyuncu kategorisi. Ödülü son iki yıldır Homeland'in yıldızı Claire Danes kazanıyor ve açıkçası iki ödülü de rahat bir şekilde kazandığı tahmin ediliyor. Fakat bu yıl Homeland gözden düşmeye başlayınca bu kategori de bilinmeze doğru ilerlemeye başladı. Öyle ki bu karışıklık içerisinde tıpkı geçen yıl Jeff Daniels'ın ödüle ulaşması gibi ciddi bir sürprizle karşı karşıya olabiliriz.

Ödülün kağıt üzerinde iki büyük favorisi var. Birincisi The Good Wife ile çok iyi bir sezon geçiren Julianna Margulies ki daha önce de 2011'de ödüle ulaşmıştı kendisi. Diğeri ise House of Cards'ın yıldızlarıdan, tecrübeli oyuncu Robin Wright... The Good Wife'ı izleyenler çok iyi bir sezon geçirdiğini söylüyor ve dizinin ödül sahalarına iddialı dönüşü de bunu doğruluyor. House of Cards ise zaten sektörce kucaklanan üst düzey bir iş ve Robin Wright'ın en büyük avantajı ise House of Cards'ın büyük bir ödüle kavuşabileceği belki de tek kategorinin bu olması. Tabii bu ne kadar büyük bir avantajdır, ödülü kazandırmaya yeter mi tartışılır.

İki yıldır ödülü kazanan Claire Danes her ne kadar bu yıl yarışta gerilemiş gibi gözükse de pek ala üçüncü Emmy ödülüne de kavuşabilir. Sezonun en çok takdir görülen yeni dizilerinden olan Masters of Sex'in yıldızı Lizzy Caplan, Downton Abbey'nin önemli kozlarından Michelle Dockery ve çıkıştaki uydu dizilerinden olan Scandal'ın başrol oyuncusu Kerry Washington sürpriz peşinde koşacak isimler.

Bana göre adayların ödülü kazanma ihtimallerine göre sıralaması şöyle:
  1. Julianna Margulies | The Good Wife
  2. Robin Wright | House of Cards
  3. Claire Danes | Homeland
  4. Michelle Dockery | Downton Abbey
  5. Lizzy Caplan | Masters of Sex
  6. Kerry Washington | Scandal
thumbnail_1408830954.jpg


Drama En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu


Sonucu merak edilen bir başka kategori ise en iyi yardımcı erkek oyuncu kategorisi. Bu kategoride öne çıkan üç isim var, diğer üç isim ise sürpriz peşinde koşacak.

Bana göre ödüle en yakın isim bu yıl çok iyi bir sezon geçiren Game of Thrones'un en önemli isimlerinin başında gelen Peter Dinklage. Bu sene Emmy için gönderdiği bölümde gerçekten çok iyi bir performansa imza atan Peter Dinklage'in ikinci kez Emmy ödülünü kazanacağını düşünüyorum. Fakat bu düşüncemde emin değilim ve açıkçası Peter Dinklage genel olarak ilk favori olarak da gösterilmiyor.

Diğer iki favori ise Breaking Bad'in yıldızı Aaron Paul ve The Good Wife'tan Josh Charles. Aaron Paul kısa süre içinde sektörde çok sevilen bir isim haline geldi. Breaking Bad ile daha önce iki kez Emmy ödülü kazanma başarısı gösteren Aaron Paul, dizinin son sezonuyla bu sayıyı üçe çıkarmaya çalışacak fakat işi o kadar da kolay değil. İyi bir sezon geçirdiği her yerde konuşulan The Good Wife'ta bu sezon iyice önplana çıkmış olan Josh Charles'ın da ödülü alabileceğine inanan ciddi bir kesim var. Performansı izlemediğim için çok net yorum yapma şansına sahip değilim. Fakat geçen yıl bu kategoride sürpriz sayılabilecek bir şekilde Boardwalk Empire'dan Bobby Cannavale'nin ödülü kazandığı düşünülürse Josh Charles da aynı başarıyı tekrarlayabilir.

Bu yıl Ray Donovan'ın ilk sezonuyla Altın Küre kazanan Jon Voight, Homeland'de iyice önplana çıkmaya başlayan Mandy Patinkin ve Downton Abbey'den Jim Carter sürpriz peşinde koşacak isimler...

Bana göre kategorideki kazanma olasılıklarına göre sıralama şu şekilde:
  1. Peter Dinklage | Game of Thrones
  2. Aaron Paul | Breaking Bad
  3. Josh Charles | The Good Wife
  4. Jon Voight | Ray Donovan
  5. Mandy Patinkin | Homeland
  6. Jim Carter | Downton Abbey
thumbnail_1408831033.jpg



Drama En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu

Çoğunlukla güncel bölümlerini takip etmediğim dizilerin oyuncularından oluşan bir kategori olduğundan dolayı benim için sağlıklı yorum yapması zor olan bir kategorideyiz. Bana göre ödülü kazanacak isim belli ve otoriteler tarafından da net şekilde favori gösteriliyor. Fakat diğer performanslarda gerçekten iddialı bir performans var mıdır bilemeyeceğim.

Ödülün en büyük favorisi elbette geçen yıl da bu ödülün sahibi olan Breaking Bad'in yıldızı Anna Gunn. Son sezonda oyunculuğuyla iyice yıldızlaşan Anna Gunn'ın ikinci Emmy ödülünü almaması hiçbir sebep gözükmüyor.

Diğer isimlerden ise The Good Wife'tan Christine Baranski ve Downton Abbey'den Joanne Froggatt öne çıkmış olarak gözüküyor.

Daha önce sayısız ödül kazanan usta oyuncu Maggie Smith, Game of Thrones ile ilk kez adaylık koparan Lena Headey ve Mad Men'in her sene aday olan ama ödül kazanamayan oyuncularından Christina Hendricks yarışın diğer isimleri.

Bana göre ödülü kazanma ihtimallerine göre sıralama şu şekilde:
  1. Anna Gunn | Breaking Bad
  2. Joanne Froggatt | Downton Abbey
  3. Christine Baranski | The Good Wife
  4. Lena Headey | Game of Thrones
  5. Maggie Smith | Downton Abbey
  6. Christina Hendricks | Mad Men

thumbnail_1408831076.jpg



Drama En İyi Yönetmenlik

Bu kategoride üç tane dizi bölümü, diğer bölümlerden ayrılarak dikkat çekiyor.

Yarışın favorisi konumundaki dizi bölümü True Detective'in "Who Goes There" adlı bölümü. Dizinin 4. bölümü olan bu bölüm ses getirip, büyük beğeni toplamıştı.

İkinci favori ise "Felina" adlı final bölümüyle Breaking Bad. Aslında Breaking Bad'in bu kategoride daha fazla bölümle aday olması beklenebilirdi fakat belki de böylesi tek bir bölümün daha iddialı olması açısından avantaj sağlayacak olabilir. Son zamanlardaki en beğenilen dizi finalinin bu kategoride de ödüle ulaşmasına kimse itiraz etmeyecektir.

Üçüncü güçlü aday ise "The Watchers on the Wall" adlı sezonun sondan bir önceki bölümüyle Game of Thrones. Adeta fantastik bir filmi andıran tek konu üzerine yoğunlaşılmış özel bölümüyle Game of Thrones'un bu kategoride ciddi bir şansı olabilir.

Büyük kategorilerden sadece buraya aday olmaya başarabilen Boardwalk Empire'ın sezon finali, Downton Abbey ve House of Cards'ın ise sezonlarının ilk bölümleri kategorideki diğer adaylar.

Bana göre en iddialıdan en iddiasıza doğru adaylar şu şekilde:
  1. Who Goes There | True Detective
  2. Felina | Breaking Bad
  3. The Watchers on the Wall | Game of Thrones
  4. Farewell Daddy Blues | Boardwalk Empire
  5. Chapter 14 | House of Cards
  6. Episode 4.1 | Downton Abbey
thumbnail_1408831124.jpg



Drama En İyi Senaryo

Büyük ihtimalle Breaking Bad'in kendi kendiyle yarışacağı bir kategoriyle karşı karşıyayız. Dizinin iki unutulmaz bölümü "Ozymandias" ve "Felina" bu kategorinin en güçlü adayları konumundalar. Hangisinin kazanacağı ise belirsiz olsa da "Ozymandias" birkaç adım önde gözüküyor.

Diğer dizilerin ise tek umudu Breaking Bad oylarının bölünmesinden faydalanmak fakat yeterli olabilir mi soru işareti. Bence sürprize daha yakın olan dizi, "The Children" bölümüyle Game of Thrones en azından öylesine inanmak istiyorum fakat "The Secret Fate of All Life" adlı beşinci bölümüyle True Detective de kazanan olabilir. House of Cards ise bu kategorinin zayıf halkası...

En yüksek ihtimalden en düşük ihtimale göre sıralama şöyle:
  1. Ozymandias | Breaking Bad
  2. Felina | Breaking Bad
  3. The Children | Game of Thrones
  4. The Secret Fate of All Life | True Detective
  5. Chapter 14 | House of Cards
thumbnail_1408831202.jpg



Sizlerin de tahminlerinizi bekliyoruz...


@destere @sürgünüm @Forumdash @cevaa @gundix123 @berkann @yatutarsa @Harunnn60 @xemrexxx ve yabancı dizilerle ilgilenen herkes. :)
 

destere

Favori Üye
Katılım
15 Ocak 2012
Mesajlar
67,698
Reaksiyon puanı
41,333
Puanı
1,059
bu yıl son sezonu mad man in o açıdan john hamm a bir kıyak çekebilirler kaliteli oyuncu kazanırsada şaşırmam :)
matheww ile brian arasındaki mücadele başabaş gider kimin birinci olacağını tahmin edemiyorum

kadınlarda homelandaki claire danes i izledikten sonra kazanması süper olur normal olur harika olur
bence homeland ı homeland yapan kişi, diğer bayan adaylardan bir adım önde gibi, ama good wife izlemediğim için tam bir değerlendirme yapamıyorum ?
yardımcı erkek oyuncu dalinda tek isim favorim oda peter dinklage onu geçen olamaz olmamalı :)

yardımcı bayan ödülünü maggie smith alır gibi anna gun ikinci sırada ,lena headey üçüncü sırada
christina hendricks e hiç şans vermiyorum :) bir ara iri gögüs yarışması olursa açık ara favorim christina hendricks olur ama oyunculukta öyle bir şansı yok :)

@OzaN elizabeth moss nerelerde aday değilmi ?
 

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,121
Reaksiyon puanı
49,788
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
bu yıl son sezonu mad man in o açıdan john hamm a bir kıyak çekebilirler kaliteli oyuncu kazanırsada şaşırmam :)
matheww ile brian arasındaki mücadele başabaş gider kimin birinci olacağını tahmin edemiyorum

kadınlarda homelandaki claire danes i izledikten sonra kazanması süper olur normal olur harika olur
bence homeland ı homeland yapan kişi, diğer bayan adaylardan bir adım önde gibi, ama good wife izlemediğim için tam bir değerlendirme yapamıyorum ?
yardımcı erkek oyuncu dalinda tek isim favorim oda peter dinklage onu geçen olamaz olmamalı :)

yardımcı bayan ödülünü maggie smith alır gibi anna gun ikinci sırada ,lena headey üçüncü sırada
christina hendricks e hiç şans vermiyorum :) bir ara iri gögüs yarışması olursa açık ara favorim christina hendricks olur ama oyunculukta öyle bir şansı yok :)

@OzaN elizabeth moss nerelerde aday değilmi ?
Bu sene adaylığı kaçırdığı Elizabeth Moss, yıllar sonra ilk kez. :)

Claire Danes dediğin gibi gerçekten harika oyuncu benim de izlediklerimden açık ara o ama iki sene üst üste zaten kazandı o yüzden bu sefer kazanamayacak gibi.

Mad Men'in son sezonu sayılmaz, asıl seneye yarışacak son kez. Kıyak yaparlarsa orada yaparlar herhalde. :):)
 

berkann

Favori Üye
Katılım
22 Aralık 2011
Mesajlar
18,893
Reaksiyon puanı
6,728
Puanı
1,060
Emmy'i ilk kez bu kadar yakından takip ediyorum. Çok yakın sayılmaz ama olsun. :D

En İyi Dizi:
1- Breaking Bad: Yüksek ihtimal alacaktır bu kategoriyi.
2- True Detective: Bu yıl çıkmış olması ve herkesin bu diziyi konuşmasından faydalanarak yarışın 2. en büyük adayı olmayı başardı. Ödül şansı var ama BB kaptırmaz.
3- Game of Thrones: 4. sezonu henüz bitiremedim ama yukarıdaki 2 diziden daha çok beğeneceğime eminim. Ama BB ve TD'nin avantajları var GoT'un yok gibi. :(

En İyi Erkek Oyuncu: Sonucu tahmin etmenin en güç olduğu kategorilerden birisi.
1- Bryan Cranston: BB'nin en iyi şeylerinden birisiydi. Final sezonunda da diğer sezonlarda da oldukça başarılıydı. Ödülün en büyük adayı ama kesin kazanır diyemiyorum.
2- Matthew McConaughey: Gerçekten çok iyi bir performans sergilemişti TD'de. Ödül için de şansı var. Ama Cranston ya da McConaughey hangisi alırsa alsın hak edilmiş bir ödül olacak.

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu:
1- Peter Dinklage: Adayların çoğunu izlemedim ama ödülü alacağına inanıyorum. En büyük rakibi olarak gösterilen Aaron Paul'un pek de abartılacak bir oyunculuğu yoktu bence.
2- Aaron Paul: Yukarıda da yazdım zaten bence ödülü alması zor.

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu:
1- Anna Gunn: (BB'yi bitirmeyen açmasın)
Walt'un bebeği kaçırıp evden ayrıldığı sahnede Skyler'ın koşuşunda duygulanmıştım. :(
Kategorinin en büyük favorisi. Alacaktır rahatlıkla bence.
2- Lena Headey: Aslında iyi bir performans sergiliyor ama Anna Gunn kadar ön planda olacak sahnesi olduğunu sanmıyorum.

En İyi Yönetmenlik:
1- True Detectice: Dizi zaten 4. bölümle birlikte atağa kalkıyordu. O son sahneler ödülü getirebilir. TD'yi boş geçmeyelim mantığıyla ilk sıraya koydum.
2- Game of Thrones: Eğer 2x9 gibi bir bölümse
Stannis-Lannisterlar savaşı
daha iddialısı olmamalı. Sinema düzeyinde bölümler zaten çoğu bölümü. Umarım alır ödülü.
3- Breaking Bad: Final güzeldi hoştu ama farklı bir şey yoktu yönetmenlik bakımından.

En İyi Senaryo:
1- Breaking Bad / Felina: İzlediğim bölümler arasında en iyi senaryoya sahipti. Muhtemelen alır ödülü.
2- Game of Thrones / The Children: Kesin çok iyi bir bölümdür. :D Gönül ister alsın ama BB kaptırmaz.
3- Breaking Bad / Ozymandias: BB'nin son 4 bölümünde net bir şekilde en kötüsü olan 5x14'ün bu kadar övülmesini anlamıyorum. İlla öveceklerse 5x13-5x15-5x16'yı övsünler. :bilmem:
4- True Detective / The Secret Fate of All Life: Hatırlamadığım bir bölüm. (b) Keşke 1x7 ya da 1x8'i gönderselermiş. Daha iddialı olabilirlerdi.
 

Harunnn60

Emekli
Katılım
15 Eylül 2013
Mesajlar
49,573
Reaksiyon puanı
44,755
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Ödül yok. Gece başlık açılacak tabii ki. :):)
Tamam :)



Tahminlerim
EN İYİ DRAMA DİZİSİ : BREAKİNG BAD

Drama En İyi Erkek Oyuncu : Bryan Cranston | Breaking Bad
Drama En İyi Kadın Oyuncu : Robin Wright | House of Cards , The good Wife izlemedim o yüzden
Drama En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu : Peter Dinklage | Game of Thrones
Aaron Paul | Breaking Bad 2 si arasında kaldım ama Peter Dinklaga kazanır
Drama En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu : Anna Gunn | Breaking Bad

Drama En İyi Yönetmenlik : Felina - Breaking Bad
Drama En İyi Senaryo : Açık ara Ozymandias | Breaking Bad


 
Son düzenleme:

Reytinger

Favori Üye
Katılım
1 Ağustos 2012
Mesajlar
8,367
Reaksiyon puanı
3,255
Puanı
460
Konum
Osmaniye
Hemen ben de Emmy ile ilgili düşüncelerimi paylaşım birkaç satırla.:D
Drama kategorisinde zaten izlediğim - düzenli olarak - Game Of Thrones dışında yok. Breaking Bad 4 bölümle karar vereceğim bir dizi olamaz sanırsam.

Yani her kategoriye yorum yapamayacağım yapamam zaten güçlü olanlara göre ödüllerini vereyim ben de.:)

En İyi Drama Dizisi olarak Breaking Bad ödülü bu sene son kez alır. Dizi tarihine adını altın harflerle yazdırır böylece de.
En İyi Drama Dizisi Breaking Bad olmasında tabi ki başrolün etkisi büyük olacak bu yüzden en iyi erkek oyuncu ödülünü de dizinin 'Walt' u alır. Bryan Cranston olur.

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu olarak da Peter Dinklage hak ediyor. Breaking Bad da Aaron Paul çok güçlü olabilir ama 4.sezonu izlememe rağmen Game Of Thrones'ta en etkili isimlerden biri Tyrin o ödülü hak ediyor bence.:)

Diğer kategorilere sağlıklı yorum yapamayacağım.:D
 

gundix123

Favori Üye
Katılım
14 Aralık 2011
Mesajlar
4,188
Reaksiyon puanı
3,284
Puanı
459
Henüz pek yakından takip ettiğim söylenemez ama izlediğim kadarıyla ve yorumlardan anladıklarıma göre ben de bir tahmin yapayım. :D

En İyi Drama Dizisi: Breaking Bad

Son sezonu gerçekten aşmış bir sezondu. Bence ödülü kesinlikle hak ediyor.

True Detective dizisini başlarda beğenmeme rağmen devamını getirememiştim. Sadece 1. sezondan bu kadar iddialı olması bile dizi için büyük bir başarıdır. Ama ben Breaking Bad'i geçeceğini düşünemiyorum. :)

Game of Thrones'un son sezonunu henüz ben de bitirmedim ama yine çok iyi bir sezon olduğunu düşünüyorum. Kazanırsa kesinlikle sevinirim.

En İyi Erkek Oyuncu: Bryan Cranston

Bence de Breaking Bad'in en büyük artılarındandı. Oyunculuğu gerçekten harikaydı. Ödülü hak ediyor. :)

Matthew McConaughey de baya övülüyor ama bu ödülü Bryan Cranston alamazsa üzülürüm.

En İyi Erkek Oyuncu: Peter Dinklage

Oyunculuğu gerçekten çok iyi ve Aaron Paul'a nazaran daha çok hak ediyor bence Peter Dinklage.

En İyi Kadın Oyuncu: Robin Wright

Hakim olmadığım bir kategori. Adaylar arasından sadece Robin Wright'ı izledim. O da gerçekten rolünün hakkını veriyor. Kazansa fena olmaz. :D

En İyi Yönetmenlik: True Detective

Bölümü izlemedim ama bende kazanacakmış hissi uyandırdı. :D

En İyi Senaryo: Ozymandias

Ozymandias'ın kazanacağını düşünüyorum ama bence de Felina kadar güzel bir bölüm değildi. Umarım Felina kazanır. :)
 

destere

Favori Üye
Katılım
15 Ocak 2012
Mesajlar
67,698
Reaksiyon puanı
41,333
Puanı
1,059
Tamam :)



Tahminlerim
EN İYİ DRAMA DİZİSİ : BREAKİNG BAD

Drama En İyi Erkek Oyuncu : Bryan Cranston | Breaking Bad
Drama En İyi Kadın Oyuncu : Robin Wright | House of Cards , The good Wife izlemedim o yüzden
Drama En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu : Peter Dinklage | Game of Thrones
Aaron Paul | Breaking Bad 2 si arasında kaldım ama Peter Dinklaga kazanır
Drama En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu : Anna Gunn | Breaking Bad

Drama En İyi Yönetmenlik : Felina - Breaking Bad
Drama En İyi Senaryo : Açık ara Ozymandias | Breaking Bad


robin wright ten ne buldun anlamadım kadın derin dondurucu gibi gittiği yeri kurutur :) seçiciler yerinde ben olsam aday bile göstermezdim :)
 

destere

Favori Üye
Katılım
15 Ocak 2012
Mesajlar
67,698
Reaksiyon puanı
41,333
Puanı
1,059
Orada kararsız kaldım o yuzden :D
Ona bakılırsa sende Anna Gunn favori göstermemışsin :)
ana gunn ı favori gösterdim ama ilk sırada yaşlı teyzemiz maggie smith var sonra anna :) anna gun ın son sezondaki performansı muhteşemdi özellikle walter ın bebeği götürdüğü sahnede :) onun haricinde tümden düşünürsek orta halliydi :) ama güzelliğe bakarsan anna her açıdan muhteşem oyunculukta ise yaşlı teyzemiz önde :)
 

Harunnn60

Emekli
Katılım
15 Eylül 2013
Mesajlar
49,573
Reaksiyon puanı
44,755
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
ana gunn ı favori gösterdim ama ilk sırada yaşlı teyzemiz maggie smith var sonra anna :) anna gun ın son sezondaki performansı muhteşemdi özellikle walter ın bebeği götürdüğü sahnede :) onun haricinde tümden düşünürsek orta halliydi :) ama güzelliğe bakarsan anna her açıdan muhteşem oyunculukta ise yaşlı teyzemiz önde :)
Demek istediğim ilk sırada Anna Gunn olmasıydı :) o yaşlı teyze daha önce aldı yeter bence
Hak eden Anna Gunn tabiki de :)